• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil orta yol bulacagim?

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
Merhaba sevgili kk akilli hatunlari. Birkaç haftadir icinden cikamadigim bir sorunu sizinle paylasip onerilerinizi almak istiyorum. Yorumlarimdan az cok hatirlayanlar olur ben yine de kendimi tanitayim kisaca. 2 yillik evliyim, esimin de benim de yasadigimiz sehirde hicbir akrabasi yok, cocugumuz da yok, calisiyorum esimle ayni is yerinde olmasak da is kollarimiz cok benzer. Neyse konuya geliyorum. Esimin is yerinde ben daha bu sehire gelmeden onceden beri calisan bir kadin var. Ben daha sonradan is icin gittigimde tanistim, cok da sevdim. Esim de sever saygi duyar. Cok uzun yillardir birlikte calismalarina ragmen esiyle esim hic tanismamislar. Bir sekilde kadinla benim ayarlamamla bir aksam yemek yedik iki cift. Bu arada bu cift on kusur yillik evli ve cocuklari yok, aynen onlar da bizim gibi bu sehirde akrabasiz falan. Esi biraz sıkıntılı bir adam, zor bir çocukluk gecirmis, ailesi yok, cocuk cok istemelerine ragmen olmamis,vs.. bazen adam o kadar alinganlasiyor ki bulustugumuzda kalbini kirmamak icin ne konusacagimi sasiriyorum. kadinin dedigine gore esi kimseyle sohbet bile etmeyen, cok secici, kimseye guvenmeyen biriyken ilk kez bizi cok sevmis. Sagolsunlar iyi insanlar, surekli bizi arar sorar yardim etmek isterler herseyimize. Tanisali 3-5 ay olmasina ragmen hergun yemege caya cagiriyorlar. Bizden hicbir cikarlari olmamasina ragmen cok yakin davranıyorlar. Buraya kadar sorun yok. Sorun su ki ben yaz donemlerinde musait oluyorum, kafam is cikisinda fazla dolu olmuyor, yaz donemi iliskimiz siklasti zaten. Donem başlayınca bu kadar sık gorusemeyecegizi hep vurguladim aslinda ama simdi cok zorlaniyorum. Istiyorlar ki her aksam yemegi birlikte yiyelim, her haftasonu birlikte biryerlere gidelim. Ki hakkini yiyemem maddi olarak hic yukleri yok yanlis anlasilmasin. Ben sadece yorgun eve gelince yumurta kırıp yiyip yayilip yatmak istiyorum. Bunu nasil anlatacağım bilmiyorum yaa. Bu hafta yorgunum dedim hatta en son gittigimizde cok israr ettiler diye gittim ama uyuyakaldim sofrada. Musait olunca goruselim diye mesajlasmistik. Kadin bana iyi oldun mu diye mesaj atmis araba kullaniyordum görmemişim esime sormus merak ettim diye bende yazdim. araba kullanacak kadar iyiysen sorun yok rahatsiz ettim kusura bakma diye sitemlenmis. Offf. Kimseyi kirmadan bu sorunla nasil basedecegim? Bi de esimin arkadaslarinin cogu tayin oldu iki yildir, hep benim bekar kiz arkadaslarimla takılıriz, esimin de kalbini kirmak istemiyorum, sonucta o benim arkadaslarima cok saygili. Eşime söyledim bana boyle trip atti haftasonu icin diye, biraz toleransli olmak lazim herkesin eksigi yanlisi var dedi daha bir kotu oldum. Ben toleranssiz miyim ya? Uzatmadim ama iyice gerildim.

anlayışsız olan onlar bence. kendinizi sıkmayın. insan yeri gelir eşi için bile kıçını kaldırıp bişey yapmak istemez. kendileri bilir. bu şekilde aralıklı görüşmeye de alışırlar.

Uyuyan devi uyandırmışsınız Sexingthecherry Sexingthecherry

Adam yıllardır soyutladığı iletişimi sizle aşmış , eee eşininde işine gelmiş bu durum.

Adamla belki sayenizde bir şeyler yapar olmuşlar .

Ha ben olsam , bu akşam müsait değiliz....bu hafta sonu başka planımız var ... derdim .

Yani ben aynı insanlarla sürekli beraber takılamam zaten , afaksn basar beni.

Kötü alıştırmışsınız ya ... her gün her gün
.

Uyuyan devi uyandırmışsınız Sexingthecherry Sexingthecherry

Adam yıllardır soyutladığı iletişimi sizle aşmış , eee eşininde işine gelmiş bu durum.

Adamla belki sayenizde bir şeyler yapar olmuşlar .

Ha ben olsam , bu akşam müsait değiliz....bu hafta sonu başka planımız var ... derdim .

Yani ben aynı insanlarla sürekli beraber takılamam zaten , afaksn basar beni.

