Merhaba arkadaşlar,daha öncede yazmıştım teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz önceki konuma.Eşimle akşam bir konuşma yapmayı planlıyorum,eşim ve ailesiyle kültür farkından doğan sorunlar yaşıyorum;özellikle görümcelerim her fırsatta eşime, bebeğimizi sevince eşim,''ya annenin babanın kıymetini anladın mı? tarzında evlat neymiş gördün mü?'' diye konuşuyorlar..Zaten her zaman olabildiğince patavatsızlardır..İşin kötü yanı korkarım ki eşimde bu konuşmalardan etkileniyor.Şöyleki,eşim şakayla karışık bebeğimi severken hep anneni üzmeyeceksin oğlum; işte anne gibisi yok.Günün birinde bir kız çıkar,annen için şöyle böyle derse çak ağzının üstüne''gibi şakayla karışık gönderme yapar.Banada durmadan bizim anne,babalarımızda mı böyle bakıyolardı bize evlat başka bişey gibi sözler söyler.
Ben uzun zamandır bu konuyla ilgili tatlı tatlı konuşmak istiyorum eşimle ama yeniden başa dönmek,senin ailen, benim ailem tartışmalarına girmek istemiyorum nasıl anlatabilirim sizce????
Ben uzun zamandır bu konuyla ilgili tatlı tatlı konuşmak istiyorum eşimle ama yeniden başa dönmek,senin ailen, benim ailem tartışmalarına girmek istemiyorum nasıl anlatabilirim sizce????