NASIL SOĞURUM BU ÇOCUKTAN

ezzgiiqwx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
4
2
1
merhaba kızlar ablalarım benim yaşım küçük site bunu yazmama izin veriyomu bilmiyorum çevremdeki insanlardan tavsiye almaktan bıktım benim başta eski sevgilisine takıntılı olan bi ara beni çokk seven ve hissetiren peşimden koşan bi çocuktu biz bununla bugun gine barıştık sürekli ayrılıp barışıyoruz ve bu hiç bi zaman çıkma teklifi etmedi beni artık ruh sal ve piskolojim olarak her türlü çok yoruyo ve aşırı belirsiklik içerisinde bırakan bi insan kızlar biz bunla barıştık ama ben bundan şuan nefret derecesinde soğumak istiyorum eğer ben ciddi bi şekilde ondan soğursam köpek olucak farkındayım nasıl soğurum lütttfen yardomcı olun

Yaşın küçük ve ayrılıp barışmalı ilişkin var? Kendine hiç mi değer vermiyorsun? Bu yaşta böyle yorucu ilişkiler yaşayıp en güzel yıllarınızı heba ediyorsun. Nasıl soğurmuş çocuk baştan aşağıya red flag bunda soğumadıysan s.çarken düşün bari 😒

köpek olsun diye soğuma adamın olduğu dengesiz kişiliği gör de kendine bunu layık görmeyip soğu
daha kimler olur kimler bas tekmeyi kendine saygın olsun iyi insanların iyiliğin sevginin kıymetini bil
kendi geleceğine odaklan kızım bütün enerjini buna ver eğitim ve iş yoksa çok pişman olursun

merhaba kızlar ablalarım benim yaşım küçük site bunu yazmama izin veriyomu bilmiyorum çevremdeki insanlardan tavsiye almaktan bıktım benim başta eski sevgilisine takıntılı olan bi ara beni çokk seven ve hissetiren peşimden koşan bi çocuktu biz bununla bugun gine barıştık sürekli ayrılıp barışıyoruz ve bu hiç bi zaman çıkma teklifi etmedi beni artık ruh sal ve piskolojim olarak her türlü çok yoruyo ve aşırı belirsiklik içerisinde bırakan bi insan kızlar biz bunla barıştık ama ben bundan şuan nefret derecesinde soğumak istiyorum eğer ben ciddi bi şekilde ondan soğursam köpek olucak farkındayım nasıl soğurum lütttfen yardomcı olun
Köpek (!) olsun diye mi soğumak istiyorsun, olmamanız gerektiği için mi? Bu yaşlarda en büyük aşk da aşk acısı da sizinmiiş gibi gelir , büyüyünce geçecek merak etme.

Soğurken bile amaç daha ısınmak, kavrulmak ve yanmak. Kapanış.
Yanmak isteyen sinekleri alevden geri tutamayız güzelim.
Önce yaşamayı iste.

"Eski sevgilisine takintili" sence bu normal mi? Siz kendinizi korumak zorunda hissetmiyor musunuz? Hic mi haber takip etmiyorsunuz? Kendini gelistirmeye odaklanmalisin bence. Ozsaygin artarsa dusuk seviye insanlar ve iliskilere yeltenmezsin.

Yaşın küçük ve ayrılıp barışmalı ilişkin var? Kendine hiç mi değer vermiyorsun? Bu yaşta böyle yorucu ilişkiler yaşayıp en güzel yıllarınızı heba ediyorsun. Nasıl soğurmuş çocuk baştan aşağıya red flag bunda soğumadıysan s.çarken düşün bar

Yaşın daha küçükmüş, bir kursa yazıl orada daha iyisini görünce unutursun.
hahshahha abla haklısın vallaha daha iyisini görürsem soğurum belki

Yaşın küçük ve ayrılıp barışmalı ilişkin var? Kendine hiç mi değer vermiyorsun? Bu yaşta böyle yorucu ilişkiler yaşayıp en güzel yıllarınızı heba ediyorsun. Nasıl soğurmuş çocuk baştan aşağıya red flag bunda soğumadıysan s.çarken düşün bari 😒
en azından red flag olduğunun farkındayım 😔

Back
X