nasıl ki

gulumsekaderine69

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
77
13
3
merhaba benim ciddi bi sorum olacaktı öncelikle şöyle söyliyim ekim kasım aylarında düzenli adet olup aralıkta olmadım ocak ve şubat ayında da düzenli adet olup (17sinde hep) bu martta hala olmadım.. biz ocak ayında sevgilimle sürtünmeli ilşki denilen şeyi yaşadık daha sonra şubat ayında ilişki bile yaşamadık aslında ama yine de birşeyler oldu.. şimdi ise benim sürekli midem bulanıyor başım dönüyor sonra karnımda kramplar oluyo ve sürekli tuvalete gidiyorum idrarim de acık renk falan bunların sebebi ne olabilir ki ?

Kelın ılacı olsa xd kendı kafasun surr bende olyım adet gecıkmmı beklıom bude ılskıden 2 hafta sına kan testı yaptrn dıolr xd ıdrar testı ysp olmadı kan testı kesın cozyçum

Adetin 10 günden fazla geçmiş anladığım kadarıyla. Hamileysen eczaneden alacağın testte kesin çıkar. Bence şüphen varsa bir test yap, pozitif çıkarsa hayırlı olsun negatif çıkarsa stresten gecikmiştir

yani böyle bi saçma ilişkiden hamile kalınabiliyor muuuu

Sevgılınız surtunme surasında vajınanıza dogru bosaldımı belkı kacmıstr yumurtlma donmı ıcerındyse belkı ama cok sacma sıtresdende olbılr sen bı test al bence yap bugun eczane kapnmadam

Kelın ılacı olsa xd kendı kafasun surr bende olyım adet gecıkmmı beklıom bude ılskıden 2 hafta sına kan testı yaptrn dıolr xd ıdrar testı ysp olmadı kan testı kesın cozyçum

Sizin cevap tarzinizi hic anlamiyorm yazim sekliniz berbat lutfen harfleri dogru yerlerde kullanin mesela xd ne? Ergen gülüsümü?

yani böyle bi saçma ilişkiden hamile kalınabiliyor muuuu

İlişkinizin şeklini ben bilemem tabiki ama bence bu stresi tek başına yaşama. Söyle o sevgiline gitsin sana eczaneden test alsın. Biraz da onun paçaları tutuşsun da bir daha hazır olmadığınız yollara girmeyin ikiniz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…