Nasıl Sevgili Olunur?

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Kızlar biriyle tanıştım daha önceki konumu okuyanlar olursa birine açılmış ve reddedilmiştim ve reddeden oğlanın peşinde koşmaktansa önüme bakmayı tercih ettim.Şimdi konuştuğumuz oğlan dış görünüş olarak fena değil ama ben sanırım sevgili olmayı beceremiyorum.Fazla soğuk davransam istemiyor oluyor fazla sıcak davransam ölüp bitiyor oluyor.O biraz fazla açıldı hoşlandım,seviyorum moduna geçti bende nasip her şey dedim.Okulumdan dolayı adam akıllı oturup konuşamadık.Şu aşamada nasıl bir tutum sergilemeliyim? Erkekler bu aşamada fazla mı ilgili olurlar? Bir de konu da açmıyor sürekli emojilerle konuşuyoruz ki bu durumu sevmiyorum.

Anladigim kadariyla sevgili olmussunuz, sen flortoz biri degilsin sanki, bence bu yapiyla alakali biraz,ek olarak dogal olmak bence en iyisi

Anladigim kadariyla sevgili olmussunuz, sen flortoz biri degilsin sanki, bence bu yapiyla alakali biraz,ek olarak dogal olmak bence en iyisi
Hayır olmadık ama o bana yazıyor.Kendi söylüyor sevgi sözcüklerini ben nasip diyorum.Flörtöz değilim tahminin doğru.

Back
X