Nasıl olsa ayrılıcaz neden cıkalım ki?

gongralobet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
41
9
Ben tamda bunu yaşıyorum nasıl olsa ayrılıcaz neden çıkalım ki? Elbette beğendiklerim oluyor ama nedense erkeklerden iğreniyorum yani biriyle sevgili olmak bana göre değil. Bir çok talibim oluyor ama ben arkadaştan öte görmüyorum hiç birini, beğensemde o kadar yani. Ne yapabilirim bu durumda çaresizim?

Ben de 18 yaşındayım lise hayatım boyunca erkeklerden tiksindim ya da biriyle yakınlaştığımda günah duygusuna doğru olmadığı duygusuna kapıldım. Belki bu durumdan çıkarım diye birisiyle 1 hafta kadar neredeyse her gün görüştüm ama çok yakışıklı olmasına rağmen her gün biraz daha soğudum.
Çevremdekiler aşık olduğumda bu durumun düzeleceğini söylüyorlar, umarım haklıdırlar sen de aşık olduğunda her şey bambaşka olur umarım :)

Bu şekilde düşünmemelisin eğer hayatında onunlayken mutlu olduğun biri varsa bunun tadını çıkarmalısın. Nasılsa ayrılıcaz diye her gün uzak durmak mı, yoksa her gün her anın tadını çıkarmak mı?

Haklısın ama elimden gelen bir şey değil ister istemez bu düşünceye yenik düşüyorum

Nasıl olsa ölücez niye yaşayalım ki ?? Aynı mantık.
Böyle düşünülmemeli. Sonucta sevgide bir ihtiyac. Herşey biticek diye bi kaide yok. Olumlu tarafından bak Hoppa

X