Evet sakin sakin misilleme yapmadan konuşmak gerekiyor yoksa kavga çıkıyor tam herşey yolundayken başa dönüyoruzmisilleme yapma bence.
kırıldığını belli et derim.
diğer türlü ne desen kavga çıkacak gibi bi his oluşturdu yazdıkların bende.
"aşkolsun" diye başlarsan daha olumlu olur diye düşünüyorum. geçmiş konuları deşerek değil de daha sonuç odaklı konuşmalısın.
aman be canım ya herşeyi sorun etme bu kadar.ne var bunda.günlük hayatta böyle konuşmalar,iğnelemeler olur.ya güler geçersin ya da espriyle sen de bir laf sokuşturursun.ciddi konuşursan iş büyür,kavga çıkar bence.evlilikte herşeyi bu kadar incelersen erken çökersin valla.
Evet sakin sakin misilleme yapmadan konuşmak gerekiyor yoksa kavga çıkıyor tam herşey yolundayken başa dönüyoruz
hayırdır? eşinle tartıştın sanırım.
Biraz fazla takıntılıyım yapı gereği ama 2 senede çok şey yaşadık sanırım ondanBebek olduktan sonra daha bir ailesine sahip çıkar diye düşündüm hep eşim için,çok istiyordu sonuçta tam bir aile olduk artık ama böyle anne baba daha kıymetlidir tarzında konuşmaları kırıyor beni ona anlatmaya kalksam hemen benim anne babama atıyor topu yani misilleme yapıyor
hiç tartışma bence. hatta öyle serin dur ki, annesinin ve kardeşinin imalarından o bunalsın. bekle ve gör
Evet en güzeli bu tatlı tatlı laf sokmak işte bunu bir öğrenebilsem ne görümce,ne kaynana sorun olmayacak:)e canım anne babasının değerini bilmesi kötü birşey değil ki.demek ki merhametli bir insan.sana laf çarpması hoş değil ama takılıyor bence sadece.bence o tip laflar ettiğinde bozulduğunu belli etme."tabiki yavrum ilerde anne babanı say" de.
ben hep derim mesela eşimin yanında ,hatta k.validemin yanında bile "ahh oğlum ben seni besleyip büyütüp el kızına mı vereceğim,seni veremeeem" derim.güler ikisi de
ilişkilerde erkekler şişmiş balon gibidir. siz bi taraftan elinizle ittirirseniz diğer tarafa yakınlaşır. bırakın onlar ittirmeye devam etsin.
Evet her şeyi takıp cevap vermemek lazım ama işte böyle anne baba kutsaldır hiç bir şeye değişilmez tarzında konuşunca daha doğrusu içinden çıktığı ailenin dolduruşuna gelmesini görmek bu kadar emekten sonra üzüyor insanı..Ne kadar konuşursanız konuşun anlamayacak bence eşiniz.
Cevap vermezseniz yaptıklarına bir süre sonra vazgeçer bu tü şakalardan.
En güzel cevap susmaktır çoğu zaman.
Yüzgöz olmayın
Evet her şeyi takıp cevap vermemek lazım ama işte böyle anne baba kutsaldır hiç bir şeye değişilmez tarzında konuşunca daha doğrusu içinden çıktığı ailenin dolduruşuna gelmesini görmek bu kadar emekten sonra üzüyor insanı..
Haklısınız saygısızca ve ölçüsüzce konuşuyor. Ağzına çakarsın gibi bir espriyi kabul edemiyorum ben. Komikliğin de bir ölçüsü olur. Eğer komiklik yapıyorsa eşiniz.
Böyle bir cümleye verilecek cevap yoktur da zaten.
Böyle konuştuğu zaman hiç yüzünüzün yeklini değiştirmeyin. Duymayın. O cümleleri muhatap almayın. Hatta sessizce ve tepkisizce odayı terkedin bir süre. Duymadığınızı ve tepki vermediğinizi gördükçe belki biraz daha dozu artıracaktır ama zamanla konuşmayacaktır muhatap bulamazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?