Nasıl mesafe koysam :)

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba hanımlar. Şimdi size bir durumu paylaşmak istiyorum. Önceden epey yakın olduğum lakin sonradan uzaklaştığım birr arkadaşım var. Şöyle oldu zor dönenler geçirdim bu kişi niyeyse ben zor zamanlar geçirirken bana cephe aldı. Moralim bozukken habire laf sokmalar, kendi iyi olduğu yönlerle ezmeye çalışmalar. Olayları anlatabilirim soran olursa.. Şimdi iş yerinde samimi olduğu kişi izne ayrıldı. Önceden benle arası iyiydi ama olaylardan sonra tabi uzaklaştık.. Şimdi tekrar bir barışır gibi olduk ama hal ve hareketleri yine şöyle :)
-Benimle alay etmeye varan laflar. İşte çok kilo almışsın. Gıdın var vs ki ben hiç bu konuları açmam.
-Bir şey göstersem hoşuma giden sana yakışmaz ki.. Ya da şunu yaptırmayı düşünüyorum desem iyi olmaz.
-Biriyle konuşurken ki cümlelerime böyle alaycı gülüyor.. Hani gülerdik ya ergenlikte fln..
-Sonra bir yerde hamile kilolu bir bayan gördük senin gelecekteki halin diyor yani olabilir ne alaka anlamadım neyin tribine girdiyse.
-Bi de beni kullanmaya çalışıyor gibime geliyor. Böyle eskiden çok yapardı kendisi müsait olmayabilir, ben sorun etmem ama ben onun ilgi beklentisine cevap vermek zorundayım gibi davranıyor. Hayir öbür kız varken yüzüme bakmıyorsun, eminim yine bakmaz o olsa. Şimdi ne olduysa?
Sizce bunlar normal mi? Eğer öyleyse hiç gerek yok kasmaya yoksaa dediğim gibi bir çekememezlik var mı?

Sence de normal değil ki hiç hoşuna gitmiyor dert etmişin kendine buraya yazıyorsun madem böyle ve sen her şeyin farkındasın ne güzel o zaman iletişimi kes gitsin

Sence de normal değil ki hiç hoşuna gitmiyor dert etmişin kendine buraya yazıyorsun madem böyle ve sen her şeyin farkındasın ne güzel o zaman iletişimi kes gitsin
Evet vallahi yani en son görüşmeden sonra bi ton moralimi bozdu. Saldırıyor ya bi de hemen laf sokmalar vs kimse çekmek zorunda değil oysa

Böyle bir insanla asla arkadaş olarak kalmayın. Verın ağzının payını
Ne demek kilolu bir insanı gösterip ilerdeki halin demek. Nolmuş kadın kiloluysa kime ne, ne kadar leş düşünceli biri. Kadin kadına bunu yapıyorsa vay halimize...

Böyle bir insanla asla arkadaş olarak kalmayın. Verın ağzının payını
Ne demek kilolu bir insanı gösterip ilerdeki halin demek. Nolmuş kadın kiloluysa kime ne, ne kadar leş düşünceli biri. Kadin kadına bunu yapıyorsa vay halimize...
Evet ya tuhaf bir şekilde milletin içinde gösteriyor yanımda birileri daha vardı. Bi hareketini daha söyleyim onun boyu uzun sürekli boydan foto çekinmeye çalışırdı bir arada ikimiz varken.. Yani benim üstümden ego tatmini yapıyor hanımefendi

