- 10 Mayıs 2018
- 548
- 694
- 23
Biz yalnız tatilimizden döndükten Sonra teklif etmişlerdi.Ancak onlarda ben de inat ettik :) Böyle olduAnne demekte zorlanıyorsanız şöyle bir yöntem öneriyorum o da bir anne ama eşinizin annesi. Kendi annenize dediğiniz annenin aynısı değil. Çocuğu olan kadınlara anne denir o yüzden anne diyorsunuz gibi ya da ismi anneymiş gibi düşünün diyiverin :) Politik olmak şart.
Evliliğinizin ilk tatilini beraber yapmayı istememeniz normal. Bu durumda eşinizin yine kalkıp annesine gidip bunu anlatması anormal. Eşiniz kendisi anne bu sefer yalnız gidelim sonra beraber diyebilmeliydi. Bunda sizin azar işitmemeniz lazımdı.Arayıp anne ben eşimi de sizi de çok seviyorum ama şu an çok heyecanlıyım çünkü xle ilk tatilimiz olacak. Başbaşa romantik bir tatil geçirsek,sonra beraber gitsek olmaz mı? Diyebilirdiniz olmamış.Ayrıca birlikte tatil de istemeyebilirsiniz bunda kötü bir şey yok.
Şimdi konuşurken o zamanın heyecanıyla ben size böyle bir açıklama yapamadım vs diye tek tek o zaman hissettiklerinizi anlatabilirsiniz...