Nasıl kurtulabilirm bundan?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
iyi günler hanımlar.

ben eşimin e mail adresini sık sık kullanıyorum,okulumdaki bilgilendirme msjları için.

2 ay önce eşimin e mail adresine tekrar baktığımda, ''hızlı aşklar.com'' adlı bir siteden bayan ad ve başlıklarıyla mail geldiğini gördüm.

hemen açtım malesef.malesef diyorum çünkü sitenin oyunuymuşki açinca otomatik üye yaptı eşimin ad ve soyadıyla(daha önce eşim üyeydi gibi bir şüphem yok çünkü üyelik tarihi benim maili tıklama saatimle aynı oldu)

ve o günden beri aynı kişiden(adıda betül,soğudum bu isimden bu yüzden) e mail geliyor.

açmıyorum içeriğini,başlıklar hep aynı;

betül:neden cvp vermiyorsunuz?
çok yalnızım
sorun para mı?
bir şansı haketmiyor muyuz?
maddi manevi herşeyinizi ben karşılarım.
1 sesli msj aldınız
bekliyorum hala
gold üyelik için mi bana cevap vermiyorsunuz.parasını ben veririm.

bu ve buna benzer mailler hergün geliyor bolca.nette araştırma yaptım(ekşi sözlük vs.)

bu sitenin,kendiliğinden üye yapan,mail atan kızların gerçek olmadığı botlar şeklinde yollandığı,zaten isimlerinde sabit olduğu(betül,arzu,pınar,esra),mail adreslerine dikkat ederseniz göfdjngkdjgnhdjfgfmjgfjngy@hotmail.com şeklinde olduğunu öğrendim.hepside doğru.sitenin otomatik mailleri olduğunun en büyük kanıtı ise hep birbirine benzeyen mailler ve her saat başı(gece bile) yollanması.

biraz daha araştırdım,siteye üye edip kızlarla biraz konuşturup bağlandıktan sonra gold üyelik almakmış amaç.gold üyelikse esas üyelik ve ücretli.

çok detay vermemin sebebi,

eşimden şüphelenmemi gerektirecek birşey olmadığını belirtmek ve eğer sizinde başınızda varsa bu sorun bilgi vermek istedim.ya da gelebilirde dikkatli olun.

peki ben bu maillerden nasıl kurtulacağım?eşimde rahatsız ama benim kadar takmıyor.hergün girip temizliyorum mailleri.

Allah şaşırtmasın,eşime güveniyorum.tepkileri ve tavırlarıda beni yanıltmadı,şüphelendirmedi,arada dalga bile geçiyor,bak para teklif ediyorlarmış bana :27: diye.

işin kötüsü engelleseende farklı bir mailden geliyor bu kez.

napacağımı şaşırdım.

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

eşim öğle yemeği için gelecek benim çıkmam lazım şimdi fakat öğleden sonra cevaplayabilirim.

şimdiden çok teşekkür ederim hepinize :16:

Canım yeni bir mail adresi açın o kalır artık öyle. kurtulamazsınız.

Mail adreslerinin hepsini bıkmadan üşenmeden hep spam olarak işaretle,
gelen kutuna düşmeden gereksiz kutuna düşer. Görmezsin ve de rahatsız olmazsın.

Hotmail'i açın. Sağ üst köşede isminiz onun altında ise seçenekler kısmı var. Seçenekleri tıklayın, ordanda diğer seçenekler kısmını açın. Gelen menüde "Gereksiz e-postaları engelleme" linkinin altında "Güvenli ve engellenen gönderenler" var onu açın. Ordan da "Engelli gönderenler"i tıklayın. Engellemek istediğiniz adresi yazıp "Ekle" butonuna tıklayın. Bu şekilde engellediğiniz adreslerden kesinlikle e-posta gelmez. Gerekirse size yabancı gelen her e-posta adresini bu şekilde engelleyin. :24::24:

Benimde e-posta göndermesini istemediğim kişiler ve siteler var bu şekilde engelliyorum ve hotmail'im tertemiz kalıyor.
:21:

1.
$1.webp
2.
$2.webp
3.
$3.webp
4.
$4.webp

Son düzenleme:
evet bana da gelmıstı ve hala gelıyor ne bu dıye tıklamıstım otomatık üye yaptı benı ve eşim görse öldürür beni hemen hesabımı kapattım siteden hala gelıyor acmıyorum

Gelen mailin yanındaki kutucuğu işaretle. Yukarıda süpür/Tüm gönderdiklerini sil/gelecekteki iletileride engelleyi işaretle-tümünü sil de. o adresten bir daha mail gelmez.

