• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil insanlar var cevremizde ben anlam veremiyorum.

Var böyle insanlar, bir arkadaşım vardı, hissediyordum nişanlıyken asıldığını, ben nişanlıyım bana mesaj atma dedim ve konuyu kapattım.
Bir hafta önce instadan istek atmış, kabul etmedim. Geri çekti.
Bugün bir uyandım facebooktan istek atmış. Yüzsüzlüğün nirvanası. Ben evli barklı kadınım, hamileyim, hala derdin ne ki beni ekliyorsun dicem, muhatap alınca sohbet açılır diye cevap vermeden engelliyorum. Eşime söylesem olay gereksiz büyür.
Ama bekar bir erkeksin, bekar kız mı yok, hayır derdin ne yani? Sinirlendim akşam akşam bu konuyu da görünce aklıma yine geldi.
Derdi neyse git bul birini sanki insan kalmadi. Hani cok asik desem insan kalbine gomer ve onune bakar. Olmasi gereken bu. Huzursuz etmis sizi de. Cok sinir bozucu.

Terbiyesizlik. Ben evlenen arkadaşlarıma selam verirken bile düşünürdüm. Bir şey olacağından mı, tabii ki değil ama uygunsuz olmasın diye çekinirdim. Birkaç ayda bir deli dürtüyor resmen adamı.
Sen de dürt. Şikayet edeceğini söyle.

Derdi neyse git bul birini sanki insan kalmadi. Hani cok asik desem insan kalbine gomer ve onune bakar. Olmasi gereken bu. Huzursuz etmis sizi de. Cok sinir bozucu.
Geçmişte sevgili olmuşluğumuz bile yok, arada asılıp giden lakayt tiplerden biri. Ciddiye de almazdım bekarken açıkçası. Ben nişanlıyım seninle konuşmak istemiyorum deyince Allah mutlu etsin deyip gitmişti. Nerden estiyse.
Sen de dürt. Şikayet edeceğini söyle.
Sohbet açtım zanneder konuşmaya kalkar, ben nasılsın diycektim de yanlış anladın bilmem ne diye beni suçlu çıkarır. Böyle tipler işte bilirsiniz. O yüzden hiç konuşmadım bile. Ailesini tanıyorum, arkadaş çevremiz ortak, ulaşılmaz biri değil. Biraz daha rahatsız ederse iş oraya gidecek gibi.

Arkadaslar ben 27 yasindayim (nisanliyim), calisiyorum. Direkt konuya girmek istiyorum cunku zaten bunun icin hesap actim diyebilirim.
Is yerimdeki is arkadasim (erkek) degisik gelen birtakim davranislari var. Odaya is geldiginde beni aradi cagirmak icin, ne oldu diye sordugumda "Hic, yuzunu gormek istedim." dedi once, sonra ne oldu soyler misin lutfen diye usteleyince is var gelir misin seni ariyorlar dedi. Bu birincisi, ikincisi ise gecenlerde koridorda bilerek ve isteyerek bana carpti hem de baya sert bi sekilde ve sonra da "Yaa, ozur dilerim, ben.. kem kum... benim dengem bozuluyor, seni gorunce." dedi bana ve daha baska seyler de var ufak tefek. Ne ki bu simdi?
Bu bir Arizona kertenkelesi uzak dur😂 nişanlına çaktırma beni neden işten gelip almıyorsun tarzı şeyler söyle belki işe yarar mı acaba

Back
X