- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi chocolatelover
Kabaca avcunu yalarsın , kısaca uza... deycen yavrucum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krakerinden verme
O sana böyle yapışıp sıkabileceğini düşünemeyecek kadar salaksa, bu salağa haddini lazım.
Kırmadan diyorsun da, zaten kırmadan yapılabilecekleri yapıyormuşsun.
Bunu anlamayana yeter artık demeyi bilmen lazım. Yapamıyorum demekle olmaz.
Bu halin, hayatın boyunca seni zorlar ve boğucu insanlarla hep karşılaşabilirsin bu yüzden.
Ama biraz sesini çıkarsan tamam olacak her şey.
Kibarliktan anlamiyorsa kirilmayi hakediyordur...
Kir gec, ona da deneyim olur...
Şahsi fikrim sizden hoşlandığı yönünde....
Çözümüne gelince mecbur kıracaksınız belliki imadan anlamıyor
Kabaca avcunu yalarsın , kısaca uza... deycen yavrucum..
ben de hoşlanmaktan ziyade kanka olmaya çalıştığını düşünüyorum, o yüzden sert bir çıkış yapmak istemiyorum.krakerinden istediginde direkt ver "al sende kalsin" de sonra test cikar onu coz,
birkac kez tekrarladiginda beraber yemek istemedigni, krakeri degil zamanini paylasmak istemedigni anlar,
muhabbet etmeye calistiginda "hmm evet" vb cevaplarla gecistir, bunu derken illa surat asmak zorunda degilsin,gulumseyerek de ilgilenmedigni belli edecek mesgulum mesaji verecek sekilde davranabilirsin,
tam o konusurken arkadasinin yanina git veya seslen x testi cozdun mu ya diye,
bu bence epey kaba bir tavir ama terslemeden hem umursamaz bir mesaj verip hem de itici olup onu cok kirmadan kendinden uzaklastirabilirsin,
Beraber yuruyelim mi dediginde ya etude kalcam de ve kalmasan da cik, durakta karsilasinca vazgectim diyip onunla havadan sudan konus o an i gecistir, kusura bakma vb nezaket cumleleri hic kurma bodoslama dal
Ya da "o nasil cumle ya : )) yol ayni yuruyoz iste" vb red cevabi olmadan yolda karsilastigin biri gibi davranabilirsin,
Verdigin ornekler icin bunlar aklima geldi simdilik,
Sevgili muhabbeti caydirmayabilir, belki hoslanma durumu degildir,
Boyle kanka olmaya calisan yapisik arkadaslar da erkek kadin farketmeksizin olabiliyor.
Birgün senle durağa kadar gelmek istediğinde erkek arkadaşım beni almaya gelecek onu bekleyeceğim deyin alması gereken mesajı ozaman alireveet herkese merhaba, şimdi hemen konuya dalayım.ben dershaneye gidiyorum ve sınıf arkadaşlarımdan biri(erkek) beni çok sıkmaya başladı artık.
yani tamam arkadaşız, sohbet edelim falan ama çok yapış yapış olmaya başladı.ve ben kendisiyle yakın arkadaş olmak istemiyorum çünkü bana genel olarak tavırları yapmacık geliyor.neyse işte sürekli "yanımda otur, beraber kantinde oturalım, beraber kraker yiyelim...".çıkışlarda seviniyorum oh bitti diye ama bu sefer de "durağa beraber yürüyelim" diyor.eğer onun yerinde başka biri olsaydı belki de sorun etmezdim ama bana itici geliyor kendisi, o yüzden rahatsız oluyorum.hocalarımızdan birisi whatsapp grubu oluşturmamızı istedi oradan ödev vermek için falan herhalde, hepimiz telefon numaralarımızı bir kağıda yazdık.oradan almış numaramı herhalde mesaj atmış "ben x numaramı kaydedersen sevinirim" diye(gruptan değil, ayrı olarak)."eyvaah artık evde de rahat yok" dedim.
yapışık ikizler gibi dolaşmak istemediğimi belli etmek istiyorum.aslında belli etmeye çalıştım aynı ilgiyi göstermeyerek ama anlamadı sanırım.her ne kadar ısınamamış olsam da kötü biri değil, kırmadan nasıl söyleyebilirim sürekli dip dibe olmak istemediğimi?
Krakerinden verme
Hepinize teşekkür ederim.
Bu çocuk düpedüz düz sana yazılıyor, niyeti bozuk, haberin olsun.
Arkadaş gibi düşünmüyor, yazılıyor sana durum anlattığın gibiyse.
ben de hoşlanmaktan ziyade kanka olmaya çalıştığını düşünüyorum, o yüzden sert bir çıkış yapmak istemiyorum.