- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.545
- 448
Güncel kilom 69.. ve şuan annemden eve geldim, karınım aşırı tok.Kendime kızıyorum gene çok yedim.. normlade 1 tabak yiyeceğim şeyleri az ondan az bundan derken çok yedim diyorum..ve yine üzgün yine mutsuz hissetmemek için tekrar kk'dayım şuan..yine yeniden..
Bundan bir ay önce arkdaşımın doğum günü partisinde 8,5 aylık hamile arkadaşımı hem içki hem sigara içerken gördüğümde yaşadığım şoku düşündüm birden..Ne alaka demeyin dinleyin..Kız tüm hamileliği boyunca fosur fosur içmiş..zavallı günahsız bebeği de onunla beraer içmiş oluyor tabi
içimden bu nasıl bir acizlik ki bu zavallı masum bir canın bile önüne geçecek kadar kendini kontrol edemiyor diye düşünmüş onu iradesizlik,bencillik ve daha şimdiden iyi anne olamamakla yargılamıştım..Ben şimdi bu kadar niye yedim bla bla derken birden bu geldi aklıma..ne farkı vardı ki.. vücudumda ben ne yaparsam yaşamaya mahkümdu..o da suçsuz günahsız saf bir bebekti.. ve ben ona onun ihtiyaçlarına cevap vermek yerine kendi egomla ne istersem yiyor ne istersem yapıyordum..eee o arkadaşımdan benim ne farkim vardı??kendime bedenime ruhuma zarar veriyordum..buraya günlük tutmaya karar vermem işte bu yüzden..fark ettikçe yazmak ve motivasyon sağlamak için..hadi ben başlıyorum nasıl sağlıklı kilo veriyorum görelim..yarın görüşürüz günlük 
Bundan bir ay önce arkdaşımın doğum günü partisinde 8,5 aylık hamile arkadaşımı hem içki hem sigara içerken gördüğümde yaşadığım şoku düşündüm birden..Ne alaka demeyin dinleyin..Kız tüm hamileliği boyunca fosur fosur içmiş..zavallı günahsız bebeği de onunla beraer içmiş oluyor tabi