Nasıl sevgili olunur?

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Merhaba :) sonunda daha düzgün olduğunu sandığım bir şeyle geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

Ben 27 yasındayım, konuştuğum kişi de benden 8 ay küçük. Çalışan insanlarız. Yakın arkadaşım bizi yakıştırmış. O üç hafta önce bana instagramdan ulastı. Telefonlaşıldı vs konuşuyoruz. Bugum tam 3 hafta oldu.

Ikı kez görüştük. Her şey çok iyiydi. Hatta ıkıncı görüşmede gittiğimiz yerde bir tanıdığı oturuyormuş. Yarım saat da onunla oturduk vs

Ve ben gerçekten hoşlanıyorum

Bastan canım falan dedi. Son bir gündür “bitanem, hayatım,güzelim hatta yavrum “ çok kibar biridir. Nuri Alço sesinden düşünmeyin 🙈

Kesinlikle fiziksel temas olmadı bu arada.

•Şimdi hızlı mı gidiyoruz?
•Yavrum ne manada kullanılıyor?
•Ne yapmalıyım?
•Bir de artık teklif oluyor mu? Yani bir teklifte bulunmalı mı bana 🙈

Çok ilişki kurmayı becerebilen biri değilim. Eski konularımdan hatırlatsanız . Yargılamayın lütfen, çekinerek yazdım :)

Güncel: arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten umut oldunuz :) sizin de yolunuz çiçeklerle dolsun 🌺 bugün “sevgilim “ diye yazmış mesajda sanırım biz olduk🙈

Son düzenleme:
Merhaba :) sonunda daha düzgün olduğunu sandığım bir şeyle geldim. Yorumlarınız için teşekkür ederim şimdiden :)

Ben 27 yasındayım, konuştuğum kişi de benden 8 ay küçük. Çalışan insanlarız. Yakın arkadaşım bizi yakıştırmış. O üç hafta önce bana instagramdan ulastı. Telefonlaşıldı vs konuşuyoruz. Bugum tam 3 hafta oldu.

Ikı kez görüştük. Her şey çok iyiydi. Hatta ıkıncı görüşmede gittiğimiz yerde bir tanıdığı oturuyormuş. Yarım saat da onunla oturduk vs

Bastan canım falan dedi. Son bir gündür “bitanem, hayatım,güzelim hatta yavrum “ çok kibar biridir. Nuri Alço sesinden düşünmeyin 🙈

•Ne yapmalıyım?

Çok ilişki kurmayı becerebilen biri değilim. Eski konularımdan hatırlatsanız . Yargılamayın lütfen, çekinerek yazdım :)
Yavvrumm kola icer misin? :rolleyes::rolleyes::KK14::KK14::KK50: Hemen salma kendini niyetiniz evlilik mi bilmem ama adamı gozlemle canim yavrum dedi diye umut etme hemen. Yolun başındasın

Önce bu tür sözleri arkadaş olarak gördüğün tüm kadınlara söyler misin diye bir soru yönelt.
Birazcık kendini belli eder cevapta seni ne olarak gördüğüne ilişkin.

Çok kaptırma kendini yavaş yavaş ilerle bende eşimden 8 ay büyüğüm bir sorun olmadı 😊
Bazen öyle kocalara denk geliyorum ben..
"Hanım,sen benden 2 yaş büyüksün bir kere" diyor karısına 🤣
Bunu Her fırsatta dile getiren koca modellerinden değil ise yaş farkı problem değil bence🤗

•Ne yapmalıyım?

Bir şeyler çok yeni aslında. Bence bu tarz kelimeler kullanması onun da içinde hoşlantı olmasından kaynaklı olabilir. Ama emin olamayız. Çünkü arkadaş ortamında nasıl davrandığını bilmiyoruz. Bence hızlı veya yavaş diye düşünmeden onu tanımaya çalış. Artık çevremden de şahit olduğum üzere teklif olayları olmuyor yani. Baştan flört seviyesinde konuşup buluşunca sonra kendini birden ilişki içinde bulmayla başlıyor. Ayrıca fiziksel temas da bulunmadığını söylemişsin. Hem iltifat kelimeleri hem bu olsaydı bu kadar kısa sürede tehlikeli olabilirdi. Ama ben ekstrem bir durum görmedim şuan da.