Merhaba hanımlar. Şimdi size bir durumu paylaşmak istiyorum. Önceden epey yakın olduğum lakin sonradan uzaklaştığım birr arkadaşım var. Şöyle oldu zor dönenler geçirdim bu kişi niyeyse ben zor zamanlar geçirirken bana cephe aldı. Moralim bozukken habire laf sokmalar, kendi iyi olduğu yönlerle ezmeye çalışmalar. Olayları anlatabilirim soran olursa.. Şimdi iş yerinde samimi olduğu kişi izne ayrıldı. Önceden benle arası iyiydi ama olaylardan sonra tabi uzaklaştık.. Şimdi tekrar bir barışır gibi olduk ama hal ve hareketleri yine şöyle :)
-Benimle alay etmeye varan laflar. İşte çok kilo almışsın. Gıdın var vs ki ben hiç bu konuları açmam.
-Bir şey göstersem hoşuma giden sana yakışmaz ki.. Ya da şunu yaptırmayı düşünüyorum desem iyi olmaz.
-Biriyle konuşurken ki cümlelerime böyle alaycı gülüyor.. Hani gülerdik ya ergenlikte fln..
-Sonra bir yerde hamile kilolu bir bayan gördük senin gelecekteki halin diyor yani olabilir ne alaka anlamadım neyin tribine girdiyse.
-Bi de beni kullanmaya çalışıyor gibime geliyor. Böyle eskiden çok yapardı kendisi müsait olmayabilir, ben sorun etmem ama ben onun ilgi beklentisine cevap vermek zorundayım gibi davranıyor. Hayir öbür kız varken yüzüme bakmıyorsun, eminim yine bakmaz o olsa. Şimdi ne olduysa?
Sizce bunlar normal mi? Eğer öyleyse hiç gerek yok kasmaya yoksaa dediğim gibi bir çekememezlik var mı?
Bu tiplerden bir tane de ben tanıdım; dengesizlik bunlarda. Benimki de her gün en az 1 tane selfie paylaşırdı instada, birgün ben de sırf karşılık olsun diye bu selfie çılgınlığına laf söyledim, o oldu. Konuşmadı bir daha benimle, oh olsun.
Siz de bozun onu, uzaklaşsın sizden, ruh hastası ezik.

Kısasa kısas yap sende. Sen de ona laf sok ve alaycı tavırla gül. Alınıp da laf sokarsa ne var ki tatlım sen de yapıyorsun de, çekil kenara. Hiç sevmem böyle tipleri.
Uzun zamandır görüşmüyorduk aslında yani çok hazırlıklı değildim davranışlarına.. Bazen çok iyi oluyor konuşuyoruz fln bazen böyle ne biliyim ya

Bu tiplerden bir tane de ben tanıdım; dengesizlik bunlarda. Benimki de her gün en az 1 tane selfie paylaşırdı instada, birgün ben de sırf karşılık olsun diye bu selfie çılgınlığına laf söyledim, o oldu. Konuşmadı bir daha benimle, oh olsun.
Siz de bozun onu, uzaklaşsın sizden, ruh hastası ezik.
Aynen öyle bir şey söylesem eminim çoook alınacak. Kendisi dedikleri oysa.. Sürekli pohpohlanacaktı alışmıştı eskiden öyleydim. Şimdi kimseyle uğraşasım gelmiyor açıkçası o da laf sokuyor istediğini alamayınca

Ah ah o hamile bayan görüp ilerdeki halin dediginde diyecektin ki, kilo alınır da verilir de.
Ama senin böyle olmakla kalmayıp boynuzlarında çıkar der kahkaha atardım.

Kilolumu dedi sen o kuru kıçına bakta öyle konuş bence derdim.

İşte Allah dağına göre kar veriyor böylesi benim elime düşse, bunları dese yeminle onu öyle bı yaparım ki psikolojisini düzeltmek için doktora gider.

Deli mi ne, gücünün ettiği insanlara psikolojik yada güç şiddeti uygulayan insanlar ağır hasta bence.

Yerinde olsam yarın ise gittigimde görmemezlikten gelirim.

Oralı bile olmam.

Neyin var dediğinde senin gibi oldum canımın istediği gibi davranıyorum derim.

Lütfen bu insanların elinde oyuncak olmayın.

O muhteşem arkadaşı gelince takılsınlar.

Back
X