Büyük ihtimalle benim de 29 kasımda olacak ama daha 2. Kontrolüm cumartesi günü sonrasında karar vericeğini söyledi doktor siz ikinci kontrolünüze gittiniz miBende 29 Kasımda transfer olacağım,Allah nasip ederse![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimalle benim de 29 kasımda olacak ama daha 2. Kontrolüm cumartesi günü sonrasında karar vericeğini söyledi doktor siz ikinci kontrolünüze gittiniz miBende 29 Kasımda transfer olacağım,Allah nasip ederse![]()
2. Kontrolüme dün gittim,estroferm kullanıyordum günde 2 tane onu 3 e yükseltti.cumartesi tekrar muayene için çağırdı sonraki cumartesi de transfer olacağımı söylemişlerdi.Büyük ihtimalle benim de 29 kasımda olacak ama daha 2. Kontrolüm cumartesi günü sonrasında karar vericeğini söyledi doktor siz ikinci kontrolünüze gittiniz mi
Bakalım inşallah hayırlısı olur hepimiz için2. Kontrolüme dün gittim,estroferm kullanıyordum günde 2 tane onu 3 e yükseltti.cumartesi tekrar muayene için çağırdı sonraki cumartesi de transfer olacağımı söylemişlerdi.
Bir sabah bir uyanmışsınız ki olmuş hiç strese sokmayın kendiniziBenim ki şöyle oldu normalde 26-27 günde oluyorum. Opu 5 ekim 1.reglim 17 ekim diğeri henüz gelmedi. Bugün 32.günüm belirtilerim var her an olacakmışım gibi ama olmuyo
Merhaba bende bu ay tüp bebeğe başladım. Doktorum toplama için sanırım gün verecek ama hiç transfer konusunda konuşmuyor. Bu konuda neler yaşadınız sizler bu süreci geçirmişsiniz fikirlerinize ihtiyacım var?aralık başı gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa bu hafta regl olmayı bekliyorum var mı bana eşlik edecek
Transferden bahsedebilmek için koyacak embriyo olmalı önce yumurtaların büyütülüp toplanacak sonra döllendirilerek gelişimleri iyi kaliteye ulaştıklarında ya da laboratuvarın kararına göre dondurulacak ya da taze transfer yapılır (toplama sonrası birkaç gün içinde) (buna da Dr karar veriyor) benim yumurta toplamanın üstünden 2 ay geçti, kadın olarak döngünün içinde olduğumuz için bir aksilik olduğunda ya da Dr bir süre dinlenicek rahim dediğinde bir sonraki döngüye kadar beklememiz gerekiyor ama Allah sonunu hayır etsin hepimiz içinMerhaba bende bu ay tüp bebeğe başladım. Doktorum toplama için sanırım gün verecek ama hiç transfer konusunda konuşmuyor. Bu konuda neler yaşadınız sizler bu süreci geçirmişsiniz fikirlerinize ihtiyacım var?
Bi akrabama dondurulmuş transfer yapılacağı ilk günden söylenmiş bu bende çelişki oluşturdum yoksa endometrium ve kan değerleri ultrason sonucu ile birlikte değerlendirme yapıldığını biliyorum ondan sordum sizlere de hemen bilgi verildi demek istedim.Transferden bahsedebilmek için koyacak embriyo olmalı önce yumurtaların büyütülüp toplanacak sonra döllendirilerek gelişimleri iyi kaliteye ulaştıklarında ya da laboratuvarın kararına göre dondurulacak ya da taze transfer yapılır (toplama sonrası birkaç gün içinde) (buna da Dr karar veriyor) benim yumurta toplamanın üstünden 2 ay geçti, kadın olarak döngünün içinde olduğumuz için bir aksilik olduğunda ya da Dr bir süre dinlenicek rahim dediğinde bir sonraki döngüye kadar beklememiz gerekiyor ama Allah sonunu hayır etsin hepimiz için
Bana taze transfer planlanmisti ama ohss olma riski vardı o yuzden dondurulduBi akrabama dondurulmuş transfer yapılacağı ilk günden söylenmiş bu bende çelişki oluşturdum yoksa endometrium ve kan değerleri ultrason sonucu ile birlikte değerlendirme yapıldığını biliyorum ondan sordum sizlere de hemen bilgi verildi demek istedim.
Pcos mu var sizdeBana taze transfer planlanmisti ama ohss olma riski vardı o yuzden donduruldu
İnşallah 2. Denemede olurGeçmiş olsun ikinci denemenizde olsun inşallah ihtimal de artmış olur, doktor ara vermeden mi devam ettiriyor
Merhaba, regl olduktan itibaren kaçıncı günde transfer yapılıyoraralık başı gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa bu hafta regl olmayı bekliyorum var mı bana eşlik edecek
Bugün oldum 32.gündeMerhabaopu sonrası 37. Günde adet oldum o yüzden hiç telaşlanmayın