nasıl para kazanabilirim?

sunshine900

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
67
29
bugün ikinci konu açışım diğer konumda bana yol gösterdiniz, yardımcı oldunuz. daha şimdiden hepinizi ablalarım,kardeşlerim gibi görmeye başladım. ALLAH hepinizden razı olsun. 19 yaşındayım üniversite okuyorum, küçük bi şehirde yaşıyorum. ailem çok baskıcı ve zihniyetleri bana çok ters özelliklede babamın. beni halamın oğluyla evlendirmeyi düşünüyorlarmış ama ben istemiyorum. önceki konumda bundan bahsettim. fazla uzatmak istemiyorum. sizler çok bilgili insanlarsınız belki bu konuda da yol gösterirsiniz bana. ben para kazanmak istiyorum ama ailem yazları falan çalışmama izin vermiyor. hala daha çocukmuşum gibi elime el harçlığı veriyorlar o da lazım olduğunda. tabi ancak annemden isteyebiliyorum. dışarda çalışmam mümkün değil izin vermezler. içime çok dert oluyor. internetten nasıl para kazanabilirim? neler yapabilirim bilgisayar başından? neler yapabilirim eğer fikriniz varsa yol gösterebilirseniz çok sevinirim. az da olsa bişeyler kazanabilmem mümkün mü....

el işi ürünler yapıp para kazanabilirsin ama çok para mı ? sanmıyorum..
ne bileyim mesela küçük defterler yapıp satablirsin süs eşyaları olabilr nikah şekeri olabilir..

X