- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
Merhaba sevgili kk akilli hatunlari. Birkaç haftadir icinden cikamadigim bir sorunu sizinle paylasip onerilerinizi almak istiyorum. Yorumlarimdan az cok hatirlayanlar olur ben yine de kendimi tanitayim kisaca. 2 yillik evliyim, esimin de benim de yasadigimiz sehirde hicbir akrabasi yok, cocugumuz da yok, calisiyorum esimle ayni is yerinde olmasak da is kollarimiz cok benzer. Neyse konuya geliyorum. Esimin is yerinde ben daha bu sehire gelmeden onceden beri calisan bir kadin var. Ben daha sonradan is icin gittigimde tanistim, cok da sevdim. Esim de sever saygi duyar. Cok uzun yillardir birlikte calismalarina ragmen esiyle esim hic tanismamislar. Bir sekilde kadinla benim ayarlamamla bir aksam yemek yedik iki cift. Bu arada bu cift on kusur yillik evli ve cocuklari yok, aynen onlar da bizim gibi bu sehirde akrabasiz falan. Esi biraz sıkıntılı bir adam, zor bir çocukluk gecirmis, ailesi yok, cocuk cok istemelerine ragmen olmamis,vs.. bazen adam o kadar alinganlasiyor ki bulustugumuzda kalbini kirmamak icin ne konusacagimi sasiriyorum. kadinin dedigine gore esi kimseyle sohbet bile etmeyen, cok secici, kimseye guvenmeyen biriyken ilk kez bizi cok sevmis. Sagolsunlar iyi insanlar, surekli bizi arar sorar yardim etmek isterler herseyimize. Tanisali 3-5 ay olmasina ragmen hergun yemege caya cagiriyorlar. Bizden hicbir cikarlari olmamasina ragmen cok yakin davranıyorlar. Buraya kadar sorun yok. Sorun su ki ben yaz donemlerinde musait oluyorum, kafam is cikisinda fazla dolu olmuyor, yaz donemi iliskimiz siklasti zaten. Donem başlayınca bu kadar sık gorusemeyecegizi hep vurguladim aslinda ama simdi cok zorlaniyorum. Istiyorlar ki her aksam yemegi birlikte yiyelim, her haftasonu birlikte biryerlere gidelim. Ki hakkini yiyemem maddi olarak hic yukleri yok yanlis anlasilmasin. Ben sadece yorgun eve gelince yumurta kırıp yiyip yayilip yatmak istiyorum. Bunu nasil anlatacağım bilmiyorum yaa. Bu hafta yorgunum dedim hatta en son gittigimizde cok israr ettiler diye gittim ama uyuyakaldim sofrada. Musait olunca goruselim diye mesajlasmistik. Kadin bana iyi oldun mu diye mesaj atmis araba kullaniyordum görmemişim esime sormus merak ettim diye bende yazdim. araba kullanacak kadar iyiysen sorun yok rahatsiz ettim kusura bakma diye sitemlenmis. Offf. Kimseyi kirmadan bu sorunla nasil basedecegim? Bi de esimin arkadaslarinin cogu tayin oldu iki yildir, hep benim bekar kiz arkadaslarimla takılıriz, esimin de kalbini kirmak istemiyorum, sonucta o benim arkadaslarima cok saygili. Eşime söyledim bana boyle trip atti haftasonu icin diye, biraz toleransli olmak lazim herkesin eksigi yanlisi var dedi daha bir kotu oldum. Ben toleranssiz miyim ya? Uzatmadim ama iyice gerildim.