• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulacağım?

Hayatım nasıl çıksın, biraz mantık. Bu hesabını kapadın, atıyorum Ayşe Çelik (böyle isimli biri varsa burada tenzih ederim) diye hesap aldın. Genel bir isim, ne bilecek adam sen misin değil misin?
Farklı uygulamalar kullanıyor, kapatılan hesaplara dahi ulaşabiliyor, buluyor çıkarıyor.

Çok haklısın dediği de zaten sen neden artık çekiniyorsun görüşme amacımız belli değil mi diyor, ben direttikçe iyice zorluyor şartları ama istemiyorum yani, onun yüzünden hiçbir hesap kullanamayacak mıyım ben.

Kullan gene, önceden de yazdım seni alıntılayıp. Eski profil fotoğrafı olmadan ve alakasız bir isimle hesap aldıkça bulması imkansız. Bilerek tehdit ediyor ki sekse devam et diye.

Farklı uygulamalar kullanıyor, kapatılan hesaplara dahi ulaşabiliyor, buluyor çıkarıyor.

Bir halt olmaz, sen engelle her yerden. Çıkarsa da çıksın yine engelle. Ne diye korkuyorsun bu kadar? Numara vermemişsin, fotoğraf yok. Bir süre sonra zaten vazgeçer seninle mi uğraşacak sürekli?

Bir halt olmaz, sen engelle her yerden. Çıkarsa da çıksın yine engelle. Ne diye korkuyorsun bu kadar? Numara vermemişsin, fotoğraf yok. Bir süre sonra zaten vazgeçer seninle mi uğraşacak sürekli?
Kaç keç engelledim sayamadım, hesabımı da kapattım bir süre, yılmadan çıkıyor, takıntı yaptığını düşünüyorum, zıtlaşırsam atacak yazışmaları en başta babama, sinirden çatlıyorum olmuyor, ağlıyorum olmuyor.

Adam sanki FBI, CIA başkanı abartma yani. Sen bir süre ortada olmazsan nasıl bulacak seni? Senden başka bin tane kadınla (ya da kadın taklidi yapan erkekle) cinsellik konuşuyordur o zaten, tek eşli sanma.

Hanimefendi kapatin hesaplarinizi bir sure, kafaniz rahat etsin. Baktiniz ki ortada yoksunuz gider baska av arar kendine. Cidden usandiysaniz da verin savciliga tehdit ve santajdan.
Savcılığa bulaşmaya korkuyorum tek başıma.

Adam sanki FBI, CIA başkanı abartma yani. Sen bir süre ortada olmazsan nasıl bulacak seni? Senden başka bin tane kadınla (ya da kadın taklidi yapan erkekle) cinsellik konuşuyordur o zaten, tek eşli sanma.
Biliyorum yazışıyor, gösteriyor zaten git işte diyorum, anlamıyor.

Biliyorum yazışıyor, gösteriyor zaten git işte diyorum, anlamıyor.

Bir şey yapamaz, ondan sonra baban "He tamam" demeyecek sonuçta, herifin ağzına edecek, dava açacak. Onunla mı uğraşsın? Çok korkuyorsan babanın telefonundan gir babanın hesabına oradan da engelle adamı. Yeminle boş yere kafanı yoruyorsun, sırf sen sekse devam et diye tehdit ediyor, kapatıp gidersen seni sallamaz bile emin ol.

Bir şey yapamaz, ondan sonra baban "He tamam" demeyecek sonuçta, herifin ağzına edecek, dava açacak. Onunla mı uğraşsın? Çok korkuyorsan babanın telefonundan gir hesabını oradan da engelle adamı. Yeminle boş yere kafanı yoruyorsun, sırf sen sekse devam et diye tehdit ediyor, kapatıp gidersen seni sallamaz bile emin ol.
Onda hesap çok, istediği zaman ulaşır, ben ikna etsem bile yalanlasam yani, insanların aklı bulanacak, rezil olacağım amacı da bu, ben sanala bulaşmadığım takdirde bana ulaşmayacağınu söylüyor, umarım dediğini yapar ama hala da karşıma çıkarsa yapacak bir şeyim yok, rezil olacağım yani.

Seni nasil baskalariyla cinsellik konusurke bulacak ki?

Ayrica artik yapmak istemiyorum diyorsun, yapmamakta kararliysan neden korkuyorsun?

Yapmayacagin birseyin tehtidi seni neden korkutuyor?

Onda hesap çok, istediği zaman ulaşır, ben ikna etsem bile yalanlasam yani, insanların aklı bulanacak, rezil olacağım amacı da bu, ben sanala bulaşmadığım takdirde bana ulaşmayacağınu söylüyor, umarım dediğini yapar ama hala da karşıma çıkarsa yapacak bir şeyim yok, rezil olacağım yani.

Bir şey olmaz diyor buradaki herkes ama sen adamı baya gözünde büyütmüşsün. :) Bu kadar ciddiye alma, gerçek hayatında kimbilir ne kadar vasıfsız bir tiptir.

Seni nasil baskalariyla cinsellik konusurke bulacak ki?

Ayrica artik yapmak istemiyorum diyorsun, yapmamakta kararliysan neden korkuyorsun?

Yapmayacagin birseyin tehtidi seni neden korkutuyor?
Bir bahane ile karşıma çıkıyor o isteyebilir tekrar.

Bir şey olmaz diyor buradaki herkes ama sen adamı baya gözünde büyütmüşsün. :) Bu kadar ciddiye alma, gerçek hayatında kimbilir ne kadar vasıfsız bir tiptir.
Bir şey olmaz ama mesajları atması bile yeterli yani neden atmasın ki, canımı sıkıyor.

+1
Adam kimbilir kaç kişiyle konuşuyordur
Atsa bile sapığın biri başıma musallat oldu adıma fake hesap açmış der geçerdim

Bir tek onunla konuştuğunu düşünmesi fazla polyannacılık zaten aynen. 2 güne unutur, oturup bununla uğraşarak kendi anonimliğini de mi yaksın yani saçma. Sen yoksan başkası var, sanal sekse, tek gecelik ilişkiye anlam yüklersen yandığının resmi.

Back
X