• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil söylemeliyim?

Bogazmanzarasi

😇6.takım mezunu🕊b.k 69.8🐣g.k 57.8🕊
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
7.485
15.271
178
Benim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?

Ablanız biraz abartmış hangimiz gelin olacak anlamayacaklar nedir yahu. Yalniz sizde cok takmayın kafaya elalem ne derse desin. Gelin olan sizsiniz ve sizin gununuz geri kalan ne giyer ne yapar takmaya gerek yok kafaya.
Cok teşekkür ederim..bu sürec zaten stresli bide ablam yetti bana evlenmkten soguyorm ya dusununce

Açık açık söyleyin çok üzülecekseniz, düğün sizin gününüz, ablanız hassasiyetinize önem göstersin bir zahmet.
Ben olsam takmam hatta eğlenirim durumla, komik çünkü.

Şu düğünde gelinlik giyip taç takan, kocasına da damatlık giydiren meşhur elti olmasın ablanız bu arada :)

Açık açık konuşmalısınız ama konuşurken kırmadan söyleyin anlamazsa başka şekilde konuşursunuz ne demek hangimizin gelin olduğu belli olmicak şahsen ben istemem ve çok sinir bozucu bir durum bu durumu annenizle de konuşun

Hanginizin gelin olduğu emin olun anlaşılır... Ablanız abartmış , onun size söylediğini siz de ona söyleyin kırmadan... Zaten yıllar varmış daha düğüne o zamana kadar muhtemelen fikri değişir ha oldu da değişmedi siz aklını çelin :)

İnan bana tatlım kendi düğününde düşüneceğini son şey milletin ne giydiği olacak.. İnsan heyecandan şaşkınlıktan ana babasını bile gormuyor.. Ben salak gibi dolanıp durmuştuk ortalıkta anne annem nerde benim annemi bulun bana diye :KK70: duygusala bagladimdi da azıcık..

Başına o şeylerden taktı diye gelin sanmazlar merak etmeyin.
Beyaz giymesine izin vermeyin sadece, o zaman hoş olmaz.
Bir de çok gösterişli olacağım beni gelin sanacaklar falan, bunu yapanlar o kadar komik duruma düşüyorlar ki, daha önünüzde çok zaman varmış, ne kadar saçma, gülünç olduğunu o zamana kadar kendine anlatırsınız.
Direkt siz söyleyemiyorsanız anne, teyze, kuzen vs yok mu, hep birlikte çaresine bakarsınız.

Ben kuzenlerime kına gecemde bindallı giydirmemiştim gelin benim diye. Tamam moda şimdi arkadaşları kuzenleri giyiyor gelinin ama bence geline özel olmalı diye düşünüyorum. Bugün olsa yine giydirmem.

Merak etmeyin gelin ayırtedilir :)
Bir de daha yıl var diyorsunuz, ablanız hamile kalır birşey olur anlattıklarını yapamaz, şimdiden gerilmeye konuşmaya mesele etmeye gerek Yok...
Zamanı gelince düşünürsünüz bunları.

Benim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?

O da gelinlik giymiycek ya, boşver krma kalbini. Belki de 2 yıla hevesi geçer..

Ben düğününüzde konuk olsam ablanızı öyle görsem çok ayıplardım ve söylerdim yüzüne.. Nitekim de böyle olacak.
Bu ne hasetlik böyle
Ama üzülmeyin gelin gibi görünecek hali yok
O muhteşem gelinliği sen giymiş olacaksın. Hiç dert etme. Asıl problem ablanın tavrı.

1-2 yıl sonra olacak düğünde ablanın ne giyeceğini şimdiden düşünüp dertlenme bence
zaten üzülecek çok şeyin olacak bu süreçte
sözde nişanda düğünde yaşanacak türlü türlü sıkıntılardan, kayınvalidenin düğün alışverişinde yapacağı cimriliklerden, aileler arasındaki sürtüşmelerden falan üzülmeye ablanın düğün topuzuna sıra gelmez

gelinlik giymeyecekse sıkıntı yapma. seni daha abartılı gelin gibi yapar zaten kuaförün. senin gelin olduğun tabiki belli olacak saçmalama. endişelenmem .

Bence cok tskmissin üzülme. Birak ablan konuşarak alsin hevesini. 2 yil varmis düğüne emin ol neler neler değişir.

Ablan hamile olabilir dugununde ya da küçük bebeği olabilir kilo almis olabilir yani istedigi gibi olmaz.

Sen birak konussun geyik muhabbeti de geç. zamani gelince baktin ciddi ciddi rahatsiz ediyor seni o zaman konusursun.

Back
X