nasıl korunacağız::???

1 haftadan az suremız kaldı ve bız henuz karar veremedık korunma seklıne
sure azaldıkca korkum kat kat artıyor
esımden sadece anlayıs bekledıgımı soyledım tamam dedı ama artık dayanılmaz oldugumu soylemeye basladı adam

kontrolumuz 13 aralıkta ve ben o zamana kadar beklemeye ve bekletmeye karar verdım bakalım ne olacak sonumuz

kızlar spiral taktırmak için haftaya randevu aldım. ama tedirginim acıkcası. canım yanacakmı acaba.
daha önce kullananlar fikirlerinizi bekliyorum.

benım doktorum en son kontrolumuzde sıpral takalım dedı ve randevu verdı ama ben korkuyorum
sız ozel doktorunuzda mı taktıracaksınız yoksa saglık ocaklarında mı

arkadaşlar benim gittiğim hastanede spirali 170 ytl ye takıyorlar çok şaşırdım sizce bu fiyat çok değil mi? sanırım sağlık ocaklarında ücretsiz takılıyor, bu iki spiral arasında ne fark var bilen var mı çok merak ettim!!!bi de spiral taktırdıktan sonra da beklemek gerekiyor mu? bilenler lütfen beni de aydınlatın!!!CADIARZU

arkadaşlar bu başlığı açmanız çok iyi oldu.ben de hap kullanmayı düşünüyordum.emzikli olduğumu unutarak.her ne kadar sütüm az olsa da...ama ben prezervatife de güvenmiyorum.ne yapacam ya:uhm:bu arada ben de pek istemiyorum ilişkiyi.dikişlerimden midir bilmem canım çok acıyacak gibi geliyor.halbuki hamileliğimde ne çok istiyordum.aramızda kalsın ama doktor yasak demesine rağmen 9.aya kadar devam ettik:utangac:ama şimdi hiiiiiç istemiyorum:1no2:

zeynepcim iyileşeceksin tabi ki hani enfeksiyon falan olursa yanma oluyor ya
vajinada ilişkiye girerken ondan bahsetti doktor yoksa ne alaka canım iyileşiriz o zamana inşallah

Sizi hayal kirikligina ugratmis gibi olmayim ama biz denedik cok aciyo sahsen ben hic zevk almadm normal dogum mu yaptiniz bilmyorum ama ben normal dogum yaptm ve 5 dikisim vardi 3 kere denememizde de cok acidi yandi ve adet gorùr gibi kanadi ustelik bu iliski sirasindaki vajinadan kaygan sivi gelmiyo cùnku emziren kadinda ki hormonlar sadece sùt yapmak icin calisiyomus bide kuruluk oldugu icin cok zor oluyo bizde de esim korunuyo simdilik hos zaten yapamiyrz

leylacım merhaba ben sezeryan oldum canım doktor eğer olmazsa bebe yağıyla deneyin demişti
bize bakalım artık nasıl olursa

Sizi hayal kirikligina ugratmis gibi olmayim ama biz denedik cok aciyo sahsen ben hic zevk almadm normal dogum mu yaptiniz bilmyorum ama ben normal dogum yaptm ve 5 dikisim vardi 3 kere denememizde de cok acidi yandi ve adet gorùr gibi kanadi ustelik bu iliski sirasindaki vajinadan kaygan sivi gelmiyo cùnku emziren kadinda ki hormonlar sadece sùt yapmak icin calisiyomus bide kuruluk oldugu icin cok zor oluyo bizde de esim korunuyo simdilik hos zaten yapamiyrz

evet canım bende normal doğum yaptım ve cok canım acıdı. spiral taktırıcam ben yarın ama dün eşim kouranarak bi deneyelim dedik. olmadı, yani olduda eskisi gibi olamadı.

evet canım bende normal doğum yaptım ve cok canım acıdı. spiral taktırıcam ben yarın ama dün eşim kouranarak bi deneyelim dedik. olmadı, yani olduda eskisi gibi olamadı.

ben sezeryan yaptım ama nedense acır diye korkuyom. ay bi bilen cevap verse ne olur sezeryan olanlarda da acı olur mu?

canım acırmı deyince daha cok acıyor, eninde sonunda normale döneceğiz, eşlerde anlayışlı olursa bişecik olmaz.
hem sezeryan olanlarda böyle olacağını tahmin etmiyorum. ama bilemem tabi. sezeryanlı anneler daha iyi bilir.

sezeryanlı olunca da bişey farketmiyor hormonal bir durum doğum yaptık ve hormonlar leylanın dediği gibi süt üretiyor
ve orasıda önceki gibi olmuyor kuru oluyormuş canınız yanarsa ondan yanar ama sanmıyorum
bebe yağıyla bişe olmaz

Ben verim zeynepcim :)
Sezeryan oldum ilişkiye girdiğimde hiç bi acı hissetmedim sonucta asaıdan bi dikisimiz yok
ben hiç hissetmedim walla ...
Şu korunma işine gelince benim kafam çok karışık kızlar ya biz 4 yıl korunduk ama esim kendiliğinden korundu yani prezervatif felan gibi seyler olmadan ya güveniorum ama korunmakta istiorum tehlikeye atmamak icin spiral hayatta taktırmam korkarım nası bisi :) Hap kilo aldırır diolar onuda kullanmam o prezervatifleri esim istemio :) 3 aylık igneler olabilir ama ii arastırmam lazım :)

Kızlar nasıl yaparsınız bilmem ama mutlaka korunun,öyle eşim kondomsuzda korunuyor laflarına sakın aldanmayın,alın en açık örnegi benim:) gülsemmi aglasammı bilmiyorum,çünkü henüz 13 aylık bir oglum var ve ben yine 6 haftalık hamileyim,eşime bu konuda güvenemeyecegimi daha iyi anladım:)benim fikrimce spiral(ria) daha güvenli ve hormon debgesibni hap ve igneler gibi degiştirmiyor,tek kötü yanı bazılarında uzayan adet kanamaları yapabiliyor baştada biraz bel agrısı belki ama bunlar bünyeden bünyeye farkeder,kesin kararınızı verin ve biran önce çaresine bakın,birde ilk dogumum sezeryanla olmuştu ve sonrası ilk deneme agrılı falanda degildi ,bebek yagı demişsiniz bencede iyi fikir,en azından kuruluk vs..nedenle oluşabilecek zorlanmayı engeller,çekinmeyin derim:)hepinize sevgiler

ayy canım işin zor seninde ama 9 aylık olunca o 2 yaşıda oluyo hayırlısı olsun

sezeryanlı olunca da bişey farketmiyor hormonal bir durum doğum yaptık ve hormonlar leylanın dediği gibi süt üretiyor
ve orasıda önceki gibi olmuyor kuru oluyormuş canınız yanarsa ondan yanar ama sanmıyorum
bebe yağıyla bişe olmaz
sana katiliyorum sezeryanlilarin bu avantaji var dikis olmadigi icin hic bi aci olacagini sanmiyorum biz zaten bebe yagi ile dendik ama benim icteki dikislerim aciyo ve kaniyo.sezeryan olanlar korkmasina gerek yok F

Arkadaslar ben 1 seneden beri spral kullanıyorum ama hic memnun değilim regle zamanları cok bel ağrılarım oluyor ılk gunler cok kanamam olyor ve bacaklarım tıtreyecek kadar yorgun halsız tansıyon dusuklugu yasıyorum herkez boyle olucak değil ama araştırıp taktırın ve mutlaka saglık ocagında değil özel hastaneyı secin ben cıkartmayı dusunuyorum

Back
X