Nasil kavusabilirim :-((

Eşin ne zaman teskere alıyor.Bebeğin küçük.Hava değişimi,uçak yolculuğu,senin de yaşın çocuğu koruyup kollayacak tecrübeye uygun yeterli değil.Bence sabret.Evlat herşeyden önemlidir.

sen Avrupa'da yaşa. 20 yaşında Türkiye'ye kaç, İSTEMEDEN çocuğun olsun, adam askere gitsin yani adam askerliğini daha yapmadan kaç (!), baba evine geri dön.

hey gidi kızım, sana ne desem bilemedim. şimdi kocan vize alacak, vize için dil kursuna gidecek sonra, gelecek sonra iş bulacak, sonra ev bulacak, sonra sizi geçinderecek .

bu kadar mı önemli koca ya? mesleğin yok mu? para biritkr çalış, Avrupa'da gez toz. kendini geliştir. sanki çorum'dan Kars'a kaçtın. ben Türkiye'Ye kaçsam annem vallahi koca için ülke değiştirmeyi biliyorsun, otur oturduğun yerde der.

Evet ama onlar torunlarini cok seviyorlar karsi cikiyorlar soguk hastalanir biraz daha sab edin diye bende zorlaniyorum :-(

Burdakilerde masaallah kacmami takmislar kimseyi ilgilendirmez kacip kacmamam ben sadece bilgi olsun diye yazdim

Kacman bizi ilgilendirmiyor ama ailenin suan ki sana karsi cozulemez tavri senin kacman yuzunden. Ailenin onaylamadigi bir evlilik yapmissin, ustune birde bir cocugun var. Tek basina bakacak durumda olmadigin icin ailen de seni birakmiyor. Iyi de yapiyorlar, bende olsam bende birakmam.

kaçmanı bir kenara attık olan olmuş geçmişe çare yok...Aileni ikna etmek cokta zor olmamalı.Cocugu bir hafta annene bıraksan görüp gelsen buna da mı hayır diyecekler.Eğer bunada hayır diyorlarsa ailen gerçekten bu adamdan soğuman için çaba sarfediyor demektir.Hala istemiyorlar sanırım sana bu durumu belli ediyorlar mı bilmiyorum ama sana iyi davranarak seni yanlarında tutmaya çalışıyor olabilirler cunku bu konu o kadarda ikna edilmeyecek bir konu değil diye düşünüyorum .

Biz kizimla ilk ucak yolculugunu 15 gunlukken yaptik kisin ortasinda. masallah diyeyim ne hasta oldu ne bisey. Bence aileniz cocugu bahane ediyor. Asil sorun su ki neden bir bahane bulup sizi yollamamanin derdine dusmus bu insanlar. Kacarak guvenlerini sarsmisiniz epey. Esinizin turkiyede yasamak gibi bir dusuncesi varsa alir kizimizi bir daha getirmez diye mi korkuyorlar. Sizde maddi acidan ailenize baglisiniz herhalde yoksa kimseyi dinlemez bir haftaligina da olsa gormeye giderdiniz esinizi.

Ailenden cesitli sebeplerden dolayi kactin da simdi ne degismis? Yine aile evindesin iste, bir de elinde cocukla. Daha beter olmus yani.
Peki neyinize guvenip kactiniz ki? Bilmiyor muydunuz bu adamin yakinda askere gidecegini? Hic mi dusunmediniz nasil olacak, nasil yasayacagiz diye? Kor gozum parmagima, yangindan kacar gibi kacmissiniz. Simdi de benim yasadigimi Allah kimseye yasatmasin diyorsun. Iyi de bu hayati kendin secmissin. 3 gun sonra annenin evine donecek olduktan sonra kacmanin bile anlami kalmamis yahu. Cok garipsedim.

Ote yandan, birisine muhtac yasiyorsaniz onun kurallari gecer arkadasim. Malesef. Ailen bakiyor sana da cocuguna da. O zaman cocuk hasta olur, gidemezsin diyorlarsa dogrudur. Yol parani bile ailen verecekse ister gonderirler, ister gondermezler. Cok guvenip kactigin esin ne diyor bu konuda? Yapsin biseyler, getirtsin seni Turkiye'ye, gorusun iste. Bazi seyler uzaktan gorundugu kadar kolay olmuyormus demek ki degil mi? Evlilik, cocuk sahibi olmak cocuk oyuncagi degilmis. Bu da sana hayat tecrubesi olmus. Bundan sonra adimlarini dusunerek atarsin.

Aileni belki yalvar yakar ikna edersin, ne diyim. Cocugu birakir gidersin gerekirse. Hersey sandiginiz, beklediginiz kadar kolay olmayacak iste. Bunu da kabullenmelisiniz.

Iyi hesapta yoktu, bebek nasip oldu da korunma yontemi denen bir sey var...
Neyse size siddet uygulayan odalara kilitleyen aileniz simdi size ve bebeginize bakiyor mu?!!
Belli ki sizi biraz bogmuslar, kavga dovus bitmemis evde, siz de birisini sevip kacmissiniz...
Durust olun allasen...
Sonra isler oyle yurumuyor gormussunuz, cunku daha o esin askerligi var, is guc bulmasi var, duzen kurmasi var, belki sizin de ...
Sonra hicbir sey garanti degilken bebek olmus...
Bir de tek basina hamilelik, simdi ailenin yanina hop geri...
Evet uzuldum, esinizi o kadar ozlemenize, gun saymaniza ragmen ki belirsizlige vs.
Fakat uzgunum siz secmissiniz bunu...
Son olarak fikrim, eger esimi gormek istiyorsam, bebegi kisa bir sureligine annemlere birakirim, ve gider donerim...
Emin ol o surede bakabilirler, bebekle yollarda mahvolursunuz...
Umarim tez zamanda kavusursunuz...

Artık olan olmuş ah vah etmenin bir anlamı yok zaten.
Eşin gelene kadar 2-3 günlüğüne bir şekilde aileni ikna edip sen gitsen yanına ya da çocuğu bahane etsen babasını bile görmedi daha tanımıyor çocuğa da babasına da yazık deyip gitseniz. Hatta annenizde yanınızda gelse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…