- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 23
- 32
- Konu Sahibi Depresiff polianna
-
Canım tam olarak ne cevap vermemizi bekliyorsun anlamadım 2 temmuzu bekleyeceksin bunu öğrenmek için. Ama duramam diyorsan kan testi verArkadaşlar merhaba
Ben bu işi hala çözemedim...
4 haziranda adet oldum 9 haziranda bitti.
14 haziranda (pepap programına göre doğurganlık dönemim yüksek) eşimle beraber olduk.
Tahmini olarak 2 temmuzda adet olmam gerekiyor. Şimdi ben temmuzda adet olcak mıyım? Of kafam çok karıştı hamileysem ne zaman belli olur
Aydınlatırsanız sevinirim
Canım tam olarak ne cevap vermemizi bekliyorsun anlamadım 2 temmuzu bekleyeceksin bunu öğrenmek için. Ama duramam diyorsan kan testi ver
Çıkar canım ama bekle bence adet gecikmesiniCanım cevabın için sağol. Bende onu sormaya calısıyorum. O zaman daha bebek 1 aylık bile olmuyor eğer varda çıkar mı diye
Canım tarihlerin hatalı olabilir mi? doğurganlık gününden 18 gün sonra adet oluyomuşsun gibi hesaplamış program. 28-29 günde bir adet görüyorsan doğurgan olduğun dönem 13-19 arası ve yumurtlama günün 18 olmuyor mu? 14 haziran ihtimalin yüksek olmadığı bir gün olması lazım.Arkadaşlar merhaba
Ben bu işi hala çözemedim...
4 haziranda adet oldum 9 haziranda bitti.
14 haziranda (pepap programına göre doğurganlık dönemim yüksek) eşimle beraber olduk.
Tahmini olarak 2 temmuzda adet olmam gerekiyor. Şimdi ben temmuzda adet olcak mıyım? Of kafam çok karıştı hamileysem ne zaman belli olur
Aydınlatırsanız sevinirim
Canım tarihlerin hatalı olabilir mi? doğurganlık gününden 18 gün sonra adet oluyomuşsun gibi hesaplamış program. 28-29 günde bir adet görüyorsan doğurgan olduğun dönem 13-19 arası ve yumurtlama günün 18 olmuyor mu? 14 haziran ihtimalin yüksek olmadığı bir gün olması lazım.
banada yanlış geldi. bnde pepaap kullanıyorum ama sanırım döngü süreni yanlış grdn programa bilemedim. bn 31 mayısta adet oldum 4 haziranda bitti. 14 haziranı yumurtlama günüm olarak gösterdi. gelecek adet tarihimde 28 haziran sizin hesapta bi karışıklık var konu sahibesi :)Canım tarihlerin hatalı olabilir mi? doğurganlık gününden 18 gün sonra adet oluyomuşsun gibi hesaplamış program. 28-29 günde bir adet görüyorsan doğurgan olduğun dönem 13-19 arası ve yumurtlama günün 18 olmuyor mu? 14 haziran ihtimalin yüksek olmadığı bir gün olması lazım.
Hay allah yaaaa bu işleri bi türlü beceremiyorumbanada yanlış geldi. bnde pepaap kullanıyorum ama sanırım döngü süreni yanlış grdn programa bilemedim. bn 31 mayısta adet oldum 4 haziranda bitti. 14 haziranı yumurtlama günüm olarak gösterdi. gelecek adet tarihimde 28 haziran sizin hesapta bi karışıklık var konu sahibesi :)
en iyisi onlara bakmadan bütün ay çalışmakHay allah yaaaa bu işleri bi türlü beceremiyorum
en iyisi onlara bakmadan bütün ay çalışmak
Şuan ümitsizliğe kapıldımen iyisi onlara bakmadan bütün ay çalışmak
tek o günmü ilişki olduki snra olmadımı ?Şuan ümitsizliğe kapıldım
Olmadı canım tek gün oldu. Diğerlerinde korundutek o günmü ilişki olduki snra olmadımı ?
bakalım sonucu bekleyelim nolcak. olmazsaadda önümüzdeki ayı değerlendirirsiniz :)Olmadı canım tek gün oldu. Diğerlerinde korundu
Eşim zaten fazla istemiyo olsada olmasada olur modunda. Ama ben çok istiyorum...
bakalım sonucu bekleyelim nolcak. olmazsaadda önümüzdeki ayı değerlendirirsiniz :)
o hiç belli olmaz :) benim arkadaşım iki çocuğuna da öyle hamile kaldı.. umudu kaybetmeden istemeye devam :)İnsanlar o kadar uğraşırken tek kurşunda işlemin tamamlanması hayal arkadaşım :)
o hiç belli olmaz :) benim arkadaşım iki çocuğuna da öyle hamile kaldı.. umudu kaybetmeden istemeye devam :)
( bende iki yıldır tutturamadım o da ayrı bi olay tabi :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?