komsunuz sahıt bulmus zaten bu yeterlı bır delıl olmazmıSlm arkadaslar, genç bir komsum için bilgi istiyorum esi tr gitti zengin olmak için olduda bayan burda almanyada 2 çoçukla bosanma mahkeme sürüyor problem...........nafaka hiçbirsey ödemiyor bayan zor durumda 2o.000€ borcĺa gitti esi metresiyle beraber yasiyor beraber olduklari nasil ispat edilir bu bayan yas olarak esinden büyük komsum kadina tanzimat davasi açti sahit buldu ama onlar tarifindan korkutuluyorlar bilgisi olan varmi simdiden tsk bilgilerinize
Bayan almanyada cocuklariyla esi türkiyede orda yasiyor ,!, bayan avukati türkiyede evet haklisin hukuk burda kadinlardan yanaAlmanya da hukuk daha iyi işliyor sanıyordum
Bilgilerinize tsk canimbence hukuk bölümünede açın konuyu ,birlikteliklerini kanıtlayan resim fal nyokmu ayrıca tehdit edilen kişide tehdit edildiğine dair suç duyurusunda bulunabilir ama hukukçular daha akıllıca yönlendirir.
Slm arkadaslar, genç bir komsum için bilgi istiyorum esi tr gitti zengin olmak için olduda bayan burda almanyada 2 çoçukla bosanma mahkeme sürüyor problem...........nafaka hiçbirsey ödemiyor bayan zor durumda 2o.000€ borcĺa gitti esi metresiyle beraber yasiyor beraber olduklari nasil ispat edilir bu bayan yas olarak esinden büyük komsum kadina tanzimat davasi açti sahit buldu ama onlar tarifindan korkutuluyorlar bilgisi olan varmi simdiden tsk bilgilerinize
Beraber olduklarini ispat, sahitler korktuklari için geri cekildi yazik bayanin iki çocuģu rahatsiz cçalisp bide o un bocunu ödüyor onun bunun yardimiyla geçiniyor hem maddi hem manevi zor durumda ei kolu baģli TR kimsesi yokHer türlü video, fotoğraf, konuşma kaydı, şahitlerin ifadeleri hepsi birer ispattır.
Nasıl edilir derken yani , bunları nasıl buluruz mu diyosunuz?
Vardi canim korkutulduģu için geri çektilerŞahit varmış işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?