- Konu Sahibi moveon1881
-
Ne kadar süredir sesi ve soluğu çıkmıyor.. ?
Yazma bence yaa aylar sonra ne dank etti de geri mesaj attı bi de kesmiş sonradan
kızlar öncelikle hatalı olan benim..ayrıca bikaç defa daha aramıştı ama ben açmamıştım.. bi hafta önce msjlaştık.. şimdi ben adım atmak istiyorum ama nerden başlıcamı bilemedim
en son ne yaZMIŞTIKİ CANIM ...ONA GÖRE Bİ ÖNERİDE BULUNALIM.TABİ CEVAP VERMEMİŞSE ATMASAN DAHA İYİ OLUR AMAA
farklı şehirlerde yaşıyoruz biz.. görüşebilirmiyiz falan dedi. ben olumsuz cvp verdim tabi.. burdan çok bıktığını herşeyden yıldığını artık üzerinde bıkkınlık olduğunu gibi bisürü şeyler saydı.. bende saf saf tayin durumunun olup olmadığını sordum :) bunamı bozuldu bilmiyorum ama dha cvp falan olmadı
NİYE OLUMSUZ CEVAP VERDİNKİ MADEM İSTİYOSUN :)))) CEVAP VEREMEYECEKSEN BİR DAHA MESAJ ATMA BANA DE UYU BOŞŞŞŞVER:d:d:d:d:d ÖNEMSEYEN İNSAN CEVABINI VERİR ZATENNN
bilmiyorum o an sinirden yaptım herhalde :)) anlattığım olay geçen hafta çarşamba oldu şimdi atsam komik olmazmı.. Demezmi anca mı aklına geldi
oooo baya olmuşş ya cevap vermediği halde atma derim ama illa atıcam diyosan nasılsın de ocevap verir sen nasılsın derse sende ona cevap vermezsin :):) en azından o düşünsün sen düşüneceğine
Boşluğa düşmüş olabilir ondan yazmış olabilir belki:44:
bence hiç mesaj yollama
kızlar ben barışmak istiyorum neden yazmıyayımki sadece cesaret bulamıyorum
kızlar eski sevgilim yaklaşık 6 aylık ayrılıktan sonra gecen hafta msj yolladı.. neyse msjlaşmaya başladık ama en son msjıma cvp vermedi ve hala ses seda yok...
Bende şimdi msj yollamayı düşünüyorum ama ne yazabilirim nerden konuya girebilirim bilmiyorum.. fikirlerinize ihtiyacım var((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?