Göz Çevresi Bakımı nasil kırışıkligi yavaslatiriz???

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
26 yasindayim . Gozlerimin alti kirismaya basladi :(
Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?
Göz alti kremi kullanmaya baslamali miyim?????

Engellemek imkansız... kremlerden ziyade bol bol su ic ve elma ye cildine neler yaptığına inanmayacaksin:-D

Yuzumun filan kirismasini nasil engellerim . Engelleyemesem bile nasil mümkün oldugunca yavaslatirim ?

Bi kaç gündür aynı sorular benim de kafam da bende 26 yaşı dayım göz altında rahatsız edici çizgiler var sanki yeni oldu göz altı kremi kullanmaya başlasam mı diye de düşünüyorum

Mimik yapma. Gülme, ağlama, sinirlenince kaşlarını çatma, esneme bile. Bunlar yüzünden kırışıyoruz bide su iç kremini sür cildini nemli tut.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence kafaya takma taktıkça artar...

Yukardaki arkadaş gülme, kaşını çatma falan demiş oy oyy öyle hayat mı geçer bacım. :53:

Tatlı elma cildin dostudur bu arada...:21:

Gerçekten mi
Ne kadar su mesela gunde
Ne kadar elma. Yesilmi kirmizi mi

Gercek tabiki . Gundr en az 1,5 mumkunse 2.5 lt. Ve 2 haddi olmadi 1. Yeşili kirmizisi fark etmez ama midende sorun yoksa eksiyle aran iyise yesil;-) bunlar uzun vadede sana geri dönecek. Kremler gibi kullanmayi bıraktığında cokertmeyecek seni:-D birde arkadas demis mumkun oldugunca mimikten uzak dur. Gülme diyemem ama kaslarini catmamaya özen göster. Birde yüz egzersizleri var basit basit onlari yapabilirsin

Bi kaç gündür aynı sorular benim de kafam da bende 26 yaşı dayım göz altında rahatsız edici çizgiler var sanki yeni oldu göz altı kremi kullanmaya başlasam mı diye de düşünüyorum
Guzel bir konu acmisim o halde ;)
Sende buldugun cozumler olursa bana yaz buradan olurmu canim

Mimik yapma. Gülme, ağlama, sinirlenince kaşlarını çatma, esneme bile. Bunlar yüzünden kırışıyoruz bide su iç kremini sür cildini nemli tut.

Evet su cok onemliymis galiba
Bide bizim bi abla vardi kirk yasindaydi ama cildinde en ufak bi kırışiklik dahi yoktu. Sordum bigun
Ben yaz kis gece yatmadan once on bes senedir cildime nemlendirici surmeden asla yatmam dedi. Ne marka filan dedim . Hoc farketmez ben yillarca nivea nin bildigin kremi yokmu onu sürdüm dedi.... bide hergün sabah kalkinca iki kuru yada yas kayisi ve iki buuuk bardak su icerim dedi...
Bana mantıkli geldi ama hangi marka almalıyız acaba nemlendiricimizi
Anti yaslanma ozelligi olmali mi

Bence kafaya takma taktıkça artar...

Yukardaki arkadaş gülme, kaşını çatma falan demiş oy oyy öyle hayat mı geçer bacım. :53:

Tatlı elma cildin dostudur bu arada...:21:

Elimden geldigince kaslarimi catmamaya calisacagim canim ama o matikli..

Gercek tabiki . Gundr en az 1,5 mumkunse 2.5 lt. Ve 2 haddi olmadi 1. Yeşili kirmizisi fark etmez ama midende sorun yoksa eksiyle aran iyise yesil;-) bunlar uzun vadede sana geri dönecek. Kremler gibi kullanmayi bıraktığında cokertmeyecek seni:-D birde arkadas demis mumkun oldugunca mimikten uzak dur. Gülme diyemem ama kaslarini catmamaya özen göster. Birde yüz egzersizleri var basit basit onlari yapabilirsin
Yüz yogasini diyorsun herhalde tatlim

