• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl küs kalınır? Koca kişisi? ?

Selam kızlar. Hızlıca anlatayım. Şimdi bizimkinin ailesi (istisnasız 5 kardes,anne,dayı, yegenler falan ) bayagi kusen tipler.bizim ailede de hiç yoktur.dolayısıyla evliliğimiz bu zamana kadar onun kusmeleri benim aman önemsiz şeyler diyip barışma cabalarimla geçti.
Yakın bi zamanda genel sıkıntılarla ilgili aile Terapisine gittik.iyi de geldi.
Amma velakin ben bu kusme olayını aşamiyor aynı evde de devam ettiremiyorum.
Bu sabah kızım bizim yatakta babasının yaninda ben ona mama yapıyorum. Ağlıyor ama nasil ağlamak neyse kucağa alınca sakinleşir. ama geldim koca kişisi konusuyor onunla ama bebek feryat figan.kucağına alsana ya yazık dedim.allahım bana nasıl ters bakıyor. Bende ona baktım ayni terslikle.sonra bebeği uyutup uyuyacak misin dedim.bilmiyorum dedi.5 dk sonra gidip ekmek alır misin dedim.sinirle güldü yattı. İndim ekmek aldım. Bu arada evde bakıcımiz var oğluma kahvaltı masasindalar.20 dk sonra kalktı ekmek için. Ben aldım dedim.sinirlendi .şimdi konuşmuyoruz. İşe giderken akşamüstü görüşürüz dedim.cevap vermedi.
Uzun oldu ama bu kız napsin şimdi?

Eşin nereli cnm?

Kusmek bizimkilerin de adetlerinde var.bir neden bulup bir sene birbirlerine kuserler sonra cnm cicim olurlar.bu olmazsa olmazlari artik anladim.
Gel gör ki ilk evlrndigimiz zaman esim birseye cvp vermiyor küsmeyi tercih ediyor.surat yapiyor.ben nasil astim bilmiyorum galiba aynisini ona yaptim.ara ara yine surat yapiyor cunku aliskanlik onunkisi.sonra diyor ki bana niye surat yapiyorsun farkinda degilsin sen yapiyorsun,sen baslattin diyorum.ne dusundugunu hic bilemiyorum ustune gitmedigim surece.ustune gidince de tartismaya dönebiliyor.sinir bozucu evt.

bende de var o dertten. küser konuşulması gereken durumda da ters ters söyler falan. yemek yaparım yemez.kavgaya can atar.

bende kolayını buldum ona yemek yapmıyorum ütü yapmıyorum temizliği de üstüne yıkıyorum.bir de para istiyorum.ohh olsun

@Burtonaddict iyi de nasıl devam ettiririz bu küslügü? Ben yapamiyorum var mi bi yoluHiç benim tarzı değil ne o öyle çocuk gibi ?
Bizim durumda şu anda öyle. Benim eşim de bir şeyi kafaya takıp küsuyor. bende ayni senin gibi küsemiyorum. Bu sefer evde huzursuzluk oluyor. Çok zor bir durum gerçekten

Bizim durumda şu anda öyle. Benim eşim de bir şeyi kafaya takıp küsuyor. bende ayni senin gibi küsemiyorum. Bu sefer evde huzursuzluk oluyor. Çok zor bir durum gerçekten
Canim biraz umursamaz davranmak gerekiyor galiba.bak bizim olay söyle çözüldü. Eskiden olsa ben bu konuyu konuşup içimi rahatlatmak isterdim.şimdi eve geldim. Gerginliğin geçmişti ve evdeki herkesle gayet normal konusuyordum.eşim dahil.o da normallesti.hiç bir şey yokmuş gibi devam ettik.
Artık ciddi mevzu olmadıkça böyle davranacagim ben.ciddi bir mevzu olduğunda da onunla aynı tepkiyi verip (konusmayip)biraz uzaklaşmak lazım.

Back
X