• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl msj yollamalıyım...???

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
40
İzmir
kızlar eski sevgilim yaklaşık 6 aylık ayrılıktan sonra gecen hafta msj yolladı.. neyse msjlaşmaya başladık ama en son msjıma cvp vermedi ve hala ses seda yok...
Bende şimdi msj yollamayı düşünüyorum ama ne yazabilirim nerden konuya girebilirim bilmiyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var :(((((

Mesaj atmamalisin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede yazmamalısınız .

Son mesajınıza cevap vermemiş sonuçta .

Son mesajın kendisine ulaştığına emin misiniz bu arada

en son ne yaZMIŞTIKİ CANIM ...ONA GÖRE Bİ ÖNERİDE BULUNALIM.TABİ CEVAP VERMEMİŞSE ATMASAN DAHA İYİ OLUR AMAA:5:

kızlar öncelikle hatalı olan benim..ayrıca bikaç defa daha aramıştı ama ben açmamıştım.. bi hafta önce msjlaştık.. şimdi ben adım atmak istiyorum ama nerden başlıcamı bilemedim

hatalı olan sen olabilirsin ama ayrılmışsınız ve sonrasında bir kaç defa aramaktan başka hiç birşey yapmamış yani bana çok da ilgili gibi gelmedi şimdi de bir defa mesaj atmış sonra cevap yok ay ne takıyorsun yaa bırak gitsin hayır gelmez bundan

en son ne yaZMIŞTIKİ CANIM ...ONA GÖRE Bİ ÖNERİDE BULUNALIM.TABİ CEVAP VERMEMİŞSE ATMASAN DAHA İYİ OLUR AMAA:5:

farklı şehirlerde yaşıyoruz biz.. görüşebilirmiyiz falan dedi. ben olumsuz cvp verdim tabi.. burdan çok bıktığını herşeyden yıldığını artık üzerinde bıkkınlık olduğunu gibi bisürü şeyler saydı.. bende saf saf tayin durumunun olup olmadığını sordum :) bunamı bozuldu bilmiyorum ama dha cvp falan olmadı

farklı şehirlerde yaşıyoruz biz.. görüşebilirmiyiz falan dedi. ben olumsuz cvp verdim tabi.. burdan çok bıktığını herşeyden yıldığını artık üzerinde bıkkınlık olduğunu gibi bisürü şeyler saydı.. bende saf saf tayin durumunun olup olmadığını sordum :) bunamı bozuldu bilmiyorum ama dha cvp falan olmadı

NİYE OLUMSUZ CEVAP VERDİNKİ MADEM İSTİYOSUN :)))) CEVAP VEREMEYECEKSEN BİR DAHA MESAJ ATMA BANA DE UYU BOŞŞŞŞVER:d:d:d:d:d ÖNEMSEYEN İNSAN CEVABINI VERİR ZATENNN:46:

NİYE OLUMSUZ CEVAP VERDİNKİ MADEM İSTİYOSUN :)))) CEVAP VEREMEYECEKSEN BİR DAHA MESAJ ATMA BANA DE UYU BOŞŞŞŞVER:d:d:d:d:d ÖNEMSEYEN İNSAN CEVABINI VERİR ZATENNN:46:

bilmiyorum o an sinirden yaptım herhalde :)) anlattığım olay geçen hafta çarşamba oldu şimdi atsam komik olmazmı.. demezmi anca mı aklına geldi :(

bilmiyorum o an sinirden yaptım herhalde :)) anlattığım olay geçen hafta çarşamba oldu şimdi atsam komik olmazmı.. Demezmi anca mı aklına geldi :(

oooo baya olmuşş ya cevap vermediği halde atma derim ama illa atıcam diyosan nasılsın de ocevap verir sen nasılsın derse sende ona cevap vermezsin :):) en azından o düşünsün sen düşüneceğine

Boşluğa düşmüş olabilir ondan yazmış olabilir belki:44:

Valla adam zaten barışmak istese seni cevapsız bırakmazdıki.bu yüzden barışma olayı olacagını zannetmiyorum..üzgünüm ama banada boşluktan mesaj atmış gibi geldi.canını sıkmak istemem ama üsteleme barışmaya calışma.yinede senin bilecegin işş :)

kızlar eski sevgilim yaklaşık 6 aylık ayrılıktan sonra gecen hafta msj yolladı.. neyse msjlaşmaya başladık ama en son msjıma cvp vermedi ve hala ses seda yok...
Bende şimdi msj yollamayı düşünüyorum ama ne yazabilirim nerden konuya girebilirim bilmiyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var :(((((

zaten en son mesajı sen yazmıssın
daha ne yazcaksın ki? düşme bu kadar ustune
gerçekten senı ıstıyorsa zaten mesaj atar :34: emın ol, isteyen ınsanın önünde dağ bıle duramaz

Back
X