merhabalar aile içinde uzun yıllardır teyzemle sıkıntım var. kendisi 39 yaşında ve acayip dedikoducu bi kadın bu bile onu sevmemek için yeterli bi sebep. kendisi bi tane kuzeninin eşini düğünlerde, aile oturmalarında vs sürekli zoomlayıp fotoğrafını videosunu çekip yakın arkadaşlarına falan atıp dedikodusunu yapar. bi keresinde de çok tesadüf bi şekilde kendi amcasının kızının salonuna girmiş o dağınıklığın fotosunu falan çekip başka bi kuzenine atmış gerçekten inanılır gibi değil. beni erkek arkadaşımla konuşurken duymuş erkek sesi geliyor diye annemi aramış annem de benim haberim var zaten falan demiş zaten annem onun nasıl biri olduğunu kendi diliyle söylüyor ama kardeşi olduğu için uyarsa da çok üstelemiyor. bunlar uzun aralıklarla olan şeyler ve benim onun kişiliğine ters biri olduğumu bildiği için sürekli benim dedikodumu da yapıyor bir yerlerde ve artık sıkıldım muhattap olmak istemiyorum ama aile buluşmalarında sohbete girmeyince tripli olan ben oluyorum çünkü kendisini ortamlarda çok tatlı yardımsever birisiymiş gibi tanıtıyor. onun olduğu yerlere gitmesem asosyal oluyorum. ne yapmamı önerirsiniz?