Nasıl moralini düzelteceğim?

Interrex

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
658
erkek arkadaşım iş yerinde patronuyla sürekli sorunlar yaşıyo, en sonunda artık yeter istifa edicem dedi, gerçekten morali çok bozuk, çünkü borçları var, ev arkadaşlarıyla kalıyo; evin kirası, faturası, alışverişi falan derken sürekli paraya ihtiyacı oluyo, ama canına da tak etti artık 6 aydır bütün zorluklara rağmen çalışmaya devam etti, hatta patronu yarı yolda bırakmak doğru olmaz diye önüne gelen iş fırsatlarını da geri çevirdi; hemen iş bulmam lazım yoksa işi bırakamam ama daha fazla tahammül edemicem diye sürekli dert ediyo, moralini bozuyo; nasıl teselli edebilirim onubilmiyorumkismile

Bişey demene gerek yok sonuçta onun sevgilisisin.
En kötü gününden yanında olarak iş stresini unutturarak yeterince yardımcı olabilirsin.
Daha fazla bişeyler yapmak istiyorsun bu aralar onun sevdiği şeyleri yapın birlikte.

şu anda başka bi şehirde malesef, yanında bile olamıyorum, çok üzgünüm yaamafoldumben

Bence kendisine hiç karışmayın yeterli..Koskoca adam istifa mı eder,yeni bir iş mi bulur yoksa aynı işine devam mı eder kendi bilir..
Siz sessiz kalın sadece..
Adamın kendi hayatı sonuçta..

Böyle zor bi durumda morali kolay kolay düzelmez ama sen onun yanında oldugunu gösterirsen belki bi nebze olsun rahatlar.
En güzeli bu konudan hiç bahsetmemek,bırak o anlatmak istediginde anlatsın...

bence onunla güzelce konuş ve akıl ver. madem mutsuz işinden ayrılsın ama önce yeni bi iş bulsun kendini güvenceye alsın kesinlikle. sonra da yok zor durumda bırakmayayım fln diye düşünmesin bu dünyada kimse kimseyi takmıyor o da önce kendine baksın bencil olmak gerek. iş bulana kadar daha sabretsin azcık daha. sana açılmasını sağla anlatsın sana olayları iş bulana kadar o zaman rahatlar sen de destek olursn

bu kadar sorunu varken sızde kavga etmeyın yeter tatlım
ne herseyını cekebılcek cefakar kız ol
ne de herseye vır vır eden sorunlu kız ol
destegını ılgını ver yeter

zaten tartışma falan olmuyo, 2 gün önce aradım arkadaşının yanındaydı, sesi baya iyi geliyodu, aşkım ben eve gelince seni ararım dedi, hatta ben uyucam yarın konuşsak falan dedim, yok uyumazsın konuşuruz dedi ama aramadı ben aradım meşgule düşürdü sonra mesaj attı, biraz yalnız kalıp kafamı dinlemek istiyorum, anlayışlı olcağına eminim seni seviyorum diye, bişey demedim dün mesaj attım hala yalnız kalmak istiyomusun aşkım diye, bugün iyiyim sesini duymak istiyorum diye cevap yazdı hatta dün için kusura bakma dedi, ama bi tartışma olmuş galiba akşam morali bozuktu yine arkadaşlarıyla halı sahaya falan gitti yine konuşamadık... aslında önceden çok anlatırdı yaşadığı problemleri bu sefer çok ciddi sanırım merak da ediyorum ama dediğiniz gibi o ne zaman istiyosa o zaman anlatsın sıkmamaya çalışıyorum...

dedıgım sey zor olacak ama yanlız kalmak ıstıyorum dedıkten sonra sana dönüşü o yapsın bence
tamam anlayıslı ol tatlım amna her daım senın orada onu bekleyecegınden de bu denlı emın olmasın bence

O an için söledi onu sanırım, çünkü ertesi gün yani dün, sesini duymak istiyorum, müsait olunca seni ararım dedi, sonra aradı ama ben pek müsait deildim, fazla konuşamadık bişey de soramadım,istisnasız cuma akşamları da halı saha maça gider, o yüzden konuşamadık yine ama meraktan ölcem noldu diye:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…