Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl olmalı iş ilişkisi , samimiyet kurunca gülünce çok değişik şeyler oluyor ? Şimdi nasıl olmalı ?
Tüm özelinizi anlatacak derecede boş konuşma hastalığını anca konuşacak daha düzgün ve kaliteli şeyleri bilerek aşabilirsiniz. İnsanın zihni boşsa sadece kendi hayatından konuşuyor
Çok şükür o zaman doğru yoldayım , önceki iş yerimde çok detay veriyordum çok anlatıyordum her şeyi , ama bu işyerine başlayınca şöyle saçma bir şey yaptım onu da buraya yazsam mi bilmiyorum o yüzden yazamıyorum ;(
Yaz tabi. Zorunlucum ya senin bu nisanlinin abisi ya da kardesi yok mu? Kuzen falan? Rainynin de bir elinden tutsan elti olsaniz ne guzel olur. Umutsuzu unutma ama.
İkidir bir kaynanamla bisey oldu anlatayım mı diyerek görmezden geldin şimdi de bisey yaptım anlatayım mi diyerek prim yapıyorsun anlatmıyorsun aslında çok akıllısın
Gündemde kalmayı seviyorsun.
Dizi gibisin.
Ama biraz daha bize malzeme vermezsen gözden düşeceksin