nasil is bulunur ? Istatistikciler icin ?

huzurluyumben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
4.185
2.582
178
Arkadaslar, istatististik bolumunden mezun olmus, ama malesef staj yapmamis bir insan ozel sektorde nasil is bulur ? Nerelere basvurmalidir ? Yada kendisini nasil gelistirmesini tavsiye edersiniz ? Staj yapmamasi buyuk ihtimalle bir sorun, cunku hic bir deneyimi yok gibi gorunuyor. Eyer yapmaliydi derseniz simdi yapabilirmi sizce ? Ve staj yapicak bir yeri nasil bulabilir ?

Arkadaslar, istatististik bolumunden mezun olmus, ama malesef staj yapmamis bir insan ozel sektorde nasil is bulur ? Nerelere basvurmalidir ? Yada kendisini nasil gelistirmesini tavsiye edersiniz ? Staj yapmamasi buyuk ihtimalle bir sorun, cunku hic bir deneyimi yok gibi gorunuyor. Eyer yapmaliydi derseniz simdi yapabilirmi sizce ? Ve staj yapicak bir yeri nasil bulabilir ?
Bankaları denediniz mi?

Bankaları denediniz mi?
Acikcasi bu konuyu gorumcem icin actim. Kendisine onayak olan kimse yok. Buraya gelir en kotu ihtimalle diye dusunuyoruz ama ailesine asiri bagli biri. Evlense bile annesinin oldugu sehirde yasamak istermis mesela. Ne zaman en ufak tatil olsa solugu evinde alir, ve annesine asiri bagli. O yuzden yurtdisinda ne kadar mutlu olur hic emin deyilim. Esime cok soyluyorum yardimci olsaniz akil verseniz diye ama ben soyluyorum ben dinliyorum.

ben de burda konu acayim belki bilgisi olanlar olur, iyi oneriler gelir diye dusundum.
Bankalarin sinavlarina girmis, ama su an ses seda yok. Mulakata cagirilmamis yani. Baska nerelerde is bakabilir acaba ? ve deneyimsiz olmasi ne kadar sorun olur sizce ?

Ya da nerden baslamasi lazim.

Back
X