- Konu Sahibi cikolatakizzz
Kızlar ben de kaş arası e alında mimik çizgilerim belirginleşicek diye korkuyorum ya cildim yağlı sayılır ama nemsiz hiç de su içmem kendimi zorlamam lazım yapıcaz artık:/
Bi de bu kırışıklıkları önlemek için serumlar var the body shoptan pahalı avrupa markalarına kadar, kullanan deneyeniniz var mı hiç serum?
Yurt dışından eşim getirdi, çeşit çeşit. isimlerini hiç duymamıştım. İnternette araştırdım ve Bizim marka sandığımız ürünler onların yanında marka bile olmadığını gördüm :) Sonuç; ilk başta yüzü bir geriyor, Canlılık ve parlaklık veriyor. Göz altı serumuda aynı şekilde, hafif bir renk açılması oluyor. 1 saate kadar eski halini alıyor. 3-4 ay devamlı kullandım. sonuç değişmeyince bıraktım.
Gerçekte kırışıklıkların tek çaresi estetik yada lazer, onun harici bizim yapabileceğimiz üsttede yazdım. Meyze sebze elinize ne geçerse koyup bekletin. Salatalığı rendeleyip buzluk poşetine koyup, buzluğa atın ve sonra nereye istiyorsanız hafif hafif masaj yaparak sürün, aynı etkiyi yapıyor. Arkadaşlarda yazmış su içmek çok daha etkili.