Bazen öyle kocalara denk geliyorum ben..
"Hanım,sen benden 2 yaş büyüksün bir kere" diyor karısına 🤣
Bunu Her fırsatta dile getiren koca modellerinden değil ise yaş farkı problem değil bence🤗
Sanki Pınar Altuğ, Seda Sayan mıyız onlar sorun etmemiş bizimkiler bir zahmet sussun 😂

Benden 8 ay küçük diye hesap yapmanız😂birkaç yaş farktan birşey olmaz merak etmeyin.yavrum diyen adamda ne bileyim hiç sevmem ben🙄sapık gibi geliyor bana o lafı kullanan erkek.eğer diğer insanlara karşıda rahat bir tipse çok umutlanmayın değilsede hemen evlilik mevzusuna girmeyin böyle bir süre tanışmakla geçsin zaten niyetini anlarsınız.başka insanlara olan tavrınada bakın ona göre karar verin.arkadaş tanıştırdıysa sizi ne niyetle tanıştırmış?mesela benim bir arkadaşım var aşırı evlilik istiyor.eğer birini tanıştırırsam mesela arkadaşımın ciddi düşündüğünü söylerim.belki sizin arkadaşınızda öyle birşey söylemiştir.

•Ne yapmalıyım?

Hayatım güzelim birtanem diyorsa net sevgilisinizdir. Sizi arada bırakmasına izin vermeyin.ne münasebet. Arkadaslarinada böyle mi konusuyor.
" Yavrum" kelimesine hiç girmiyorum çok itici bence. Yavrum diye konusan bir adama guvenmezdim o derece

27 yaşında olduğunuza emin misiniz? Kusura bakmayın ama 17 yaşında birinin soruları bunlar. Varsayalım hiç sevgiliniz olmadı hiç arkadaşınız da mı yok? Hiç mi görmediniz?

Sorularınıza cevap vereyim 1) kimine göre hızlı kimine göre yavaş, bunun genel bir kuralı yok. İnsanların ne düşündüğünün önemi de yok. Belirleyecek olan sizsiniz. 2) size baba şefkatiyle yavrum demiyordur merak etmeyin, ne anlamda kullandığını siz bizden daha iyi bilirsiniz. 3) ne yapmalısınız, akışına bırakın 4) çıkma teklifi minimum bi 15 sene kadar önce kalktı bilginiz olsun

Toplumsal olarak 25 üstüne genelde evde kalmış muamelesi yaptığımız için 27 yaşındaki bir insanın daha hızlı davranmasında bir problem görmüyorum.
Yavrum, birtanem gibi kelimeleri herkese söyleyen bir gevşek değilse oluyor galiba :)

Öncelikle herkese teşekkür ederim. İşte olduğumdan biraz geç yazıyorum. Adam gevşek değil aksine düzgün biri. Arkadaşım tanıdığı için kafam da rahat açıkçası. Yavrum yorumlarına baktım, genelde pek de kötü şeyler yok gibiydi.

İlk sevgilimle de 17 günde sevgili olmustum. Tek şüphemin olmadığı konu ciddiyetiydi.

Evlilik konusmadık. Sadece ilk buluşmada erken yaşta evlenmek kötü bir şey değil dedi. Ben şakaya vurdum. Güvensiz de biri. Ama ne zaman ne der bilmiyorum

Bir de arkadaşım ciddi biridir. Bence onun tanıştırdığı biriyle farklı düşüncelere girmez .
Ciddi düşünmek zorunda hisseder diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabii ki :)

Arkadaşıyla oturduk. Oyle hitap etmiyor. Arkadaşıma da oyle konuşmuyormuş. Arkadaşım 6-7 senedir tanıyor. Hiçbir şeyini görmedim çok düzgün dedi.

Hepiniz ayrı ayrı çok tatlısınız :) teşekkür ederiiim 😍 yas konusuna da takıntılıydım da başıma geldi🙈

Ve karsılıklı heyecanlandığım birinin olması beni çok sevindiriyor 🙈

Son düzenleme:
Sorularınıza cevap vereyim 1) kimine göre hızlı kimine göre yavaş, bunun genel bir kuralı yok. İnsanların ne düşündüğünün önemi de yok. Belirleyecek olan sizsiniz. 2) size baba şefkatiyle yavrum demiyordur merak etmeyin, ne anlamda kullandığını siz bizden daha iyi bilirsiniz. 3) ne yapmalısınız, akışına bırakın 4) çıkma teklifi minimum bi 15 sene kadar önce kalktı bilginiz olsun
1) benim bir tane oldu. Uzun yıllar da oldu, bilmiyorum , danışmak istedim.

2) sapık gibi söylemiyordur diye düşünüyorum . Arkadaşımdan çekinir çünkü

3) akıs hızlı mı gidiyor diye tereddüt ettim

4) modern zamanda nasıl olur ben de onu soruyorum:)

Kesinlikle yorumlara katılıyorum akışına bırak.

Yavrum, bitanem falan bana biraz abartı geldi ama sizin için mesele yoksa ne diyelim. :KK70: Yaş meselesine yorum bile yapmayacağım:) Mesela ben 2. buluşmada arkadaşıyla falan oturmazdım bence erken ama böyle seylerde kural olmuyor sonucta. Siz kendi ilerleme hızınızı kendiniz belirleyin.

Türlü saçmalık okuduktan sonra boyle normal bir konuya ihtiyacım varmış. İyi şanslar.

Back
X