Nasıl kendimi düzelteceğim ??

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Başka bir konu ile tekrar sizi rahatsız ettim arkadaşlar ama:)
Biraz önce bir arkadaşla konuştum. Çok sevdiğim bir erkek arkadaş . Olanları anlattım ve gözlemlerine dayanarak bana hatalarimi söyledi.
Bir erkeğe arkadaş gibi yaklaşıyormusum. Biraz kadinligimi hissettirmem gerekiyormuş bakislarimla konusmalarimla tavirlarimla. Herşeyi erkekten bekliyormusum. Ona ihtiyacım varmış gibi davraniyormusum . Safmisim. Ve birsürü şey. Ben neymisim ya ben bildiğin yokmusum aslında bu kadar mı silik bir insanim. Bu kadar mı kendimi insanlara kötü yansitiyorum.
Aslında suç eski erkek arkadaşım da 6 yıl. Çıktık yemeğini yapardı kahvaltımi hazirlardi, kıyafetimi alırdı, yemeğini yedirirdi. Gözümü onda açtım resmen . Şimdi onda yaşadığını baskalarinda arıyorum. Ve her defasında hüsran. Şimdi nasıl kendimi duzelticem nasıl yapicam bilmiyorum. Çok denedim duzeltmeyi ama olmadı yine hep aynı hatalar ...

6 yil cikmissiniz havaya gitmis. Biraz akisina birakin hayati. Illa hayatinizda birisi olmadan yasayamiyormusunuz. Biraz sindirin gecmisinizi sonra yolunuza devam edersiniz.

Avrupa yakasında böyle bir bölüm vardı her kararı erkek verdiğinden kız bir süre sonra saf hiçbirşeyi beceremez birine dönüşüyordu farkedip silkelenip düzeltmişti kendisini sende düzeltirsin zor değil ki :kahve:

Avrupa yakasında böyle bir bölüm vardı her kararı erkek verdiğinden kız bir süre sonra saf hiçbirşeyi beceremez birine dönüşüyordu farkedip silkelenip düzeltmişti kendisini sende düzeltirsin zor değil ki :kahve:

Ama nasıl nerden başlayacağimi bilmiyorum. Denedim beceremedim

Biraz önce bir arkadaşla konuştum. Çok sevdiğim bir erkek arkadaş . Olanları anlattım ve gözlemlerine dayanarak bana hatalarimi söyledi.
Bir erkeğe arkadaş gibi yaklaşıyormusum. Biraz kadinligimi hissettirmem gerekiyormuş bakislarimla konusmalarimla tavirlarimla. Herşeyi erkekten bekliyormusum. Ona ihtiyacım varmış gibi davraniyormusum . Safmisim. Ve birsürü şey. Ben neymisim ya ben bildiğin yokmusum aslında bu kadar mı silik bir insanim. Bu kadar mı kendimi insanlara kötü yansitiyorum.
Aslında suç eski erkek arkadaşım da 6 yıl. Çıktık yemeğini yapardı kahvaltımi hazirlardi, kıyafetimi alırdı, yemeğini yedirirdi. Gözümü onda açtım resmen . Şimdi onda yaşadığını baskalarinda arıyorum. Ve her defasında hüsran. Şimdi nasıl kendimi duzelticem nasıl yapicam bilmiyorum. Çok denedim duzeltmeyi ama olmadı yine hep aynı hatalar ...

6 yıl boyunca yaşadığınız şey sevgilik değil baba kız ilişkisiymiş. O altı yılı saymayın.

Normal, aklı başında erkekler kendi ayakları üstünde duran, tuttuğunu koparan, kimseye muhtaç olmayan kadınlara ilgi duyarlar. Bir de muhtaç kadınları kafeslemeye çalışanlar var ki onların amacı ezik, istediklerini yaptırabilecekleri, tüm hayatına hükmedecekleri bir kadın almaktır hayatlarına. Onlardan uzak durulması gerekir.

Şu anki tavrınızla ikinci gruptaki erkekleri çekersiniz kendinize. Ve ülkemizde bunlardan çok var. Bu erkeklerle mutlu olabilen kadın sayısı da çok çok azdır. Kısıtlama, kıskançlık, sözlü veya fiziksel şiddet bu adamların evliliklerinde olmazsa olmazdır.

Gelelim nasıl değişeceğinize. Sosyal olacaksınız, çok okuyacaksınız, çok bileceksiniz, kendinize güveneceksiniz. Gerisi zaten gelir.

Ama nasıl nerden başlayacağimi bilmiyorum. Denedim beceremedim
Becerirsiniz yapamayacağınızı düşündüğünüz bir şeyi yapmaya çalışın en basitinden başlayın arkadaşınız size her şeyi erkekten bekliyorsun demişse canına tak etmiş anlaşılan neyi yapamadığınızı düşünüyorsunuz mesela

Hanımefendi değişemezsiniz siz böylesiniz değişseniz çabalasanız siz olmazsınız mutlu olamazsınız böyle devam edin sizi böyle sevecek biri sizi mutlu eder..Ki kötü bir özelliğiniz de yok yazdıklarınızda

Olanlardan kastınız bir önceki konunuz mu? Yeni tanıştığınız adama nasıl kadınlığınızı hissettirecekmişsiniz ki? Yani arkadaşınızın tavsiyeleri daha çok başlamış ve süregiden bir ilişki için geçerli bence.

Aslında suç eski erkek arkadaşım da 6 yıl. Çıktık yemeğini yapardı kahvaltımi hazirlardi, kıyafetimi alırdı, yemeğini yedirirdi. Gözümü onda açtım resmen .

:KK48:
Yaşadığınız şey ilişki gibi değil ama.
Ne bilim sanki bakıma muhtaç bir kızmışsın da
erkek arkadaşın hayrına
aman ne bilim tuhaf buldum.
Yeni ilişkilerinde de aradığın buysa işin zor.

Bir erkeğe arkadaş gibi yaklaşıyormusum. Biraz kadinligimi hissettirmem gerekiyormuş bakislarimla konusmalarimla tavirlarimla.

Arkadaşınız ne kadar samimi olsanız da bunu bilemez ki. Bir insan arkadaşlarının yanında bambaşkayken sevgilisinin yanında bambaşka olabilir. Çok sakin, içine kapanık görünen bir insan sevgilisinin yanında gayet işveli cilveli olabilir. Çünkü bu durum doğal gelişen bir süreç. Bir adamdan etkileniyorsak istemeden bu moda girebiliyoruz.

Diğer konularda ise farklı bir insanla bir ilişki yaşadığınızda bu sorunu aşabileceğinizi düşünüyorum. Eski ilişkiniz bitmiş artık. Zaten öyle birini aramayın. Şefkat görün ama siz de gösterin. Muhtaç gibi hissettirmeyin kendinizi. Sevgilinize ihtiyaç hissettiğiniz bir anda durun düşünün "bunu kendim halledebilir miyim" deyin. Göreceksiniz ki başarabiliyorsunuz. Zamanla olacaktır. Kendinizi zorlamayın.

neden siz kendi kıyafetinizi alamıyor musunuz? yemeğinizi yiyemiyor musunuz? muhtaç mısınız?
bunun adına mı ilişki diyorsunuz, tuhaf.

Back
X