Nasıl konuşmak gerekiyor

Numaramı bilmediği için ve duymamış olma iht.karşı tekrar aradım aramanın sonuna doğru meşgule aldı.Eşimden almadıysa ,ya da bu numara kim diye sormadıysa reklam vs sanmış olabilir.whtp mesajı mı görmemişti normal mesajla tekrar rahatsız etmek istemediğimi müsait olduğunda aramasını rica ettim.Eğer buna da dönmezse birşeylerin düzelmesi Adınada konuştukları birşey Yok.Bende ona göre bu akşam kendimi manen hazırlıycam bu beklemediğim ayrılığa .
Denedim .
buna da dönmezse kendi hayatınıza bakın hiç de kafaya takmayın.çünkü bu kadın size ömür boyu huzur vermez.yazıklar olsun ya insan evladının yuvasını yıkmak için bu kadar mücadele eder mi

buna da dönmezse kendi hayatınıza bakın hiç de kafaya takmayın.çünkü bu kadın size ömür boyu huzur vermez.yazıklar olsun ya insan evladının yuvasını yıkmak için bu kadar mücadele eder mi

Hırs yaptı .Oğluda kendi ayağıyla gidince demekki sevmiyormuş vs.dedi .Sanırım eşimde onların gazıyla yazdı mesajı Ve şuan davayı açmaya cesaret edemiyor,evimize gelip yüzyüze istemiyorum demeyede.Ben kendi adıma kurtarmak için herşeyi yaptım.Sadece bunu biliyorum artık.Hiç beklemediğim için nerden nasıl başlarım bilmiyorum 5 senedir herşeyi birlikte yaptık.Köpeğimiz bile bizimle yaşıt birlikte büyüttük.Ona bakmak bile zor olacak benim için

Ne kadar saçma bir durum. Eşiniz bir saat sonra gelicem deyip evden çıkıyor, dönmüyor bu süreçte normal şekilde mesajlaşırken ayrılmak istediğini söylüyor. Bu nasıl bir sorumsuzluk ve saçmalıktır. Sanki kocaman adam evliliğini bitirmiyor da lisede ki ergen çocuk sevgilisinden ayrılıyor gibi davranıyor. Aklı başında bir insan gibi eve dönüp yüzyüze konuşmayı teklif ettiniz mi? Çocuk oyuncağı mı sanıyor evlilik bitirmeyi anlamadım. Annesini de bir daha ne arayın ne mesaj atın. Üzerine gittikçe kendini nimetten saymış. Telefonu meşgule atmalar falan. Böyle ilginç bir ailenin böyle hala olgunlaşamamış bir çocuk yetiştirmesi normal geldi. Yazım tarzınız kendinizi ifade etme biçiminizden iyiniyetli naif bir insan olduğunuz o kadar belli ki. Bence eşiniz sizi asla haketmiyor.

Ne kadar saçma bir durum. Eşiniz bir saat sonra gelicem deyip evden çıkıyor, dönmüyor bu süreçte normal şekilde mesajlaşırken ayrılmak istediğini söylüyor. Bu nasıl bir sorumsuzluk ve saçmalıktır. Sanki kocaman adam evliliğini bitirmiyor da lisede ki ergen çocuk sevgilisinden ayrılıyor gibi davranıyor. Aklı başında bir insan gibi eve dönüp yüzyüze konuşmayı teklif ettiniz mi? Çocuk oyuncağı mı sanıyor evlilik bitirmeyi anlamadım. Annesini de bir daha ne arayın ne mesaj atın. Üzerine gittikçe kendini nimetten saymış. Telefonu meşgule atmalar falan. Böyle ilginç bir ailenin böyle hala olgunlaşamamış bir çocuk yetiştirmesi normal geldi. Yazım tarzınız kendinizi ifade etme biçiminizden iyiniyetli naif bir insan olduğunuz o kadar belli ki. Bence eşiniz sizi asla haketmiyor.
Ettim.Annemde annesine söylemiş tamam gelir konuşur demiş Ancak gelmedi.Gittikten sonra da Ne zaman geleceğini sorduğumda başlarda sadece bilmiyorum yazmıştı.Ve en son hadi gel özledik dediğimde avukatla görüştüm kendini hazırla dedi ve sonrasın hiç birşeye cevap vermedi sadece yazdıklarımı okudu.Ne yazma dedi,ne de ben kabul etmiyorum dediğimde istemediğini söyleyip sebeplerini yazdı.Saçma işte ben de bunu kabullenemiyorum çok saçma.

