Nasıl kurtulabilirim bu negatif enerjiden?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
Arkadaşlar merhaba, benim 4 senelik bir ilişkim var. En başından beri üniden bi arkadaşım (kendini psikolog falan sanıyor herhalde) işte bu iş yürümez, ya şimdi ya da mezun olduktan sonra siz ayrılırsınız ben diyim falan diyordu. Ben tabi cevabı veriyordum ama sınırını bilmedi hiç. Kendisiyle çok samimi değildik hiçbir zaman ama gerek ben gerekse diğer arkadaşlarım hakkında ileriye dönük kendince yorumlar yapıyordu işte sen ilerde şöyle olcan böyle olcan falan diye. Ama üniversite biteli 1 sene oldu biz çok şükür ki erkek arkadaşım ile beraberiz ve 4 yılımızı geride bıraktık. Neyse 1 yıldan sonra üni arkadaşlarım ile görüştük, bu arkadaşım da bana direk "siz hala berabersiniz değil mi, ne diyim helaall olsun" dedi. Ama bunu bir diyişi var o kadar sinir bozucuydu kiii. Sonra da işte ee düğün ne zaman falan diye sormaya başladı ama o sorusu bile çok sinir bozucuydu. Bende dedim işler bi yoluna girsin hayırlısıyla bakıcaz dedim. Ama haliyle baya sinirlendim, çok negatif enerji aldım ondan, erkek arkadaşıma bile yansıtıyorum şu anda. Nasıl çıkıcam bu psikolojiden?

Bir daha görüşmeyin o arkadaş ile negatif enerji yayıyor

Bana da hayatım da ilk defa gördüğüm gittiğim bir misafirlikte karşılaştığım bir kadın evliligim ve benim nasıl bir ev kadını olduğum ile ilgili hadsiz yorumlar yapmıştı. Buraya yazsam çok uzun olur. Baya baya ileri gitmişti öyle diyeyim. Oradan çıkınca sinir krizi gibi bir şey yaşamıştım. O kadar canımı acitmisti. Psikologla görüştüm sırf o kadının sözleriyle yaşattığı travmayi atlatmak için. Sizi anlayabiliyorum ama böyle insanlardan uzak durmaktan başka çare yok. Dilleriyle akittiklari O zehrin etkisi uzun süre kalıyor çünkü.

Adamda gözü mu var,anlamadım ki?
Klasik kiskanclik bu.
Düzenli bir ilişkisi olmayanlar,tutunamayanlar genelde çevresinde mutlu ve düzenli bir beraberlik gördüklerinde bu ilişkiyi küçümsemeye ve basite indirgemeye yönelik davranışlar sergileyebiliyorlar.
Ne duy,ne görüş.
Ayrıca bu kişiyi neden bu kadar umursadin ki ?
Annen mi baban mi ?
Hiç umursama,düşünme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…