Niye kendine ait bir hesabın yok ya da varsa onu kullanmıyorsun ? :44:

En temizi yeni bir adres bence.:24:

Canım yeni bir mail adresi açın o kalır artık öyle. kurtulamazsınız.

en kötü ihtimal öyle yapacağız.eşim bu mailleri gereksizlere aktardı.ama ben sinir olduğum için her seferinde gereksizleri temizliyorum.

gelen mail adresini engelleyemez misiniz acaba :26:

engelliyorum ama bu sefer başka bir mail adresiyle hortluyorlar :41:

Mail adreslerinin hepsini bıkmadan üşenmeden hep spam olarak işaretle,
gelen kutuna düşmeden gereksiz kutuna düşer. Görmezsin ve de rahatsız olmazsın.

zaten gereksiz kutusuna yönlendirdik ama ben genede her seferinde siliyorum,rahatsız oluyorum gereksizlerde bile olsa durmasından.

Hotmail'i açın. Sağ üst köşede isminiz onun altında ise seçenekler kısmı var. Seçenekleri tıklayın, ordanda diğer seçenekler kısmını açın. Gelen menüde "Gereksiz e-postaları engelleme" linkinin altında "Güvenli ve engellenen gönderenler" var onu açın. Ordan da "Engelli gönderenler"i tıklayın. Engellemek istediğiniz adresi yazıp "Ekle" butonuna tıklayın. Bu şekilde engellediğiniz adreslerden kesinlikle e-posta gelmez. Gerekirse size yabancı gelen her e-posta adresini bu şekilde engelleyin. :24::24:

Benimde e-posta göndermesini istemediğim kişiler ve siteler var bu şekilde engelliyorum ve hotmail'im tertemiz kalıyor.
:21:

1.
Eki Görüntüle 503591
2.
Eki Görüntüle 503592
3.
Eki Görüntüle 503593
4.
Eki Görüntüle 503594

engellesemde birşey değişmiyor malesef: ( dediğim gibi başka maillerden tekrar geliyor.e mailler o kadar saçmaki biliyorum ardı arkası kesilmez gibi :50:

evet bana da gelmıstı ve hala gelıyor ne bu dıye tıklamıstım otomatık üye yaptı benı ve eşim görse öldürür beni hemen hesabımı kapattım siteden hala gelıyor acmıyorum

bende açmıyorum,bu mesajlar mailin başlığı sadece içeriğine bakmadan siliyorum ama varlığı rahatsız ediyor beni.

Gelen mailin yanındaki kutucuğu işaretle. Yukarıda süpür/Tüm gönderdiklerini sil/gelecekteki iletileride engelleyi işaretle-tümünü sil de. o adresten bir daha mail gelmez.

bununla gerekszlere gelen tüm maillerde mi engellenecek?
riskli sanki biraz çünkü bilgi msjlarıda çok geliyor.

Niye kendine ait bir hesabın yok ya da varsa onu kullanmıyorsun ? :44:

En temizi yeni bir adres bence.:24:

benim mailim bir çok alışveriş ve bilgi sitesinde kayıtlı haliyle hergün yüklü mail geliyor.
eşimin öyle değil.alışveriş siteleri için ayrı bir mail adresi olduğundan bu mailinden direk görme şansım oluyor benimle ilgili mailleri.
kendi mailimi kullansam gözümden kaçan mailler olabilir.

kızlar 3 4 tane daha gelmiş, süpür/engelleden engelledim(bu kaçıncı engelleyişim)

görseniz mail adresleri o kadar saçma uzunki.

sürekli böyle engellemekle tükenmeyecek gibi :37:

iyi günler hanımlar.

ben eşimin e mail adresini sık sık kullanıyorum,okulumdaki bilgilendirme msjları için.

2 ay önce eşimin e mail adresine tekrar baktığımda, ''hızlı aşklar.com'' adlı bir siteden bayan ad ve başlıklarıyla mail geldiğini gördüm.

hemen açtım malesef.malesef diyorum çünkü sitenin oyunuymuşki açinca otomatik üye yaptı eşimin ad ve soyadıyla(daha önce eşim üyeydi gibi bir şüphem yok çünkü üyelik tarihi benim maili tıklama saatimle aynı oldu)

ve o günden beri aynı kişiden(adıda betül,soğudum bu isimden bu yüzden) e mail geliyor.