Kötü alıştırmışsınız ya ... her gün her gün
.
kesinlikle kotu niyetli dusunelecek bir durumlari yok yanlis anlaşıldı galiba. Esim zaten benim disimda görüşmuyor, hem bu cift yas olarak bizden epeyi buyuk ve gercekten iyi insanlar. Beni sadece bizi bu kadar aile yerine koymalari bunaltiyor, nasil desem sanki cocuklariymis miz gibi hatta. Esim sınırını cok iyi korur her cinse karsi, o yonden kafam rahat.

Ay hic sevmem böyle sürekli görüsülen arkadaş ilişkilerini. Hafta 1 neysede her gün görüşmek çol manasız. Bence her cagirdiginda gitmeyin yorgunum diye belirt. Esinde bahsetsin ayni is yerindeyse cok yoruluyo cok yogun diye.

Ay hic sevmem böyle sürekli görüsülen arkadaş ilişkilerini. Hafta 1 neysede her gün görüşmek çol manasız. Bence her cagirdiginda gitmeyin yorgunum diye belirt. Esinde bahsetsin ayni is yerindeyse cok yoruluyo cok yogun diye.

Sanırım çok yalnizlarmis.. hem tek tek hem çift olarak.. siz ilaç gibi gelmissiniz.. ama size zehir olabilir zira sitemler sürekli beklenti zor.. birden olursa esiniz arada kalır yavaş yavaş azaltın.. bulusmalara başka kişileri de çağırın.. başbaşalık durumu, ilgi dagilsin ;)

of okurken daraldım.. araba kullanacak kadar iyiysen nedir yahu, araba kullanmak için manyak şartlar gerekmiyor ki :27: ben yerinde olsam ufak ufak mesafe koyardım, çünkü fazla samimiyetin tez ayrılık getirdiğine inanırım.. bu akşam planımız var, bugün erken yatacağım, haftasonu çalışmam gerek diyerek minik minik adımlarla geri çekil.. eminim çok iyi insanlar ama çok sıkı fıkı olmak bana göre de değil, daralırım.. o yüzden anlıyorum seni..

Sanırım çok yalnizlarmis.. hem tek tek hem çift olarak.. siz ilaç gibi gelmissiniz.. ama size zehir olabilir zira sitemler sürekli beklenti zor.. birden olursa esiniz arada kalır yavaş yavaş azaltın.. bulusmalara başka kişileri de çağırın.. başbaşalık durumu, ilgi dagilsin :KK66:
hah iste tam oyle! Cok yalnizlarmis ve bizi aile gibi kabul ettiler birden. Esim de o yuzden vicdan yapiyor, e haliyle ben de...

of okurken daraldım.. araba kullanacak kadar iyiysen nedir yahu, araba kullanmak için manyak şartlar gerekmiyor ki :KK53: ben yerinde olsam ufak ufak mesafe koyardım, çünkü fazla samimiyetin tez ayrılık getirdiğine inanırım.. bu akşam planımız var, bugün erken yatacağım, haftasonu çalışmam gerek diyerek minik minik adımlarla geri çekil.. eminim çok iyi insanlar ama çok sıkı fıkı olmak bana göre de değil, daralırım.. o yüzden anlıyorum seni..
aynen ben de daraliyorum. Ben kendi aileme tahammuk edemiyorum 1 gunden fazla. Bir yandan da o kadar iyi niyetli, o kadar samimi yaklasiyorlar ki ne yapacagimi sasirdim. Kislik hazirliklarini bile birlikte yeriz diye normalin iki kati yaptılar dusunun:KK43:

kesinlikle kotu niyetli dusunelecek bir durumlari yok yanlis anlaşıldı galiba. Esim zaten benim disimda görüşmuyor, hem bu cift yas olarak bizden epeyi buyuk ve gercekten iyi insanlar. Beni sadece bizi bu kadar aile yerine koymalari bunaltiyor, nasil desem sanki cocuklariymis miz gibi hatta. Esim sınırını cok iyi korur her cinse karsi, o yonden kafam rahat.

Yok yok öyle bir şey anlamadım zaten , ben yanlış anlattım herhalde :)

Kadının eşi sizden önce kimse ile görüşmezmiş ya ... karı/koca sizde bulduğu samimiyetle sanki sosyalleşmeye başlamışlar gibi geldi. Yani karşıdaki kadın bu durumdan memnundur doğal olarak , insanlarla görüşmeyen,içe dönük eşi ... nihayet birileri ile görüşüyor diye .

Ama beraber geçirilen zaman ne kadar keyifli olursa olsun ... bu kadar sık görüşmek sıkıcıdır.

Herkes evine gelip miskinlemek ister .

Artık nasıl kalp kırmadan uygun bir dil bulunur bilemiyorum ama yorgun olduğunu ve işten çıkınca uzanıp yatmak isyediğin mesajını bir şekilde vermelisin.

