• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil söylemeliyim?

O abarttıkca siz sade su gibi olun.
Emin olun ki zerafetin gösterişi daha yakıcıdır :)
Bırakın ablanız da salon avizesi gibi, sim bidonunun içine düşmüş gibi dolansın ortada. O komik görüntü belki internette dolanır da millete ibreti alem olur.

Gelin dışında abartılı olanlar düğünde bana hep komik gelmiştir
Kompleks olarak görürüm
Düğünde ne oldu kim geldi kim gitti hiç anlamayacaksınız

Benim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?
Ablacım rol çalma benden. O gün benden daha güzel birini istemiyorum. En güzel ben olmalıyım de yarı şaka yarı ciddi.

Ablanın tavrıda yanlış. İçinde bir şeyler ukde kalmış sanki. Seninle neden yarışa girdi.

Benim yakinda sözüm olcak bi iki yil snra da dugun..simdi ablam kendi dugununde istedgi seyleri yapamadi die (aslinda yapti) benim dugunume saklio..sürekli senin dugununde cok guzel olcm gelinin ablasi önemli fln dio ..gecen gün gelinlere özel kiyafetler hani bas için özel tasarimlar olurya onlardan seninle beraber bemde takmakk bende giymek istiyorum desi tamam da gelin tek olmali yanls mi düşünüyorum kendisi zaten gemc gosterio hangimiz gelin belli bile olmucak ve yine milletn lafndan ben üzülücem..bunlari dusundukce uzuluyorum istemiyorum da diyemiyorum kendi dugununde bana beyaz giyme sadece gelin beyaz olur demisti..bi süre öncede hangmiz gelin anlamicaklar o kadar gösterisli olcmki dedi..nasil söylemem gerekio biraz önplanda benm olmak istedgmi? Ya da haksiz miyim sizce?
Gelini kıskandığı için, kardeşinin düğününde gelinlik giyen görümce gördü bu gözler.

Manyak elti ve gorumceden sonra simdi de manyak kardes cikti yani. Bu saydiklarim nedense dugunlerde hep gelinden daha gosterisli olma yarisindalar anlasilir gibi degil. Birakin napiyorsa yapsin herkes dalga gecer kendisiyle

Söyleyin ablaniz size beyaz giyme diyorsa sizde komik duruma düşeceğini söyleyin.Ablaya bak düğün günü kardeşiyle yarışıyor.Bu nasıl bir kıskançlık şekli ki sizi rakip gibi görüyor.

"Sen kendi düğününde gelin tek olmalı diye bana beyaz renk bile giydirmemiştin ablacım, aynı hassasiyeti benim düğünümde de göstermeni bekliyorum. Umarım beni hayal kırıklığına uğratmazsın" derdim ben olsaydım.

Aklıma Cem Yılmaz geldi ister istemez ehehe. "Ulan damat tercihini yapmış, ne kafa karıştırıyorsun?"

Haklısın

Bekle dugun yaklastiginda hala bu kafada olursa ,kiz sen gorumcelige mi ozendin ,
Gelinden rol calmaya mi heveslendin ,
Du ben evleniyim,sen enistemle bir daha dugun yaparsin ,
Tatliskom diye annenizin yaninda bozarsiniz ,
Ya da anneniz konussun ablanizla ,

hanginizin gelin olduğunu anlarlar merak etmeyin, düğününde kimse gelinden rol çalamaz, bırakın içinden geldiği gibi giyinip süslensin.

düğün sırasında telaştan ablan ne giymiş ne yapmış onu bile göremeyeceksin zaten..
gelinlik giymediği sürece sorun yok bence, istediğini giysin..

Aman saçı özel tasarım olsa ne olacak onunki de seninki de ayrı

Lakin bir kınaya gittim görümceler aynı giyinmişlerdi

Tesettürlüker biri turuncu beyaz biri mor beyaz tasarım örtü yaptırmışlardı ama Kocaman ve aynı, gerçekten komiklerdi

Görümcem evlenirken diğer görümcemle elbiseler aynı renk olmasın dedik tesadüfen konuşurken renkler aynı değildi ama tarzlar aynı idi

İkimizde de eski Yunan modeli idi elbiseler o yıl moda öyle imiş galiba biz kendi kendimize gülmüştük

Millet gelin görümce gidip birlikte aynı yerden farklı model almış demişlerdir oysa düğünde gördük ilk

Unutulup gider sıkmayın Can'ınızı daha düğüne de çok varmış
Belki eniştelerin tarafından biri evlenir de ablan alır hevesini

Ben kuzenlerime kına gecemde bindallı giydirmemiştim gelin benim diye. Tamam moda şimdi arkadaşları kuzenleri giyiyor gelinin ama bence geline özel olmalı diye düşünüyorum. Bugün olsa yine giydirmem.
Evet bende aa gerçekten giyermisin ne bilim o geline özel degilmi dedim ama adetlerimzde var bende giyebilirim dedi..bazen bogmak istiyorum.

Back
X