Ettim.Annemde annesine söylemiş tamam gelir konuşur demiş Ancak gelmedi.Gittikten sonra da Ne zaman geleceğini sorduğumda başlarda sadece bilmiyorum yazmıştı.Ve en son hadi gel özledik dediğimde avukatla görüştüm kendini hazırla dedi ve sonrasın hiç birşeye cevap vermedi sadece yazdıklarımı okudu.Ne yazma dedi,ne de ben kabul etmiyorum dediğimde o şokla istemediğini söyleyip sebeplerini yazdı.Saçma işte ben de bunu kabullenemiyorum çok saçma.
Kabullenememeniz doğal yani şok bir durum. Acaba annesiyle barışmanız için blöf mü yapıyor diyeceğim ama kadında telefonları bile açmıyor, sizinle iletişime geçmek istemediği bişeyleri düzeltmek istemediği açık. Avukatım, yıllardır bir sürü boşanma davası gördüm ama inanın bu kadar saçma şekilde evi terk edip boşanma isteğini belirten bir adam görmedim. Davranışları çocuktan farksız. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Bu arada çok teşekkür ederim.Ben gerçekten tekrar nasıl insanlara karşı bu kadar verici olabilirim bilmiyorum.Çünkü cidden onların açtıkları hasarları düzeltmek adına çok ciddi emek verdim.En azından dostça bir konuşmayı haketmiştim

Kabullenememeniz doğal yani şok bir durum. Acaba annesiyle barışmanız için blöf mü yapıyor diyeceğim ama kadında telefonları bile açmıyor, sizinle iletişime geçmek istemediği bişeyleri düzeltmek istemediği açık. Avukatım, yıllardır bir sürü boşanma davası gördüm ama inanın bu kadar saçma şekilde evi terk edip boşanma isteğini belirten bir adam görmedim. Davranışları çocuktan farksız. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Eşimde avukat.Ancak avukatla görüştüm boşanma sürecini başlatıyorum kendini hazırla yazmış henüz uyapta gözüken birşey Yok.

Ayrıca bu durum onu kusurlu yapmıyormu?Yani birşeylerin hesabınıda yapmıyor bildiği halde.ya da başka hesaplar benim bilmediğim

Bu arada çok teşekkür ederim.Ben gerçekten tekrar nasıl insanlara karşı bu kadar verici olabilirim bilmiyorum.Çünkü cidden onların açtıkları hasarları düzeltmek adına çok ciddi emek verdim.En azından dostça bir konuşmayı haketmiştim
Belkide bu kadar verici olmamak lazım :( Kendisi avukatsa başka bir avukata ne gerek varmış orasıda ayrı bir ironi. Kendisi açamıyormuymuş boşanma davasını. Sizi üzmek istemem ama okumuş da adam olamamış derler ya o hesap eşiniz.

Belkide bu kadar verici olmamak lazım :KK43: Kendisi avukatsa başka bir avukata ne gerek varmış orasıda ayrı bir ironi. Kendisi açamıyormuymuş boşanma davasını. Sizi üzmek istemem ama okumuş da adam olamamış derler ya o hesap eşiniz.
Uzmanlık alanı olmadığı için Ya da kendisinde o gücü hissetmediği için.Ancak kanunen bu şekilde günlerce aramadan sormadan eve gelmeden terketmek onu kusurlu taraf yapmaz mı ?Yani anlayamıyorum neyin planını yapıyorlar.

Uzmanlık alanı olmadığı için Ya da kendisinde o gücü hissetmediği için.Ancak kanunen bu şekilde günlerce aramadan sormadan eve gelmeden terketmek onu kusurlu taraf yapmaz mı ?Yani anlayamıyorum neyin planını yapıyorlar.
Tabiyki kusurlu taraf yapar ancak ben boşanma planıyla evden çıktığına inanmıyorum, nacizane fikrim bu kararı ailesinin yanında almış.

Evi sebepsizce bu şekilde terk etmesi başlı başına kusurlu bir hareket tabiyki.
Dava açıldığında Ne kadar sürede e-devlet uyarıp sisteminde gözükür?Ben süreci başlatıyorum ile ilgili protokol vs dayatmak ya da göndermek gibi bir planının olmadığını düşündüm.

Tabiyki kusurlu taraf yapar ancak ben boşanma planıyla evden çıktığına inanmıyorum, nacizane fikrim bu kararı ailesinin yanında almış.
Ailesinin yanındayken de mesajıma cevap verdi gelirken almasını istediklerime gayet güzel alırım aşkım yazdı Ve sonraki saat değişti herşey ve Hatta dışarı çıktığında tekrar arayıp haber verdi .

Bu saatten sonra kesinlikle adım atmayın inanın artık olmaz bu adamla. Bence siz dava açın ve son bir mesaj atın davayı açtım haberin olsun sizin karşınızda oyuncak yok sildim artık seni diye..

Sanirim oyle. Ne gerek var? Ben olsam bak oglum burnu surttu de ariyor derdim. Durduk yere oglunu doldurmus ve bosanma noktasina sizi o suruklemis. Ayyyy ne asil bir kizmis oglum ben yanlis anlamisim kalp kalp demez yani bu saatten sonra. Bir de ozur dileyim diyorsunuz? Sadece ben mi yadirgadim??
Ben ben nasıl yadırgıyorum tahmin bile edemezsiniz.Ancak şu hissettiğim haksızlık duygusu Ve bir muhatabın olmayışı bir boşluk ta hissettiriyor tuhaf,donuk

Dava açılır açılmaz e devletinizde görebilirsiniz. Avukat arayışında ise bu süreç bir kaç gün uzayabilir, vekaletname çıkartıcak, avukat dava dilekçesi hazırlayıp davayı açacak.
Açıkçası bu dengesiz davranışlarından dolayı evi terk etme düşüncesiyle gittiğini sanmıyorum. Ve ben bu işin sonunda pişman olup özür dileyeceğine de eminim.

Back
X