Nasıl kurutuyorsunuz?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Bir türlü beceremediğim şey çiçek kurutmak. Çöp olmasın istiyorum saç spreyi sıkıp ters astım. Başka ne yapmak lazım?

Ters asip kurutunca sıkıntı olmuyor benim denedigim bu yöntemdi. Tozlanmasini istemiyorsan seffaf poset gecirebilirsin kurduktan sonra.

Valla 1 senedir duruyor. Sprey sıkmadim hicbir sey yapmadim ters astim her sabah gunes goruyor ama tas gibi

Zamanında beni istemeye geldiğinde eşim bir güzel gül destesi yaptırmıştı bende ters çevirip kurutmaya vermiştim ama rahmetli babam çiçeği görüp kurudu diye çöpe atmıştı ben işteyken , epey sinirlenmiştim
Valla 1 senedir duruyor. Sprey sıkmadim hicbir sey yapmadim ters astim her sabah gunes goruyor ama tas gibi

Ters asip kurutun buyunlari bukulmesin. Ben kuruttuklarimi kavanoza güzelce koyuyorum. Kapağına çiçeğin arkasındaki kağıtla kaplayip bagcigiyla bağlıyorum. Not kısmını kapağa bağlıyorum. Hem hatira, hem süs objesi oluyor hemde tozlanmiyor.

Bu fikre bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…