Nasıl öğrenirim ?

Se03ya07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
98
13
18
29
En son 18 Ağustos da adet oldum adet öncesi ve adet sonrası 2 güne bir eşimle korunmadan ilişki denedik. Hatta belime yastık koydum bekledim hemen kalmadım. Şimdi adetim 3 gün gecikti erken gebelik ve kaset test yaptım ikisinde de negatif çıktı göğüslerim hassaslaştı acıyor ağrıyor kasıklarıma arada bi ağrı giriyor adet olucakmışım gibi ama olmuyor biraz akıntım var. Acaba hamilemiyim acaba saat farkeder mi acilde kan testi yaptırmalı mıyım? Bir de bir haftadır özellikle çok fazla idrara çıkıyorum bir bilgi alabilirmiyim? Sabah tekrar test yapmalımıyım ?

En son 18 Ağustos da adet oldum adet öncesi ve adet sonrası 2 güne bir eşimle korunmadan ilişki denedik. Hatta belime yastık koydum bekledim hemen kalmadım. Şimdi adetim 3 gün gecikti erken gebelik ve kaset test yaptım ikisinde de negatif çıktı göğüslerim hassaslaştı acıyor ağrıyor kasıklarıma arada bi ağrı giriyor adet olucakmışım gibi ama olmuyor biraz akıntım var. Acaba hamilemiyim acaba saat farkeder mi acilde kan testi yaptırmalı mıyım? Bir de bir haftadır özellikle çok fazla idrara çıkıyorum bir bilgi alabilirmiyim? Sabah tekrar test yapmalımıyım ?
Canım kan testi ver, saat farketmez. Varsa çıkar zaten.

Canim geçen ay benimde böyle oldu ama psikolojikmis sonra sonuç hüsran sen hiç beklemeden kan testi yap net sonucu öyle alırsın

Sabah değilde 3 gibi falan yaptım gündüz testi evde. Yarın sabah yapıp öyle mi gideyim hastaneye ya da şimdi direk gideyim mi hastaneye

Teşekkür ederim eğer varsa testte çıkmaması normal mi erken olduğu için midir ?
Varsa çıkar, adetin düzenliyse ve 3 gün geçtiğini söylüyorsun çok yüksek ihtimalle çıkar. Ama tabiki sen yine de her şeye hazırlıklı ol bu belirtiler çok zaman psikolojik de olabiliyor. Bende geçen aylarda tüm belirtileri yaşadım ama negatifti. Çok strese girmeden bence kan ver kafan rahatlasın 🥰 acilden verirsen alıyorlar

Back
X