- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bir türlü beceremediğim şey çiçek kurutmak. Çöp olmasın istiyorum saç spreyi sıkıp ters astım. Başka ne yapmak lazım?
Benim de buket çiçek.Hicbir islem yapmadim soz cicegim durur hala. Ters astim karanlik odada beklettim. Buket cicekti belirtiyim.
Ben eskiden kalın bi kitapin arasina sıkıştırırdım sprey sıkıp :). Tabi ozaman kağıt gibi dümdüz oluyo
Teşekkür ederimTers asip kurutunca sıkıntı olmuyor benim denedigim bu yöntemdi. Tozlanmasini istemiyorsan seffaf poset gecirebilirsin kurduktan sonra.
Valla 1 senedir duruyor. Sprey sıkmadim hicbir sey yapmadim ters astim her sabah gunes goruyor ama tas gibi
Bu fikre bayıldımTers asip kurutun buyunlari bukulmesin. Ben kuruttuklarimi kavanoza güzelce koyuyorum. Kapağına çiçeğin arkasındaki kağıtla kaplayip bagcigiyla bağlıyorum. Not kısmını kapağa bağlıyorum. Hem hatira, hem süs objesi oluyor hemde tozlanmiyor.
kitap arasındaBir türlü beceremediğim şey çiçek kurutmak. Çöp olmasın istiyorum saç spreyi sıkıp ters astım. Başka ne yapmak lazım?
benim buket oldugu için,kitap arasında kurutamıyorumkitap arasında
saç spreyini de burada okumuştum :) teşekkürler inşallah kurur ters astımTers asinca kuruyor.sac spreyini hic denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?