• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil kendimi toparlarim

Bende senin dedigin gibi davrandikca ailemde okadar üstüme gelen insan oluyor ki bukadar sorumlulugun üzerine cok yıkıcı ve demoralize olmama sebep oluyor.
Bı sure onlardan uzak dur. Gözden ırak ol. Kendi kosene çekil. Onların da içi soğur belki

Sorumluluklarim var en önemlisi babamin rahatsızlıgı var

Bunun disinda beni en cok yıpratanda sevdigim adamin en zor zamanlarinda hastanede yatarken uzun süre yattı cünkü okadar anla dinle yaninda ol tuttugun elini birakma sonuc bu olsun baskasinin sözünü aklindan cikaramasin sürekli dile gele gele olmaayan seyler sayesinde bitsin

En cok yaralayanda sevdigim insanlarin yaninda olmama ragmen benim kiymetimi bilmemeleri ve beni üzmeleri bende istiyorum ki sevdigim pisman olsun benim bukadar yaptıgıma karsilik bana bunlari yasattıgı icin dilerim vicdani sızlasın.

Kısacasi insan olmanin sevmenin deger vermenin tuttugum eli birakmamanin bedelini hem sevdigim insanin canımı acitmasiyla hem ailemin beni üzmesiyle ödedim. Insanin herzaman önceligi buzamanda sadece kendi olmaliymis. İnsan oldukca harcanan ilk insan vefali fedakar olan oluyormus.

Ben de evlilik aşamasında uzun süreli bir ilişkiden çıkmış biri olarak şunu soyleyebilirim : gerçekten ilk zamanlar insana çok üzücü , çok kırıcı geliyor .Ama şu açıdan bakmak lazım , bir şey olmuyorsa elbette bir hayri vardir. Allah' in verdiğine bir şükür , vermediğine bin şükür etmek lazım . Bazı şeyler demek ki düşünüldüğü gibi mükemmel değilmiş ki bu ilişki bitmiş . Kucağınızda çocuğunuzla , yıllarca evli olduğunuz adamdan da ayrılıyor olabilirdiniz . Belki de geleceğiniz böyle olacaktı Allah sizi korudu ondan.

Her zaman gönlünüzü temiz tutun, gönlünüz temiz olursa Allah karşınıza temiz, güzel insanlar çıkarır. Bazen insan olarak dibi goruyoruz, ama dibinde dibi var bunu unutmamak lazım, şu an nefes alıyorsanız buna şükretmek lazım . Çünkü nefes aldiginiz sürece bir şeylerin değişeceğine , güzel olacağına dair umut vardır.

Gönlünüzü ferah tutun, inançlı biri iseniz bol bol dua edin, değilseniz de geleceğe karşı umutlu olun. Sararan yapraklar bile bahar gelince yeniden yeşeriyor , bir şeyler elbette yoluna girecektir , düzelecektir sadece biraz sabır.

Ben de evlilik aşamasında uzun süreli bir ilişkiden çıkmış biri olarak şunu soyleyebilirim : gerçekten ilk zamanlar insana çok üzücü , çok kırıcı geliyor .Ama şu açıdan bakmak lazım , bir şey olmuyorsa elbette bir hayri vardir. Allah' in verdiğine bir şükür , vermediğine bin şükür etmek lazım . Bazı şeyler demek ki düşünüldüğü gibi mükemmel değilmiş ki bu ilişki bitmiş . Kucağınızda çocuğunuzla , yıllarca evli olduğunuz adamdan da ayrılıyor olabilirdiniz . Belki de geleceğiniz böyle olacaktı Allah sizi korudu ondan.

Her zaman gönlünüzü temiz tutun, gönlünüz temiz olursa Allah karşınıza temiz, güzel insanlar çıkarır. Bazen insan olarak dibi goruyoruz, ama dibinde dibi var bunu unutmamak lazım, şu an nefes alıyorsanız buna şükretmek lazım . Çünkü nefes aldiginiz sürece bir şeylerin değişeceğine , güzel olacağına dair umut vardır.

Gönlünüzü ferah tutun, inançlı biri iseniz bol bol dua edin, değilseniz de geleceğe karşı umutlu olun. Sararan yapraklar bile bahar gelince yeniden yeşeriyor , bir şeyler elbette yoluna girecektir , düzelecektir sadece biraz sabır.

Cok haklisin insan o an düsünemiyor en önemlisi düsüncelerini hayata geciremiyor. Elimi kolumu baglayan okadar durumlar var ki.. özellikle babamin rahatsizligi. İster istemez eve bukadar kapanmisken hersey üstüme üstüme gelirken haliyle yeni yol yeni hayat nasil olur diye düsünüyorum birde üstüne sürekli ilişkimle illgili aile icinde kirici sözlere maruz kalinca.

Cok haklisin insan o an düsünemiyor en önemlisi düsüncelerini hayata geciremiyor. Elimi kolumu baglayan okadar durumlar var ki.. özellikle babamin rahatsizligi. İster istemez eve bukadar kapanmisken hersey üstüme üstüme gelirken haliyle yeni yol yeni hayat nasil olur diye düsünüyorum birde üstüne sürekli ilişkimle illgili aile icinde kirici sözlere maruz kalinca.
Zamanla her şey yoluna girer, biraz zaman ver sabret. Güzel şeyler bir anda olmuyor ne yazık ki, çilesini çekmeden mutluluğa pek ulaşılamıyor. Zamanla her şey çok güzel olacak , bol bol dua et. Şimdi bunalan normal , herkesin hayatında dibi gördüğü hep öyle kalacak sandığı anlar oluyor ama bir şekilde düzeliyor o durumlar.

Back
X