- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
Merhaba kızlar. Bu aralar hayatımdan hiç memnun değilim... Önemli bir sınava hazırlanıyorum ve tüm gün evdeyim. Haftada 1 veya 2 anca dışarı çıkıyorum. Uyku düzenim, beslenmem, ruh halim her şeyim bozuldu. Genelde gündüz uyuyup gece uyanık vaziyette ders çalışıyorum uzun bir süredir böyle. Ama bunun bile bir düzeni yok. Bir gün sabah 7-8de uyurken diğer gün 1de gibi. Ertesi gün saat 14-15te uyanıyorum ve tekrar monoton hareketsiz hayatıma devam ediyorum. Beslenmem hamurişi üzerine kurulu resmen
gece de atıştırıyorum çoğu zaman çünkü ders çalışmam gerekiyor aç iken yapamıyorum.. Metabolizmam yavaşladı sanırım. Hareket de etmediğim için kiloları aldım aldım. boyum 172 kilom 82 . Artık bir dur demek istiyorum evdekiler de üstüme geldikçe geliyorlar. Patates gibi oldun domates gibi oldun yeter biraz dikkat et vs vs.
Psikolojik olarak da etkiliyor bu durum beni. Bir düzen sağlamak için adım atıp sürekli başarısız olmam kendime özgüvenimi yitirmeme sebep oldu. İşe yaramaz gibi hissediyorum kendimi. Sizin tavsiyeleriniz var mı? Neler yapabilirim kendimi toplamak için. Egzersiz olarak evde neler yapabilirim, beslenmeme nasıl dikkat edeyim, uykumu nasıl düzeltebilirim ve bu durumun psikolojik etkilerini üstümden atabilmem için öneriniz var mı