Nasıl para kazanabilirim;//

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Merhaba bayanlar benim tavsiyelerinize ihtiyacım var vakit ayırır da yüreklerinizden akan güzel duyguları fikirleri parmak uçlarınızın vasıtasıyla bana iletirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekürler yazan herkese :KK66:
Yardım ve öneriye aç olduğum konu şu çalılmıyorum bütün gün ewde gelin olarak geldiğim bilmediğim yeni bir şehirdeyim (eski konularımdan denk gelen bilir) fakat ben yinede bi özet geçeyim eşim sağlık memuru ve dolayısıyla bütün iş arkadaşları bayan bu durum da benim yerli yersiz kıskançlıklarım ile çıkılmaz hale geldi adamcağız yani bunaltım birşey olduğunda değil birşeylerden şüphelendğimden asla değil tamamen çok boş vaktim den ötürü bütün gün dört duvar ile içli dışlı olduğumdan neyse ben konuyu niye çarptırıyorum geleyim konuya bi uğraşı ama bana maddi kazancı da olacak bir uğraşı istiyorum yani niye asıl konuyu bu kadar çarptırdım bilmiyorum ama benim evde boş vaktimi değerlendirebileceğim eşime maddi anlamda bağlılığımı bitirecek fikir öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var?!?!

Bu arada diyarbakırda yaşıyorum

Merhaba bayanlar benim tavsiyelerinize ihtiyacım var vakit ayırır da yüreklerinizden akan güzel duyguları fikirleri parmak uçlarınızın vasıtasıyla bana iletirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekürler yazan herkese :KK66:
Yardım ve öneriye aç olduğum konu şu çalılmıyorum bütün gün ewde gelin olarak geldiğim bilmediğim yeni bir şehirdeyim (eski konularımdan denk gelen bilir) fakat ben yinede bi özet geçeyim eşim sağlık memuru ve dolayısıyla bütün iş arkadaşları bayan bu durum da benim yerli yersiz kıskançlıklarım ile çıkılmaz hale geldi adamcağız yani bunaltım birşey olduğunda değil birşeylerden şüphelendğimden asla değil tamamen çok boş vaktim den ötürü bütün gün dört duvar ile içli dışlı olduğumdan neyse ben konuyu niye çarptırıyorum geleyim konuya bi uğraşı ama bana maddi kazancı da olacak bir uğraşı istiyorum yani niye asıl konuyu bu kadar çarptırdım bilmiyorum ama benim evde boş vaktimi değerlendirebileceğim eşime maddi anlamda bağlılığımı bitirecek fikir öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var?!?!

dışarı çıkma yasağın yoksa hastanelere bakabilirsin, hasta danışmanlığı vs gibi. hobi tarzı dersen şuan çok moda el işi baharatlık tepsi dikiş vs.

Diyarbakirda yasiyorsaniz o sehrin ihtiyaci olan urunleri istanbuldan getirtim internetten satisa sunabilirsiniz.
Yada mesleginiz varsa calisin.
Yada devlet artik calisan kadina destek oluyor.bir dukkan acabilirsiniz.bi tanidigimin esi utu dukkani acti mesela.tum gerekli olanlari devlet karsiladi.
Ama cok iyi bilgim yok bu konuda.
Sizin ne yapmak istediginiz onemli olan.

Bir yerden başla. Sekreterlik ilanları bak.. Marketlere bak..
Ne tür bir şey aradığın da önemli tabi.

Ne yazıkki eşim çalışmama müsade etmiyorum aslında burda özel bi hastanede kendi imkanm ile buldum otomasyon hatta işe başlama günüme bile karar vermşken eşim in veto su yüzünden olmadı eşimin gerekçesi ise ben ist geldim sın bir yıldır burdayım sen ist raatlıgına alışmısın burda insanlar ragat tutumunu yannlışanlar canımız sıkılır boş yere diye tıktı saolsun ewe
Daha önceden 2yıl özel bi kreşde 1 yıl özel bi hastanede ve son olarak. Bi şirkette muhasebe ci olarak çalıştım ben ewden yapabileceğim işler arıyorum avon vs düşünemem bile çünkü hiç çevrem yok hepsi ist de;((

Ne yazıkki eşim çalışmama müsade etmiyorum aslında burda özel bi hastanede kendi imkanm ile buldum otomasyon hatta işe başlama günüme bile karar vermşken eşim in veto su yüzünden olmadı eşimin gerekçesi ise ben ist geldim sın bir yıldır burdayım sen ist raatlıgına alışmısın burda insanlar ragat tutumunu yannlışanlar canımız sıkılır boş yere diye tıktı saolsun ewe
Daha önceden 2yıl özel bi kreşde 1 yıl özel bi hastanede ve son olarak. Bi şirkette muhasebe ci olarak çalıştım ben ewden yapabileceğim işler arıyorum avon vs düşünemem bile çünkü hiç çevrem yok hepsi ist de;((
internet uzerinden siparis alip seker isine girebilirsin, nikah nisan kina bebek sekeri, hem cok zor bi is de degil.. fiyati da iyi bildigim kadariyla..

devletin kurslları var.. ben 3 yıl önce gitmiştim. Masaüstü grafik tasarımcılığıydı ismi sanırım. Bir süre sonrada tesadüfen yayınevinde işe başladım. Şuanda hem işyerinde çalışıyorum hemde evde kitap yapıyorum.. Çok iyi bir iş..

eşin sağlık sektöründe bu konuda sana yardımcı olabilir..özel-devlet hastanelerinde yada diş hastanesinde falan iş bakabilirsin..en azından haftasonu var..

Evden çalışacaksan nikah şekeri,bebek şekeri filan yapabilirsin.
Açık öğretimden bir bölüm okuyamayı düşündün mü? Çok güzel bölümler var.İlgini çekecek illa bir bölüm vardır. :)

Evden çalışacaksan nikah şekeri,bebek şekeri filan yapabilirsin.
Açık öğretimden bir bölüm okuyamayı düşündün mü? Çok güzel bölümler var.İlgini çekecek illa bir bölüm vardır. :)

Canım şuan zaten açık öğretim öğrenciyim inş bitiricemde rabbimin izniyle:KK66:
Aslında bu nikah şekeri için filan çok mail attım ama dönen olmadı birebir görüşeğim iletişim nosunuda bulamıyorum:KK43:

Yurt disindan urun geritip internet uzerinden satabilirsiniz. Eliniz yatkinsa butik pasta ve kurabiye yapabilirsiniz. Bebek ve nikah sekerini herkes yazmis zaten. Bayanlara ya da cocuklara hizmet verebileceginiz biyerde de calisabilirsiniz yine kres olabilir, kuafor olabilir.

Canım şuan zaten açık öğretim öğrenciyim inş bitiricemde rabbimin izniyle:KK66:
Aslında bu nikah şekeri için filan çok mail attım ama dönen olmadı birebir görüşeğim iletişim nosunuda bulamıyorum:KK43:
Hangi bölümü okuyorsun? Ya da şey işleri var böyle incik boncuk işliyorsun. :)

Bence kendine yavas yavas cevre edin, ondan sonra onlarin ihtiyaclari dogrultusunda biseyler getitip satabilirsin

X