• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil orta yol bulacagim?

Canim maddi ihtiyaca dayanılir da manevi olarak nereye kadar idare edersiniz.. çok yorucu.. ne gerek var.. yine görüşün ama sınır koymak lazım.. siz nispeten yeni evlisiniz birlikte başka şeylere kisilere de zaman ayirmaniz lazım..
evet hem esimle yalniz kalmak hem baska seylere zaman ayirmak istiyorum. Mesela bugün yorgunum erken kalkalim diyorum yatak sereyim diyor, haftasonu cenaze var diyorlar destek icin yaniniza gelelim diyorlar, bayramda bile bizi ozlemis kmlerce yol gelmisler. Allahim sabir

Bizimde var oyle arkadas. Surekli beraber takiliyoruz. Sizin dediginiz gibi. Bi onlar bizde bi biz onlarda ama sizin arkadas gibi baskici ve sitemkar olmuyoruz karsilikli olarak.
Onlarin cani istemediginde sormayi israr etmeyiz onalrda bize yani birbirimizden ayrilmiyoruz ama birbirimizi birseylere mecburda tutmuyoruz.en guzelidr bu zaten.
Ama sizin arkadas. Hemen alinganlik yapiyor sitem ediyor. Bir nevi uzerinizde baski olmus oluyor ki buda insani gerer. Rahat olmaz.
Bilemedim. Ben sevmiyorum baskalari tarafindam birseyleri mecburiyet olmasindan.

Bizimde var oyle arkadas. Surekli beraber takiliyoruz. Sizin dediginiz gibi. Bi onlar bizde bi biz onlarda ama sizin arkadas gibi baskici ve sitemkar olmuyoruz karsilikli olarak.
Onlarin cani istemediginde sormayi israr etmeyiz onalrda bize yani birbirimizden ayrilmiyoruz ama birbirimizi birseylere mecburda tutmuyoruz.en guzelidr bu zaten.
Ama sizin arkadas. Hemen alinganlik yapiyor sitem ediyor. Bir nevi uzerinizde baski olmus oluyor ki buda insani gerer. Rahat olmaz.
Bilemedim. Ben sevmiyorum baskalari tarafindam birseyleri mecburiyet olmasindan.
iste sizinki guzelmis. Bizim durum benim icin mecburiyete dönüştü bu yuzden huzursuzum. Ne soylesem kiriliyorlar.

iste sizinki guzelmis. Bizim durum benim icin mecburiyete dönüştü bu yuzden huzursuzum. Ne soylesem kiriliyorlar.
+ olarak. Kocalarimiz ayni is yerinde farkli vardiyalarda biz ise ev hanimlariyiz. Calisiyor olsam okadar gorusemem. Sende ayaklarini uzatip dinlenmek istiyorsun haliyle. Bizde is yok guc yok.

Evet. Bizim canimiz ne istiyorsa onu yapiyoruz. Onlarda bizde.
Mecburi olan hic birseyi sevmem.

+ olarak. Kocalarimiz ayni is yerinde farkli vardiyalarda biz ise ev hanimlariyiz. Calisiyor olsam okadar gorusemem. Sende ayaklarini uzatip dinlenmek istiyorsun haliyle. Bizde is yok guc yok.

Evet. Bizim canimiz ne istiyorsa onu yapiyoruz. Onlarda bizde.
Mecburi olan hic birseyi sevmem.
Çalışmıyor olsam gercekten bir nebze tahammulum artardi ama bu haftalarda isim oyle yogun ki kafam hicbir seyi kaldirmiyor.

Çalışmıyor olsam gercekten bir nebze tahammulum artardi ama bu haftalarda isim oyle yogun ki kafam hicbir seyi kaldirmiyor.
Kimse icin kendinizi kasmayin yormayin.
Evet iyi insanlar ama cok iyi olsalar zor durumda birakmaz yada mecbur tutmazlar.
Cok iyiler samimisiniz bir iki kere yok de bak neler oluyor. O iyi dedigimiz insanlarin icinden canavar cikiyor. :)

Bizde de var tam aynı model : Yaşça daha büyük, eh biraz hayatlarından ve birbirlerinden sıkılmış, her gün görüşmek isteyen bir çift arkadaş.. İyi insanlar da birşey de denmiyor. Ama önünü almazsan evliliğinde sıkıntı yaratır bir süre sonra diyeyim. Benim çıldırma anım niyet ettiğimiz herşeye daha duydukları andan bizim adımıza üşenip, 'ya ne yapacaksınız öyle boşverin biz x yapalım beraber' demeleriydi. Kendine şimdilik göstermelik de olsa iş yarat haftasonları, hobi bul, yeni merak saldım anca haftasonu vaktim var falan de. Eşine başbaşa da yeterince eğlendiğinizi hatırlat, insanın evi gibisi yok falan de. Elini vermişin kolunu testereyle keserler yakında bacım, çektim ondan biliyorum. Hala da tam kurtulamadım ama haftada bire düşürebildim görüşmeyi.

Öff sevgili gibi arkadaş, hiç sevmem.

Çalıştığınızı ve müsait olamayacağınızı vurgulamışsınız ama yetmemiş açık açık söyleyin. Kırıldıklarını hissettiğinizi ama sorunun iş olduğunu falan anlatın anlamıyorlarsa da bu kadar olgunlaşamamış insanlarla arkadaşlık etmeyin bence.

Yani ben çok da iyi insanlar olduklarını düşünemedim nedense.Çünkü iyi insanlar karşılarındakini kendilerinden çok düşünürler empati kurarlar mesela.
Ama bunlar çok bencil hep biz hep biz diyorlar.
Açık açık yorgunum deyin geçin yahu.Onların da düşünmesi gerek bu insanlar yorgun olabilir vs. diye.
Ayrıca yatak sermek nedir yahu kendi eviniz barkınız varken neden onlarda kalasınız yani biraz b..unu çıkarmışlar işin.
Hayır diyemedikçe üzülürsünüz söyliyim.

mhtemelen yakında komple küseceklerdir size.
anlattığın profildeki insanlar böyledir.
orta yolu bulmakta zorlanıyorlar.
tabiki iyi niyetliler vs de insan ilişkilerinde başarısız ve öngeörüsüzler nihayetinde.
dediğim gibi uzun sürmez sizinle ilişkilerini aniden pat diye keseceklerdir araya mesafe koymaya çalıştığınız için

çok yakında kopar o ilişki ,ya siz çıldırırsınız, ki insanın bir sabır sınırı var,yada onlar bu uçuk beklentileri gerçekleşmeyince küserler.bizim de bir aile dostumuz vardı üç günde bir geliyorlardı.annem sonunda resti çekti.çalışıyorum ben dayanamıyorum dedi.kadın ev hanımıydı ve anlamıyordu çalışanın halinden.böyle durumda gerekirse kırıcı olmak gerek bence.çünkü o bayan size karşı kırıcı olmuş zaten,siz de çekinmeyin bence,kendinize eziyet etmeye gerek yok hiç.

Tribe bak. Araba kullanicak kadar iyiymismis.
Acaba kadin parttime olrakmi calsiyorda bu kdr bos vakti oluyor?
Ben senin yerinde olsam " bugun gorusemiycez" diyip trip cekmek yerine.
Hangi gun gorusebilicez onu soylerdim.
Ornegin " carsamba gunu goruselim".

Tesekkur ederim hepinize. Aynen dediginiz gibi isin b.ku cikacak gibi. Bakalim daha net seyler soyleyecegim bugun ne olacak

Back
X