Kimiside diyorki şu an krem surersen yuz hareketleri filan yaparsan bagisiklik kazandirirsin ilerde kirisinca mudahale edemezsin diyor bilemiyorum kafam cok karisti
Gerdirmek filan istemem buyuk konusmayayim ama hani mesela emel sayin in cildini filan cok begenirim kadin kac yasinda hala cok iyi durumu..
Gecen gun esimle cocuklar duymasini izliyorduk bi baktik pinar altug cooooook yaslanmis gidisi filan sarkmis belli oluyor. ......
Ben istiyorum ki genç gostereyim
Acaba bunda sari saçın da etkisi varmi
Saclarim sarı ama onlarmi buyuk gosterir

Kimiside diyorki şu an krem surersen yuz hareketleri filan yaparsan bagisiklik kazandirirsin ilerde kirisinca mudahale edemezsin diyor bilemiyorum kafam cok karisti
Gerdirmek filan istemem buyuk konusmayayim ama hani mesela emel sayin in cildini filan cok begenirim kadin kac yasinda hala cok iyi durumu..
Gecen gun esimle cocuklar duymasini izliyorduk bi baktik pinar altug cooooook yaslanmis gidisi filan sarkmis belli oluyor. ......

Valla yoga falan bilmem ama bole 10 kre a de sonra o falan gibi seylerdi. Evet kremlere baslama diye bende su ve elma dedim sana. Sadece nemlendir yüzünü. Geri kalanlar tirt yani. Ayrica yaslanicaz yaslanicaksin bunuda az cok kabullen maalesef:-( birde tamamen kisisel fikrim dogal sarı degilse saç ben sari sevmiorum. Kesinlikle herkesin kendi rengi daha cok yakışıyor ve hangi yastaysan ole gosterior büyütmuor. Bnm favorim her daim siyahtır misal:-D

bayanında dedıgı gbı su yuzumuzu aydınlatır 1.5 ıdeal tuketım yanı saat bası bır bardak

elma ıse pelıng gorevı gorur lekelenme karsıtı

göz altı kremı muhakkak kullanım hemde muhakkakakk este ladurun var bıraz tuzlu ama mukemmmel önleyıcı bır krem

en son yolu estetık mudahele ccok cok cıddı ıse

Guzel bir konu acmisim o halde ;)
Sende buldugun cozumler olursa bana yaz buradan olurmu canim

Evet su cok onemliymis galiba
Bide bizim bi abla vardi kirk yasindaydi ama cildinde en ufak bi kırışiklik dahi yoktu. Sordum bigun
Ben yaz kis gece yatmadan once on bes senedir cildime nemlendirici surmeden asla yatmam dedi. Ne marka filan dedim . Hoc farketmez ben yillarca nivea nin bildigin kremi yokmu onu sürdüm dedi.... bide hergün sabah kalkinca iki kuru yada yas kayisi ve iki buuuk bardak su icerim dedi...
Bana mantıkli geldi ama hangi marka almalıyız acaba nemlendiricimizi
Anti yaslanma ozelligi olmali mi

Elimden geldigince kaslarimi catmamaya calisacagim canim ama o matikli..

Ben olay ın göz altı kremini kullanıyorum çok başarılı buldum ama buarada bıraktım sürmiyorum yine bozuldu ki daha 22 yasındayım 35 te nolcam allah bilir :)

Bende 26 yaşındayım ve aynı dertten muzdaripim :(( Göz altımda kirisikliklar meydana geldi bikac ay önce farkkettim ve panik halindeyim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi yaa kaşları çatmak da mı etkiliyormuş:/ ben hep çatarım çatmadığım zaman yok neredeyse.. yandım!

yağlanma sorunun yoksa bitkisel yağlar deneyebilirsin....

ben kuru ciltliyim hatta takır takır kuru bakır ayarındayım tüm yüzüme ve göz çevreme her gün argan yağı kullanıyorum....arifoğlu markasından aldım....
organik sertifikası var dediler ama şimdilik iyi gidiyoz bakalım...

üzüm çekirdeği yağı da göz çevresine sürülebilir yağlardan birisi bunu da deneyebilirsin....

