Nasıl sosyalesebilirim

mine1980

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
5
0
1
44
Merhaba kızlar ben orkide adım reelde nasıl işi gücü yerınde iyi biryletanısabilirim ciddi niyetli çevremde yok gecmişte hep zarar gördüm. Bayanlardan yeniden hayata tutunmak istiyorum reelde yardımcı olup önerılerde bulunursanız sevinirim.

Yeni insanlarla tanışmak için hobi kurslarına, workshoplara, farklı ortamlara girebilirsiniz. Kurslara gidebilirsiniz.
Ama buralarda odağınız sadece ciddi biriyle tanışmak olursa o öyle olmuyor maalesef.

Merhaba kızlar ben orkide adım reelde nasıl işi gücü yerınde iyi biryletanısabilirim ciddi niyetli çevremde yok gecmişte hep zarar gördüm. Bayanlardan yeniden hayata tutunmak istiyorum reelde yardımcı olup önerılerde bulunursanız sevinirim.
Sizin mesleğiniz nedir?
Genellikle mesleki kurslarda denginiz biriyle karşılaşma şansınız daha yüksek olur.
Hobi edinip gruplardan insanlarla tanışabilirsiniz.
Ancak koca bulacağım diye dolaşmak mantıksız.

Sekreter din önceden küçük bıryerde kapanınca ayrıldım işte bulamadım içime sinen arkdasım

Sekreter din önceden küçük bıryerde kapanınca ayrıldım işte bulamadım içime sinen arkdasım
E evden nasıl olacak bu iş?
İyi bir iş sahibi aklı başında adam kendisi gibi bir insan isteyecek. Kendi çevreleri, arkadaş grupları vardır. Aynı ortamlara girmeden mümkün değil.

Back
X