- 26 Ağustos 2015
- 36
- 7
- 86
- Konu Sahibi iyiydikyaboyle
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yarım kalmadı. niye yazdım aslında ben de bilmiyorum. ama çok içim sıkıldı. tayin meselesi hallolamadığından diğer adımlara geçemiyoruz gibi. ben de her saniye bunu düşünüyorum ve baya üzülüyorumKonu yarim kalmış sanki...
yok yarım kalmadı. niye yazdım aslında ben de bilmiyorum. ama çok içim sıkıldı. tayin meselesi hallolamadığından diğer adımlara geçemiyoruz gibi. ben de her saniye bunu düşünüyorum ve baya üzülüyorum
Şöyle ki bizim durumumuzda, üniversitede kadro açılması gerekiyor, bunun için de rektör ve dekanla görüşmek gerekiyor. Kimseyi tanımadığımız için henüz böyle bir görüşme yapmadık.Gerekli yerlere basvurdunuzmu peki ?
Şöyle ki bizim durumumuzda, üniversitede kadro açılması gerekiyor, bunun için de rektör ve dekanla görüşmek gerekiyor. Kimseyi tanımadığımız için henüz böyle bir görüşme yapmadık.
Ya evet bizim de evli arkadaşlarımızın eşleri hep uzakta maalesef. dr. öğr. üyesi kadrosu arıyoruz ama henüz rektörlerle görüşme yapmadık.cnm bende ogretım gorevlısıyım tayın hemen hemen hıc olmuyor. benım evlı arkadaslarım hep uzaktan yurutuyorlar evlılıklerınıdedııgın gibi kadro acılması gerek zorlamanız gerekebılır.
Bunlar sorun degilki.dugunde ayarlanir dugun zmanida.sen kultur farkiyla bir carpisicaksinki felegin sasiracak.o zman buralara konu acacaksin.bana bisey olmaz diye varsa yalan soyler.kultur farki en buyuk sorun
Bu konunun da icerigini silecek misinizMerhaba. Hayat, o dertten o derde koştuğumuz bir yol. Bir kaç sene evvel, ilişkim nasıl ilerleyecek kültür farkı var vs. diye dert yanıyordum, şu anda 6 aydır nişanlıyız ve çok şükür sorun çıkmadı o konuda. Ama şu anda da öyle bir sarmalın içindeyim ki sanki çıkamayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyorum gibi geliyor. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Benim çalıştığım şehre tayin aldırmaya çalışıyoruz ama bunun için doğru kişileri bulamıyoruz. (Normal memur tayini değil, öğretim görevlisi tayini olduğu için.) Ben şehir değiştirmek istemiyorum çünkü orada çalışma imkanım yok, yüksek lisans yapmış biriyim, gidersem muhtemelen evde oturmak durumunda kalacağım ve çok hareketli bir insanım yapıma çok ters çalışmamak. Bu tayin işi olamadığı için düğün tarihi belirleyemiyoruz, ev kuramıyoruz, düzen oturtamıyoruz. Böyle önümü göremiyorum sanki...