Ben direkt söylerdim. Ama anladığım sen daha naif bakan , kırmak istemeyen birisin . İşte o yüzden sana o uygun dil nedir diye pek yardım edemiyorum :)

Siz haklisiniz. Ben hic gelemem böyle sıkı fiki olmaya. Okurken bile daraldim. Hergun hergun gorusmek, yok hiç bana gore değil.

Yok yok öyle bir şey anlamadım zaten , ben yanlış anlattım herhalde :)

Kadının eşi sizden önce kimse ile görüşmezmiş ya ... karı/koca sizde bulduğu samimiyetle sanki sosyalleşmeye başlamışlar gibi geldi. Yani karşıdaki kadın bu durumdan memnundur doğal olarak , insanlarla görüşmeyen,içe dönük eşi ... nihayet birileri ile görüşüyor diye .

Ama beraber geçirilen zaman ne kadar keyifli olursa olsun ... bu kadar sık görüşmek sıkıcıdır.

Herkes evine gelip miskinlemek ister .

Artık nasıl kalp kırmadan uygun bir dil bulunur bilemiyorum ama yorgun olduğunu ve işten çıkınca uzanıp yatmak isyediğin mesajını bir şekilde vermelisin.

Ben direkt söylerdim. Ama anladığım sen daha naif bakan , kırmak istemeyen birisin . İşte o yüzden sana o uygun dil nedir diye pek yardım edemiyorum :)
evet ben fazla ince düşünüp kendimi yerim genelde malesef. Cok cabuk aliniyorlar zaten net soylemedigim halde. Off off. Ben ne olcam boyle ya. Kendime gicik oluyorum.

hah iste tam oyle! Cok yalnizlarmis ve bizi aile gibi kabul ettiler birden. Esim de o yuzden vicdan yapiyor, e haliyle ben de...

Ailemizi bile her gün görsek fenalık geciririz.. her gün görüşünce konuşacak bişey kalmaz.. eşinize fazla muhabbet tez ayrılık diyin.. tamam çok iyiler seviyorum ama bu kadar çok görüşmek normal değil aramız bozulacak mazallah diyin:) sizin için tek olmadiklarini hissettirin mutlaka başkaları ile Plan yapın.. planlariniza dahil edin.. onlar için teksiniz çünkü ve cok beklenti var..

Ailemizle bile o kadar sıkı görüşmüyoruz iş arkadaşıyla bu kadarı fazla geldi .Kadın aradığında yorgunum,çok yoğunuz ya da başka planlarımız var deyin.

Ailemizi bile her gün görsek fenalık geciririz.. her gün görüşünce konuşacak bişey kalmaz.. eşinize fazla muhabbet tez ayrılık diyin.. tamam çok iyiler seviyorum ama bu kadar çok görüşmek normal değil aramız bozulacak mazallah diyin:) sizin için tek olmadiklarini hissettirin mutlaka başkaları ile Plan yapın.. planlariniza dahil edin.. onlar için teksiniz çünkü ve cok beklenti var..

Ailemizle bile o kadar sıkı görüşmüyoruz iş arkadaşıyla bu kadarı fazla geldi .Kadın aradığında yorgunum,çok yoğunuz ya da başka planlarımız var deyin.
deneyecegim bu yontemi, bakalim nasil olacak. Esim de ben de biraz fazla hassasiz bu tarz konularda. Bize ihtiyacı olanlara hayir diyemeyiz. Ama cidden daraldim bu sefer gucum yetmiyor.

Yavaş yavaş koyun mesafeyi. Zamanla kabullenirler. Eminim siz de istersiniz zaman geçirmeyi ama hayat zor, işler güçler yorucu. Bunu da ifade edersiniz arada sırada, tatlı tatlı.

Bu arada sexing the cherry çok sevdiğim kitaplardandır, seçiminizden dolayı ısındım size:)

deneyecegim bu yontemi, bakalim nasil olacak. Esim de ben de biraz fazla hassasiz bu tarz konularda. Bize ihtiyacı olanlara hayir diyemeyiz. Ama cidden daraldim bu sefer gucum yetmiyor.

Canim maddi ihtiyaca dayanılir da manevi olarak nereye kadar idare edersiniz.. çok yorucu.. ne gerek var.. yine görüşün ama sınır koymak lazım.. siz nispeten yeni evlisiniz birlikte başka şeylere kisilere de zaman ayirmaniz lazım..

Yavaş yavaş koyun mesafeyi. Zamanla kabullenirler. Eminim siz de istersiniz zaman geçirmeyi ama hayat zor, işler güçler yorucu. Bunu da ifade edersiniz arada sırada, tatlı tatlı.

Bu arada sexing the cherry çok sevdiğim kitaplardandır, seçiminizden dolayı ısındım size:)
ben de cok severim. Ama alakasiz bir otel onerisi actigim konuya birisi cok guzel onerim var ama nickini edepsiz buldum soylemem o yuzden demisti, cahillik basa belao_O

Back
X