• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl söylenir bilmiyorum

Baskı kurmak istememişlerdir.. mecbur hissetme diye.. ben bi 5 dakika geç kalınca hemen arıyorlardı geliyor musunuz diye:110: keşke beni de aramasalar :KK70:
Yaa valla çok kafaya taktım o ara bunu.
Bir de bunun için bozdum psikolojimi :KK70:

Böyle şeylerden çekinirim nedense, sanki onu yüzüstü bıraktım, ona ihanet ettim gibi bir hava bende. :oops:
Hikayemiz bitti böylece............ :ruh:

iyi günler arkadaşlar.. benim bir sıkıntım var, kaç gündür düşünüyorum içinden çıkamıyorum.. dedim kadınlarkulübüne sorayım:oops:.. akıl verecek bir sürü insan var:KK23:
Ben yaklaşık iki yıldır psikolojik destek alıyorum.. iki psikoloğa birden gidiyorum. Birisine yaklaşık iki ay önce ara verdik Doğum iznine ayrıldığı için. Önümüzdeki hafta tekrar çalışmaya başlayacak randevu verdiler ama ben artık gitmek istemiyorum. Bunu nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Sekreteri arayıp randevu tarihini verdi. Siz olsanız ne yapardınız? Sekreterine mesaj mı atayım yoksa. Psikoloğumla mı konuşayım. Ben başka psikoloğa gidiyorum desem ayıp olacak, çok çekiniyorum açıkcası .. off :olamaz:
ben randevuları iptal etmek istiyorum de. bitti
uzatırda neden derse
acıklama yapmak zorunda degilsin ama kendini zorunda hisedersen başka bir dokt. ile görüşecegim de. farklı bir yaklaşıma ihtiyacım var gibi hisediyorum de.

Back