Nasıl kurtulacak.

İyi akşamlar
Bir arkadaşımın adına yazıyorum.

İnternet üzerinden ona ulaşan aynı ilde yaşayan biri tanışmak istediğini, kendisiyle ayaküstü işyerinde adres sormak için 2019 kasımda tanıştıklarını o tarihten bu yana yüzyüze tanışmak için beklediğini bildiren bir mesaj ve ardı sıra benzer mesajlar atarak devam ettiğini söyledi.
Arkadaşım durumu anlamak için kim olduğuna dair sorular sormuş arkadaşımın kendisi, ailesi, işyerini hakkında detaylı bilgisi var hatta telefon numarasına da ulaşmış.
Bizde kim olduğunu araştırdık kişilik bozukluğu olan biriymiş.
Şu an mesaj ve telefon ile sürekli ulaşmaya çalışıyor cevap vermemesine rağmen 2-3 gündür Yazmaya devam ediyor. Engelleyip kurtulması kolay tabi ama işyeri ve evinide biliyor karşısına çıkıp zarar vermesinden korkuyoruz. Polise başvursa mesajlar tehditvari değil, işlem yapılır mı? Ya da sizin öneriniz var mı uzaklaştırmak için? Yardımlarınızı bekliyoruz.
Arkadaşınız bilgileri kendisi mi vermis yoksa vermeden once mi biliyormuş. Eger arkadasiniz vermediyse bu çok sıkıntılı bir durum. Siz polise giderek şikayetci olun. Tabi polis onu elinde tutamaz ifadesini alır ve bırakır.

Ya insanlar 40 yıl yaşadığın adamı bile tanımıyorken internet üzerinden ne olduğu belirsiz birine nasıl güveniyorsunuz
Kızım bile olsa şunu derdim
Hadi şimdi ayıkla bakalım pirincin taşını
Ne ilgisi var. Kızın bi suçu yok ki, adam sıkıntılı taciz ediyor. Onlar da zarar vermesinden çekinmişler.

Polise gidip durumunu anlatsın belki savcılığa suç duyurusunda bulunabilir sonra engellesin.

Böyle takıntılı bir salakta benim peşimde idi. Neyseki evlenince kurtuldum. Öncelikle ailesine bildirmeli ve sonrasında tabiki polise

Olumlu bir durum değil bir daha ararsa ve mesaj atarsa polise söyleyeceğini söylesin korkar bence.

Kamudaysa cimere şikayet edeceğini söylesin. Valla bizim kurumda cimer şikayetleri çok ciddiye alınıyor, tedbir için önlem almak zorunda kalıyoruz çoğu zaman şikayet edilen personel için.

Back
X