- 27 Ağustos 2024
- 61
- 6
- 23
- Konu Sahibi feyzaseloo
Hamile nasıl kalınır? Dalga geçmeyin cidden bilmiyorum iç çamaşırı varken bile sürtünerek hamile kalınacagını dusunuyorum detaylı açıklayacak biri var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selo kimSelo musun feyzamısın karar ver
selin ismin selo diyorlarselo kim
iç çamaşırından sperm geçer mi bajinayaBak şimdi seks yapıyorsun sonra hamile kalıyorsun ama seks yaparken altına paçalı don giymen gerekiyor yoksa tutmaz.
Keloda diyebilirlermiş . Ben kimim sen kimsin ,kim bunlarselin ismin selo diyorlar
Bajina ne kız shxjxjdndiç çamaşırından sperm geçer mi bajinaya
Bajinaya geçermi bilmiyorum ama vajinaya kesin geçer. Düşünce gücüyle.iç çamaşırından sperm geçer mi bajinaya
Uçabiliyor spermler , uçamasalar bu kadar insan nasıl olsun.iç çamaşırından sperm geçer mi bajinaya
çok hasta hissediyorumHamile olmadığına ikna olmak için, daha kaç konu açacaksın
Geçmiş olsunçok hasta hissediyorum
23yasinda misin ? Fen bilgisi dersi görmedin mi ?Hamile nasıl kalınır? Dalga geçmeyin cidden bilmiyorum iç çamaşırı varken bile sürtünerek hamile kalınacagını dusunuyorum detaylı açıklayacak biri var mı
küçüğüm evet gördüm fakat internette boxerdan dahi geçebileceğini söylüyorlar23yasinda misin ? Fen bilgisi dersi görmedin mi ?
İnternette kuran okuyan kedi de var diyorlar ?küçüğüm evet gördüm fakat internette boxerdan dahi geçebileceğini söylüyorlar
tarlusal içtim ve hala olmadım acaba neden olabilirİnternette kuran okuyan kedi de var diyorlar ?
Ne yaşadın ? Nasıl yaşadın ? Hiç bir şey bilmeden nasıl yaşadın ? Hiç detay vermiyorsun. Yüzde doksan iç çamaşırıyla surtundunuz ve korkuyorsunuz. Vücudunuz çok şükür ki çok akıllı. Sizin korktugunuzu anlıyor ve ona göre gardini alıyor. Sen korkup stres yapıyorsun o yüzden de vücut bir saldırı anında güçsüz kalmayayim mantığıyla regl olmanı engelliyor. İç çamaşırıyla sürtünerek hamile kalmazsın. Boşuna dengeni bozup durma.tarlusal içtim ve hala olmadım acaba neden olabilir