çok yalnızım
sorun para mı?
1 sesli msj aldınız
bekliyorum hala

bu ve buna benzer mailler hergün geliyor bolca.nette araştırma yaptım(ekşi sözlük vs.)

bu sitenin,kendiliğinden üye yapan,mail atan kızların gerçek olmadığı botlar şeklinde yollandığı,zaten isimlerinde sabit olduğu(betül,arzu,pınar,esra),mail adreslerine dikkat ederseniz göfdjngkdjgnhdjfgfmjgfjngy@hotmail.com şeklinde olduğunu öğrendim.hepside doğru.sitenin otomatik mailleri olduğunun en büyük kanıtı ise hep birbirine benzeyen mailler ve her saat başı(gece bile) yollanması.

biraz daha araştırdım,siteye üye edip kızlarla biraz konuşturup bağlandıktan sonra gold üyelik almakmış amaç.gold üyelikse esas üyelik ve ücretli.

eşimden şüphelenmemi gerektirecek birşey olmadığını belirtmek ve eğer sizinde başınızda varsa bu sorun bilgi vermek istedim.ya da gelebilirde dikkatli olun.

peki ben bu maillerden nasıl kurtulacağım?eşimde rahatsız ama benim kadar takmıyor.hergün girip temizliyorum mailleri.

Allah şaşırtmasın,eşime güveniyorum.tepkileri ve tavırlarıda beni yanıltmadı,şüphelendirmedi,arada dalga bile geçiyor,bak para teklif ediyorlarmış bana :27: diye.

napacağımı şaşırdım.

eşim öğle yemeği için gelecek benim çıkmam lazım şimdi fakat öğleden sonra cevaplayabilirim.

bence o mail adresını bir daha kullanmayın basınıza dert olmasın o maildekı adreslerınıze yenı mail adresınızden mail atarsınız sorun olmaz

bence o mail adresını bir daha kullanmayın basınıza dert olmasın o maildekı adreslerınıze yenı mail adresınızden mail atarsınız sorun olmaz

sorun benim mail atmam değil.ben farabi ile başka üniversiteye geldim.şimdi tam kayıt zamanlarım.nişanlıyken irtibat maili için eşimin mail adresini vermiştim.mesela geçen gün mail geldi kayıt günüyle iligili.
daha bunun ders kaydı,farabi öğrenci toplantısı mailleri falanda var.
ben hergün farabi sitesine bakıp öğreniyorum gerçi ama pimpiriklilik işte ne olur ne olmaz diye maillerede bakıyorum sık sık.

O absürt sitelerden ben de bıktım usandım, bunları şikayet etmenin falan bir yolu yok mu, çok iğrenç ya. Gelen mailleri hiç açmadım, iyelik durumu falanda olmadı ama aralıksız gelmeye devam ediyorlar

O absürt sitelerden ben de bıktım usandım, bunları şikayet etmenin falan bir yolu yok mu, çok iğrenç ya. Gelen mailleri hiç açmadım, iyelik durumu falanda olmadı ama aralıksız gelmeye devam ediyorlar

aman deyim açma.ben bir hata yapıp açtım,belkide o yüzden bu kadar çok mail geliyor.her gün en az 15 20 tane.her saat başı.
ben arkadaşların dediğini yapıyordum,engelliyordum ama o da yetmiyor çünkü aynı addan o kadar çok mail adresi varki.
kurtulmanın tek yolu mail adresini değiştirmek sanırım.ama benim için şimdilik o da mümkün değil.yani en azından 3 ay kadar...
az evvel baktım,şimdide esra dadandı yaaa :37:
gold üyeliğinin parasını ben vereceğim korkma diyor yaaa :27:

iyi günler hanımlar.

çok yalnızım
sorun para mı?
1 sesli msj aldınız
bekliyorum hala

napacağımı şaşırdım.

bana da aşk.com diye bi siteden geliyo ya ben bişeye de üye olmadım nası engelleyeceğimi de bilmiyorum

bana da aşk.com diye bi siteden geliyo ya ben bişeye de üye olmadım nası engelleyeceğimi de bilmiyorum

süpür/engelle butonundan engelleyebiliyorsun.fakat dediğim gibi mail adresleri çok olduğundan engellemekte pek bir işe yaramıyor :50:

Hiç açmadan spam olarak işaretleyip çöpe atarsanız bir süre sonra azaldıklarını göreceksiniz.
Ben kurtuldum, darısı size. :3:

canlar her türlü gelir yine. başka yerden gelir.. en iyisi sıfır hesap. hem kafanız rahat olur ;)

Back
X