bende akpliyim evet kensiini çok seviyorum size anlatmak isterdi uzun uzun ama inanın yoruldum artık ben anlatmaktan yoruldum sizler anlayamamaktan. berkinin hayatını kaybetmesini başbakana neden bağlıyosunuz? onun orda ne işi vardı ? ne yapıyordu ? dhkp c üyesiymiş ekmek almya diye nden insanlrın vicdanlarıyla oynanıyor? polis göz göre göre vurdum öl demedi elbette öyle değil mi o polislerde halkın çocuğu değil mi? sen git olyların içine düş polis elbet müdahale edecek o müdahalede kafana isabet eden fişek hayatına maal olsun . DEĞERMİYDİİ BUGÜN 4 ŞEHİDİMİZ VAR KİMİN UMRUNDA ..
Kabatastaki kadin için niye ayni sey denilmedi? Basbakan bas bas bagirdi, benim basörtülü bacima tecavüz ettiler diye. Basbakan BIR YALAN söyleyerek insanlari ayirmaya çalisti! Bu bir basbakana, bir müslümana yakisiyormu peki?
Elbette basbakan suçludur. Sonuçta o polislere emir verdi. Sonuçta o polisler "arslan gibi polisler" deyip övdü. Gezi olaylari gezicelerden dolayi degil, polisten dolayi büyüdü. Eger basbakan polislere "daha sert" olmalari için emir vermeseydi, ve geziciler ile konusup, anlasip orta yolu bulmaya karar vermis olsaydi (ki basbakan yapmasi gerekenide bu, halkini dinlemek) o zaman hiç bir olay çikmazdi.
Ayrica gerçekten 14 yasindaki bir çoçugun dhkp c gibi bir örgütün üyesi oldugunu düsünebiliyormusunuz? Niyese akp her zaman bu bahaneyi kullaniyor, ethem içinde ayni sey söylemislerdi ve o da yalan çikti. Polis göz göre vuruyor evet! Sanki gaz fisikten hariç baska yapilcak birsey yokmu bir protestoyu durdurmayi yada en azindan sorun çikmadan protestoyu yönetmeyi?
Video görüntülerde polis nasil ethemi vurdu bile, nasil ali ismaili ölesiye kadar dövdügü belli. Yani neden polisin iyi niyetini varsayiyorsunuzki?
Benim için ayrica basbakan akpliymis, müslümanmis hiç önemi yok. Ben zaten partizan bir insan degilim. Ayni seyleri bir chp basbakani yapsa ve atiyorum, basörtülülerin haklari için millet yollarda savunmaya kalkissa bende ayni tavir olurdu. Bir basbakan herkezin basbakani olmasi gerekiyor, sünninin, alevinin, türkü, kürtü,.. herkezin. Bir milleti bölmenin yerine birlistirmesi gerekiyor.
Ve bu benim son mesajim olacaktir. Sirf bundan dolayi canim hiç ban yemek istemiyor, polemigede gitmek istemiyorum.