- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Arkadaşlar merhaba, benim 4 senelik bir ilişkim var. En başından beri üniden bi arkadaşım (kendini psikolog falan sanıyor herhalde) işte bu iş yürümez, ya şimdi ya da mezun olduktan sonra siz ayrılırsınız ben diyim falan diyordu. Ben tabi cevabı veriyordum ama sınırını bilmedi hiç. Kendisiyle çok samimi değildik hiçbir zaman ama gerek ben gerekse diğer arkadaşlarım hakkında ileriye dönük kendince yorumlar yapıyordu işte sen ilerde şöyle olcan böyle olcan falan diye. Ama üniversite biteli 1 sene oldu biz çok şükür ki erkek arkadaşım ile beraberiz ve 4 yılımızı geride bıraktık. Neyse 1 yıldan sonra üni arkadaşlarım ile görüştük, bu arkadaşım da bana direk "siz hala berabersiniz değil mi, ne diyim helaall olsun" dedi. Ama bunu bir diyişi var o kadar sinir bozucuydu kiii. Sonra da işte ee düğün ne zaman falan diye sormaya başladı ama o sorusu bile çok sinir bozucuydu. Bende dedim işler bi yoluna girsin hayırlısıyla bakıcaz dedim. Ama haliyle baya sinirlendim, çok negatif enerji aldım ondan, erkek arkadaşıma bile yansıtıyorum şu anda. Nasıl çıkıcam bu psikolojiden?