Oyle yapacagim canim..bir sure evde takilmayacagim.(calistigim icin haftaici hasret kaldgim kafa dinlemek icin cumayi bekledgm evim)
yarin carsiya cikacagim..gerci onun saati vakti yokki.gundz bulamazsa aksam gelr gece onikiye kadar oturur..
tablo oyle bilindikki.yarin herzamnki gbi surat bes karis geleck.iyi agrladinmi diycek..
gecn hafta amcamlar geldgindede gucendi.pazae gunu yatyoruz esimle.kapi caldi.dan diye girdi.guya benimle muhatap olmuyor,montunu bile cikarmadan yatak odamiza daldi.arkasindan bakakaldm..ogluum hastayim diyordun nasil oldu bogazn ???
Bunu sormaya yatak odasna daliyo.bari bi musade et ortaligi yoplayayim bornozu kaldrayim..
boyle iste.bu kadini gormezden geleyim diyorum olmuyor.mesafe koyayim diyorum imkansz..mesafe koydugumu anladimi daha cok ariyor geliyor..
yatak odamiza dalmasindan rahatsz oldgmu esime soyledim.farkinda misin annem gelnce huzursuzluk cikariyorsun dedi tartstik konuyu cozemeden.
yani yine hedefne ulasti
Acaba anne ile direk muhattap olsaniz? Esiniz cidden anlamiyor, kayinvalide dakika basi benim evde olsa ben cildiririm herhalde. Insanin kendi evi kavramini anlayamayan bir insan hadi, esinize büyük is düsüyor.
Bir süre kayinvalideye cevap verme yoluna gidin bakalim ne olacak?
Yatak odaniza daldiginda, sayginizi bozmadan, "annecim yatak odasina direk girmeseniz, hani özel bir alan, bazen bazi seyler ortada oluyor, ben rahat etmiyorum." deseniz?