- Konu Sahibi imeldaguney
-
Belkide unutmuştur eltin,biber dolmasını sevmediğini...altında art niyet arama bence..yemezsin olur biter
Hanımlar merhaba,
Konuyu kısa ve öz açmak istiyorum, eltimle aramızda seviyeli fakat kötü niyet olmadığına inandığım bir ilişki var. eltim bizi iftara çağırıyor ve daha 1 hafta önce hiç sevmediğimden bahsettiğim biber dolmasını iftarın ana yemeği olarak yapıyor.
Yemeyince de yemem için ısrar ediyor ve daha önce yaptığımda yemiştin diyor, evet yemiştim ama o zaman benim sevmediğimi bilmediğinden ayıp olmasın diye yemiştim.
Ben mi çok detaycıyım kızlar, içimde sanki bana özellikle yapılmış gibi bir his var ve oldukça üzüldüm açıkçası.
Bence kasten yapmamış daha önce yediğiniz için yapmış..biber dolması sofraya çok yakışan güzel bir yemektir onun için yapmıştır vede kolaydır..
Üstünüze alınmayın..sofrada başka yiyeceklerle doyardınız eminim..ramazan sofraları zengin oluyor
Bi şekilde doyduk tabii ki.
Ama ana yemek olarak pilavın yanında biber dolmasıydı.
Üstüme alınmamaya çok çalışıyorum inanınki ama kendimi onun yerine koyunca ben böyle yapmazdım diye düşünüyorum..
Üstüme alınmamaya çok çalışıyorum inanınki ama kendimi onun yerine koyunca ben böyle yapmazdım diye düşünüyorum..
evet hem pilav hem dolma birarada ana yemek olmamış... başka sulu yemek yokmuydu?
pilavın yanına biber dolması he :) ikiside pirinç ..
kötü niyet var demek istemiyorum ramazan neticede ama bunu bile bile yapması hafiften bi gıcıklık sezmedim değil..
ben ve birçok kişinin misafirinin neyi sevip sevmediğini biliyorsa ona göre yemek yapacağı aşikar .. bu böyledir yani..
yakınsak ne yapayım neler seversin diye bile sorarız yani..
amaaan canım salla gitsin yeme olsun bitsin .. o da gıcıklığıyla kalsın :)
menü bi davete göre zayıf kalmış.. kendin olsa ne olsa yenir de madem birilerini iftara davet ediosun pilavın yanına biber dolması yapacak kadar da değil yani.. !! ya bilmiyor bu işi, ya da sana gıcığı var...
Yoktu canım.
:) öyle yaptım yemedim ama,
ben biraz beklentilerimi azaltmalıyım sanırım eşimin ailesine karşı, öyle değil mi?
Bunu Arkadasiniz yapmis olsaydi yine ayni düsunurmuydunuz?
Elti Eltiyi cekemez diyorlar cok dogru bir soz aslinda fakat size tavsiyem
iyi düsünmeniz mesela,
pilavla dolma biraraya yakismaz ama belki evde malzemesi yoktu belki ne yapacagini bilemedi, takilmayin
boyle seylere, ne guzel iftara cagirmis sizi birarada olmak istemis:)
Önceden yediğiniz aklında kalmıştır belki o yüzden yapmıştır. Hem sizde içini yer biberlerini yemezsiniz böylece biber dolmasını sevmediğiniz aklında daha bir kalıcı olur
kesinlikle.. ne kadar az beklenti içinde olursan o kadar rahat edersin. çünkü herkes senin gibi karşısındakini düşünmeyecek detaycı olmayacaktır..
Ama çok takıntılıyım ya:)
Bunu nası düzeltcem hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?