:21::21::21::21::21::21:

canım bende kaz ayakları çıkmaya başladı.....
bende senin gibi muzdaribim aslında oldum olası araştırırım krem felan......
ama şunu gördüm en iyi markaları Avrupadan gelen ürünleri de deniyorum...
ama en güzel çözüm bence içten nemlilik sağlamak ben yeni formüller buldum.......
yoğun çalıştığım için pek yapamıyorum ama yaptığım zaman faydası oluyor.....
öncelikle günde 2lt su....
havucu hafif yağda pişir,ılıyınca yoğurtla birlikte ye....bu içten dışa nemlilik veriyor.....tabiki elma arkadaşlara katılıyorum......
hergün mutlaka meyve yemeye dikkat et.....
krem olarak ben kullandığım hiçbir üründen kalıcı etki görmedim......güzellik uzmanı arkadaşım var o kadar bu işin içinde bana halis zeytinyağına 3 damla limon koy sür dedi 2günde bir cildimi temizledikten sonra onu yapıyorum.....kremlerde 2 tane faydalı madde varsa 10 tane de kimyasal var....
umarım faydasını görürüz canım.......
dediklerimi uygularsan sonuçları paylaş lütfen......
sevgiler.......:9:

canım bu arada şimdi hatırladım.....
aylar önce bende bu konuya benzer bir konu açmıştım.....
arkadaşların tavsiyeleri çok işime yaradaı......
bir bak istersen....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=653782

yağlanma sorunun yoksa bitkisel yağlar deneyebilirsin....

ben kuru ciltliyim hatta takır takır kuru bakır ayarındayım tüm yüzüme ve göz çevreme her gün argan yağı kullanıyorum....arifoğlu markasından aldım....
organik sertifikası var dediler ama şimdilik iyi gidiyoz bakalım...

üzüm çekirdeği yağı da göz çevresine sürülebilir yağlardan birisi bunu da deneyebilirsin....

:21::21::21::21::21::21:
Argan yağı göz çevresine sürülüyor mu?

Bu arada sahtesi çok var piyasa da gerçekten; gerçeğini anlamak için, cilt kolay emmeli ve kokusu çok hoş değil, paket lastiği gibi , ona dikkat edilmeli.

.

canım bende kaz ayakları çıkmaya başladı.....
bende senin gibi muzdaribim aslında oldum olası araştırırım krem felan......
ama şunu gördüm en iyi markaları Avrupadan gelen ürünleri de deniyorum...
ama en güzel çözüm bence içten nemlilik sağlamak ben yeni formüller buldum.......
yoğun çalıştığım için pek yapamıyorum ama yaptığım zaman faydası oluyor.....
öncelikle günde 2lt su....
havucu hafif yağda pişir,ılıyınca yoğurtla birlikte ye....bu içten dışa nemlilik veriyor.....tabiki elma arkadaşlara katılıyorum......
hergün mutlaka meyve yemeye dikkat et.....
krem olarak ben kullandığım hiçbir üründen kalıcı etki görmedim......güzellik uzmanı arkadaşım var o kadar bu işin içinde bana halis zeytinyağına 3 damla limon koy sür dedi 2günde bir cildimi temizledikten sonra onu yapıyorum.....kremlerde 2 tane faydalı madde varsa 10 tane de kimyasal var....
umarım faydasını görürüz canım.......
dediklerimi uygularsan sonuçları paylaş lütfen......
sevgiler.......:9:
göz altına mı sürüyorsun limon ve zeytin yağını?

bayanında dedıgı gbı su yuzumuzu aydınlatır 1.5 ıdeal tuketım yanı saat bası bır bardak

elma ıse pelıng gorevı gorur lekelenme karsıtı

göz altı kremı muhakkak kullanım hemde muhakkakakk este ladurun var bıraz tuzlu ama mukemmmel önleyıcı bır krem

en son yolu estetık mudahele ccok cok cıddı ıse

Kremin adi ne cnm estee lauder ama hangisi. Siz denedinizmi?

Back
X